Zmagałam się z łuszczycą od 50 lat, ale przez ostatnie trzy lata choroba stała się bardzo uciążliwa i żadne maści czy leczenie nie przynosiły ulgi. Zdecydowałam się na dietę carnivore i konsultacj... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bardzo polecam🤍 Przyszłam do Karoliny z problemami hormonalnymi i niską energią. Po stosowaniu się do zaleceń znacznie poprawiły mi się wyniki badań i samopoczucie. Spotkania uświadomiły mi wiele... Ver mais
Warsztaty 'Zdrowe jelita - płaski brzuch' super! Karolina przesympatyczna osoba z ogromem wiedzy 🙂. Po odstawieniu węglowodanów prawie natychmiast czuje się zmniejszenie ilości wody w organizmie. Mim... Ver mais
Warsztaty pokazały mi jak wiele błędów popełniałam. Zawsze lubiłam tłuszcz, więc teraz jadłam za dużo, jestem uzależniona od cukru i wspomagałam się erytrytolem. Rosoły długo gotujące. Kawa kuloodpo... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Pomagam uzyskiwać lepsze zdrowie, samopoczucie i wygląd za pomocą swojego autorskiego Coachingu Żywieniowego.
Informações de contato
Flory 1/2, 00-586, Warszawa, Polônia
- coach@karolinabarton.com
- foodcoach-karolinabarton.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Konsultacja z Panią Karoliną
Konsultacja z Panią Karoliną była niezwykle wartościowa i konkretna. Dowiedziałam się o wielu cennych dla mnie rzeczach.
Dostałam konkretne zalecenia żywieniowe i precyzyjną diagnozę już na pierwszym spotkaniu.
Pani Karolina ma ogromną wiedzę i wieloletnie doświadczenie w pracy z osobami zmagającymi się z problemami jelitowymi. Oraz swoje własne doświadczenie, które jest niezwykle cenne.
Rozmowa przebiegała bardzo przyjemnie i wypełniona była tym co najważniejsze.
Bardzo indywidualne podejście!
Serdecznie polecam !
Opinia
Cześć,
muszę przyznać, że jestem zawiedziony zakupionym ebookiem, ponieważ niewiele jest przepisów i niewiele informacji na temat diety carnivore. Większość przepisów to tylko przyrządzenie mięsa w sposób powtarzalny. Z Twoją wiedzą i doświadczeniem powinno być zdecydowanie więcej szczegółowych informacji odnośnie stosowania tej diety. Polecam zwiększyć ilość informacji zawartych w ebooku a będzie to świetna pozycja dla każdego.
Katarzyna
Profesjonalizm to chyba drugie imię Pani Karoliny! Podczas konsultacji czułam się bardzo zaopiekowana i przede wszystkim nieoceniana pod kątem mojej wcześniejszej diety, bez obawy mogłam swobodnie rozmawiać o moich dolegliwościach zdrowotnych, co sprzyjało zwiększeniu zaufania i jeszcze większej chęci podjęcia walki o moje zdrowie i samopoczucie. Czuję, że oddałam się w najlepsze ręce! Dziękuję!
Cudowna konsultacja
Cudowna konsultacja, jestem bardzo pozytywnie nastawiona na współpracę, a z konsultacji wyszłam z nową wiedzą i wiarą że się uda. :)))
Witam
Witam. Kupiłam ebooka . Świetny naprawdę wiele fajnych i prostych przepisów skład zazwyczaj od 2 do 4 produktów świetnie wytłumaczone. Szybkie przygotowane. Piekne zdjęcie. Polecam
Kopalnia wiedzy i motywacji
Wzięłam udział w programie Food Coaching edycja zimowa, i były to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Kurs trwał 8 tygodni , co tydzień odbywały się spotkania i wykłady gdzie Karolina dzieliła się swoją wiedza. Karolina poruszyła bardzo dużo ważnych tematów na temat odżywiania i jak ono wpływa na nasze zdrowie. W trakcie programu Karolina była dostępna cały czas i służyła swoim wsparciem. W kursie świetnie jest to że uczestnicy motywują się nawzajem i pierwsze kroki w zmianie nawyków odżywiania są znacznie łatwiejsze. Dzięki zmianie diety udało mi się pobyć dolegliwości trawiennych , wzdęcia i zaparcia przestały mi doskwierać a mój brzuch chyba nigdy nie był taki plaski , mam mnóstwo energii i motywacji. Dziękuję Karolina za Twoją wiedzę! Serdecznie polecam!
Prawdziwa Książka kucharska o carnivore...
Ten e-book jest naprawdę o kuchni carnivore. Po obejrzeniu paru wywiadów z Panią Karoliną u znanych osób promujących tę dietę, oraz zobaczeniu przed kupnem przykładowej strony z jednym przepisem, wiedziałem że warto ją kupić. Po przewertowaniu jej, myślę że nie będę miał nawet jednego zastrzeżenia. Pozdrawiam.
Wielowymiarowa pomoc
Wartościowa osoba, która pomaga ludziom kierując się dobrym sercem, wiedzą a co więcej rozwojem osobistym z korzyścią dla innych. Wyjątkowa, pełna energii.
Pani Karolina to bardzo miła osoba z z…
Pani Karolina to bardzo miła osoba z kopalnią wiedzy. Konsultacja przebiegła bardzo sprawnie i polecam z czystym sumieniem. :)
Profesjonalna pomoc!
