Footfolk Avaliações 50

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg køber sjældent sko online, fordi jeg ofte har oplevet forsinkelser og forkerte størrelser andre steder. Men FootFolk var en rigtig god oplevelse – nem bestilling, hurtig levering, you name it... Ver mais

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Mit navn er Freya og jeg driver Footfolk ud fra min passion for barfodsko. Vi ønsker at skabe et stort og konkurrence dygtigt udvalg af de bedste og flotteste barfodssko, og give god service til vores kunder. Om du er på udkig efter dit første par barfodssko, eller om du er gavet på området, så står vi klar til at hjælpe med dine spørgsmål. 🙂 Glæd dig, dine fødder vil takke dig! Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

LANG levering og dårlig kommunikation

Vær opmærksom på, at de ikke selv har skoene på lager eller på fjernlager!! Jeg har stadig ikke modtaget skoene. Der er gået tre uger. Der har været ingen information om længere leveringstid, jeg har ingen opdateringer eller notifikationer fået heller, kun besvarelser på de emails, jeg selv har sendt for at høre, hvorfor jeg ikke modtager min pakke.

14 de abril de 2026

Kære Sara

Af hjertet tusind tak for din anmeldelse, og din ordre! Jeg beklager helt enormt meget forsinkelsen på din ordre! - Du skriver at vi ikke har nogen vare på lager eller fjernlager, og det passer selvfølgelig ikke, du er hjertelig velkommen til at kigge forbi vores showroom i Odder, her viser jeg gerne rundt på lageret. ❤️

Men! - Det er også helt rigtigt at vi grundet vores størrelse får leveret vare løbende igennem året, da vi med kun 2 år på bagen og uden lån og investorer har mulighed for at lave kæmpe store ordre få gange. Det betyder desværre nogle gange at vi oplever forsinkelser, da leveringer vi forventer kommer på et givent tidspunkt nogle gange kan rykke sig.

Jeg gør alt for at undgå dette, men der bliver aldrig muligt 100% af tiden.

Jeg lover at vi gør det så godt som vi overhovedet kan, og lever det ikke op til din forventning, er det også 100% fair - forsinkelsen du har oplevet er ikke godt nok.

Kærlig hilsen
Freya

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Finger weg!

Ich habe sehr günstig online Kinderschuhe bei footfolk gekauft und mit Paypal bezahlt. Kurz danach teilte Freya mir mit, dass die Schuhe nicht mehr auf Lager seien und ob ich mir nicht etwas anderes (natürlich Teureres) aussuchen wolle. Auf der Website waren die Schuhe weiterhin verfügbar, nur jetzt zu einem deutlich höheren Preis. Auf Rückfrage blieb es dabei- die Schuhe seien nicht mehr lieferbar, so dass ich um Stornierung bat. Freya bestätigte die Stornierung, doch ich bekam keine Rückzahlung. Nach mehreren Emails meinerseits, auf die keine Antwort kam, setzte ich Footfolk eine Frist, bevor ich mich an Paypal wenden würde. Darauf kam eine Antwort, man kümmere sich. Nichts geschah. Schließlich sah ich mich gezwungen, einen Paypalfall zu eröffnen und bekam augenblicklich mein Geld von Paypal zurück. Zum Glück hatte ich nicht überwiesen! Nicht zu empfehlen, entweder zu chaotisch überfordert oder Böseres...

23 de março de 2026

Hallo Danielle,

Es tut uns sehr leid zu hören, dass Sie negative Erfahrungen mit uns gemacht haben. Ich sehe, dass Sie bereits Kontakt mit unserem Support-Team hatten und dass Ihnen eine Rückerstattung zugesagt wurde. Leider gab es in letzter Zeit erhebliche Probleme bei der Bearbeitung von Rückerstattungen über PayPal.

Da wir noch neu bei der Nutzung von PayPal sind, werden Gelder manchmal bis zu 21 Tage gesperrt, während wir weder darauf zugreifen noch sie zurücküberweisen können. Wir stehen in laufendem Austausch mit PayPal, um zu klären, wie Rückerstattungen erfolgen können, wenn die Mittel nicht verfügbar sind. PayPal schlug vor, dass wir unser eigenes Geld hinzufügen, um Rückerstattungen zu ermöglichen, aber technische Einschränkungen und Testüberweisungen führten zu weiteren Verzögerungen. Jede Überweisung kann bis zu 5 Tage dauern, was den Prozess leider verlängert hat.