Bardzo miła i sympatyczna Pani dietetyk! Bardzo merytoryczna konsultacja.Dowiedziałam się wszystkiego na temat mojej choroby przewodu pokarmowego.Dostałam zalecenia jak funkcjonować na codzień, co jeść . Wszystkie zalecenia otrzymałam przez e-mail. Po wielu próbach znalezienia pomocy u dietetyków, próbach typowych jadłospisów, wreszcie trafiłam na profesjonalistkę!
Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza.
Musiałem pozbierać myśli i poukładać sobie wszystko w głowie po zakończeniu programu Foodcoaching+.
Karolina jako osoba jest mega pozytywna, ma bardzo szeroką wiedze odnośnie odżywiania, tego co nam szkodzi, a co pomaga, dodatkowo co bardzo ważne potrafi tę wiedzę przekazać w przystępny i zrozumiały sposób, co ja osobiście uważam jest bardzo cenne.
Polecam program Karoliny każdej osobie która chce poprawić swoje życie i jakość dobrego samopoczucia, dodatkowo można wyeliminować różne dolegliwości, ja na swoim przykładzie mam pierwszy rok bez alergii, to nie jest też tak że byłem alergikiem od dziecka, u mnie alergia dała o sobie znać w wieku 40 lat, po 5 latach postanowiłem walczyć z tym ponieważ nie chciałem się pogodzić z myślą że tak już musi być, było warto.
Polecam serdecznie.
Witam
Witam, minęło sporo czasu od szkolenia, rzeczowo mogę dodać od siebie z perspektywy czasu, że szkolenie na wysokim poziomie. Wiedza dotarła do mnie i dzięki ambicji nadal korzystam z notatek ze szkolenia. Carnivore od ponad pół roku. Polecam skorzystać z rad pani Karoliny. Pozdrawiam Janecki-Skrobas Daniel
simplicity and knowlegde
Jestem po pierwszej konsultacji. Wszystko wyjaśnione w łatwy i dostępny sposób. Dieta przystępna, łatwa w przygotowaniu. Karolina jest kontaktową oraz bardzo sympatyczną osobą.
Profesjonalna i rzeczowa! Polecam serdecznie!
Pani Karolina, to osoba o wielkiej wiedzy potwierdzonej praktyka. Zawsze rzeczowa, jasno i wyraźnie z cierpliwością, skrupulatnie wszystko wyjaśnia i tłumaczy. Spotkania podsumowane są informacjami spisanymi w klarowny sposób i zawsze można do takich notatek wrócić. Pomysł na eBook genialny! Masa przepisów, prostych w wykonaniu i tych bardziej skomplikowanych ale wszystko wygląda pysznie. Skarbnica wiedzy, która ułatwia życie!
Polecam Panią Karolinę z całego serca!
Bardzo polecam kurs
Bardzo polecam kurs, mnóstwo wiedzy, cudowna atmosfera. Jakość wiedzy przekazana przez Karolinę jest nie do określenia. Odpowiedzi na pytania szczegółowe i wyczerpujące. Najlepiej spędzone soboty ;)
Z całego serca polecam program…
Z całego serca polecam program Karoliny. Mimo sporej wiedzy i kilkuletniego odżywiania niskweglowodanowego, karniwor był dużym wyzwaniem, na które sama bym się nie odważyła. Po kilku tygodniach zauważam ogromną poprawę samopoczucia, lekkość, ubytek 6kg w 8 tygodni a najważniejsze, że to wszystko bez uczucia głodu. Jasny umysł, wewnętrzny spokój, radość i wdzięczność. Dziękuję Karolina za te wspaniałe tygodnie, za Twoją mądrość, wiedzę i ciepło.
Do kursu przystąpiłem z dość dużą dawką…
Do kursu przystąpiłem z dość dużą dawką wiedzy na temat odżywiania niskowęglowodanowego/keto, ale dość ogólną wiedzą nt. carnivore. Materiał zaprezentowany podczas kursu przez Karolinę był kompletny i szczegółowy. Od podstaw do bardziej złożonych procesów. Wszystko przedstawione w przejrzysty i przyjazny sposób. Jestem pod wrażeniem wiedzy i zaangażowania Karoliny. Polecam wszystkim, którzy podjęli już decyzję o zmianie swojego życia, ale nie wiedzą jak to zrobić. Pod fachową opieką Karoliny, nic już nie będzie takie samo jak wcześniej. Zmienicie swoje podejście do jedzenia i myślenia o jedzeniu.
Świeża absolwentka Foodcoach edycja zimowa
Właśnie ukończyłam zimową edycję Foodcoach. Jako osoba, która o diecie carnivore nie wiedziała nic, uważam że kurs daje dużą dawkę wiedzy i otwiera oczy na to, co jest potrzebne organizmowi, by wyzdrowiał. Karolina cierpliwie odpowiadała na wszystkie pytania, była w kontakcie z nami cały czas, dzieliła się przepisami. Osobiście po 8 tygodniach widzę efekty: nie pojawiają się już duże cystowe zmiany na twarzy, pozbyłam się problemów z trawieniem, wzdęć, polepszył się stan paznokci. Ten kurs uważam za super opcje dla osób otwartych na inny punkt widzenia jeśli chodzi o odżywianie, osób które próbowały już wielu rozwiązań bez skutku. Jeśli sumiennie stosujesz się do zaleceń i rad przekazanych na kursie, naprawdę możesz liczyć na efekty. Wiem, że to nie koniec mojej drogi, ale za to jej świetny początek dający iskierkę nadziei.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.