Es tut uns sehr leid, dass Sie in diese Situation geraten sind. Das Letzte, was wir möchten, ist, dass unsere Kunden den Eindruck gewinnen, dass wir nicht vertrauenswürdig sind. Aus diesem Grund haben wir PayPal als Zahlungsmöglichkeit entfernt, da wir keinen perfekten Service unter den aktuellen Bedingungen gewährleisten können.

Wenn Sie uns noch eine Chance geben möchten, kontaktieren Sie bitte unser Support-Team im Voraus. Ich werde persönlich sicherstellen, dass Sie eine passende Geschenkkarte als Entschuldigung für die entstandenen Unannehmlichkeiten erhalten.

Noch einmal möchten wir uns aufrichtig für den schlechten Service entschuldigen.

Mit freundlichen Grüßen
Footfolk Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Absolut top service hos Footfolk og…

Absolut top service hos Footfolk og ALTID et ønske om at finde det helt rigtige for den individuelle person. Vi køber alle vores sko her til to voksne og tre børn og er der specielle ønsker (især fra kræsne teenagere) så finder Andreas altid noget de kan lide eller bestiller det hjem til dem.

30 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastisk god service.
Virkelig god kommunikation. Jeg havde bestilt et par støvler, men ved en fejl var de alligevel ikke på lageret. Jeg fik straks tilbudt en par andre lignende og noget dyrere støvler til samme pris som dem jeg havde bestil. Jeg takkede ja til tilbuddet og dagen efter havde jeg dem, det oplever man yderst sjældent når man handler på nettet. Jeg er meget tilfreds, og det er bestem ikke sidste gang jeg handler hos FootFolk.

11 de dezembro de 2025

Resposta de Footfolk

Tusind tak for de fine ord Lone! - Fejl kan vi desværre ikke undgå, men løsninger kan vi næsten altid finde. <3

Tusind tak for tilliden og for at du vil bruge mig igen i fremtiden. :-)

Kh Freya

Middelmådig fornemmelse

Jeg var helt på toppen over at have mulighed for at komme til åbent showroom og prøve sko og støvler inden køb ✨
Men efterfølgende har jeg skullet vente flere uger på svar fra kundeservice og oplevet irriterende fejl. En mail fra 2/12 er stadig ikke besvaret.

10 de dezembro de 2025

Hej Maria

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er ærgerlig over at høre, at du ikke synes vi har levet op til dine forventninger, det vil vi tage til efterretning.

At du har ventet i flere uger på svar på mail, lyder helt vildt, og ikke noget jeg kan se i vores mailsystem skulle være sket en eneste gang for en af vores kunder, så det lyder næsten som at der er sket en fejl et sted - ikke destro mindre beklager jeg meget!

Har du lyst til at give os en chance mere i fremtiden, så står jeg selvfølgelig igen klar til at hjælpe.

Kh Freya.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

jeg handler gerne her igen!

Jeg købte både sko og støvler mærket som hedder
Be Lenka, og som en, der er lidt platfodet, blev jeg overrasket over, hvor meget bedre pasformen og komforten var end forventet.

Bestilling, levering og kundeservice – alt i alt bare p*sse godt!

6 de outubro de 2025

Hej Kim

Tusind mange tak for din fine anmeldelse! Jeg er så glad for at høre at du er glad for dine nye sko! <3

Kæmpe anbefaling af Footfolk

Kæmpe anbefaling af Footfolk!
Super kompetent og venlig kundeservice.
Hurtig levering og god service. Havde det været seks stjerner, så havde de fået dét.

3 de outubro de 2025

Kære Karina

Af hjertet tusind tak for din anmeldelse!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ikke mit sidste køb hos Footfolk

Jeg har nu handlet to gange med Footfolk - første gang til åben showroom og anden gang online.
Vender helt klart tilbage pga. godt udvalg og super service.

1 de setembro de 2025

Hej Tine

Af hjertet tusind tak for din anmeldelse, det er jeg virkelig glad for at du synes! - Håber snart vi ses igen. :-)

Fantastisk personlig vejledning.

Besøgte deres showroom i Odder, blev mødt af faglig dygtig personale, der også udstrålede at han havde tid til kunden ( noget jeg vægter højt ) Købte 3 par og kommer helt sikkert tilbage når jeg mangler.

5 de setembro de 2025

Kære Jytte

Af hjertet tak for din anmeldelse og for dit besøg i vores lille showroom - det var en kæmpe fornøjelse! - Jeg glæder mig til at du kigger forbi igen. <3 Kh

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Just the best recommendation!

Just the best recommendation!! 110% service! From communication to fast delivery 😊 They very helpful, friendly and ready to help and answer to all questions 😌 I ordered Be lenka kind of shoes, they so comfortable.. my toes for now have a lots of freedom, like without shoes 🫠😍 so just the best recommendations for service and shoes!! 😍👟

30 de agosto de 2025

Resposta de Footfolk

Thank you so much, for your sweet review, it means alot for me! Im so happy to hear, that you found the right shoes! - Can't wait to send you more in the future! <3

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god og fleksibel kundeservice

Rigtig god og fleksibel kundeservice. Kan kun anbefales.

27 de agosto de 2025

Resposta de Footfolk

Kære Cornelia - Af hjertet tusind tak for din anmeldelse, det betyder utrolig meget for mig, at høre at din oplevelse var god!

Tak for at støtte mig!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

The shipment is too slow

The shipment is too slow. its like ordering from China not DK :(

12 de agosto de 2025

Kære Sara

Af hjertet tak for din anmeldelse her! - Jeg bekalger meget forsinkelsen på 1 dag på din levering, det er noget jeg knokler vildt meget for at undgå!

Som det fremgår på hver enkel vare på hjemmesiden, så er der nogen af de sko jeg sælger, som kommer fra et fjernlager, da jeg er en smule begrænset på pladsen. Det betyder at leveringstiden på de vare er 6-8 hverdage, og jeg har leveret din ordre på 9 dage, og det beklager jeg!

Jeg håber dog, at din oplevelse generelt var bedre end at købe fra Kina, og ligeledes at du er tilfreds med returprocessen.

Af hjertet tak for at støtte op om min lille forretning. <3

Kh Freya

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

great experience despite the return of products

Had good experience with this company as I returned the order and everything was returned as should be, unfo the model did not match my childs feet. I would support the local business more and specially those who care about feet health. very sweet communication.

24 de julho de 2025

Thank you so much for your review! - It means alot! <3

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk service og vildt kompetente mennesker der stor bag Footfolk! Stort udvalg i forskellige barfodssko, jeg har selv brugt barfodssko i små 2 år og har virkelig søgt efter et sted i Jylland, hvor man kan prøve skoene inden et køb.

Er du førstegangskøber eller interesseret i barfodssko og kommer fra Jylland, så stik forbi Footfolk, så skal de nok vejlede dig godt i gang 😊

21 de julho de 2025

Resposta de Footfolk

Kære Jacob - Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de meget fine ord! - Det betyder meget for os, af hjertet tusind tak for det!

Jeg glæder mig til, at vi skal nørde meget mere barfodssko sammen i fremtiden!

Virkelig god service

Virkelig god service, altid behjælpelig!

Så dejligt der er et sted i Jylland, hvor man kan prøve barfodsko, særligt for folk der gerne vil afprøve om det er noget for dem. Det gør det så meget lettere! Dejligt med flere mærker og kompetent vejledning.

13 de julho de 2025

Resposta de Footfolk

Tusind tak for din anmeldelse, og så fedt at høre at du synes om vores "showroom" koncept! - En kæmpe fornøjelse at have jer på besøg!

Vi ses snart igen! <3

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvor er muligheden for at give 7…

Hvor er muligheden for at give 7 stjerner :)

Den personlige kundeservice i deres showroom og den efterfølgende ombytning/returproces samt dialog fungerede upåklageligt.

3 de março de 2025

Resposta de Footfolk

Tusind tak for din anmelse Alain! Så fedt at høre at du er glad for vores "showroom" koncept! - Jeg glæder mig vildt meget til at få besøg af jer igen i fremtiden! Kh

Den BEDSTE indkøbsoplevelse i showroom

Jeg har simpelthen haft den BEDSTE indkøbsoplevelse i dag, som jeg bliver nødt til at dele, hvis der er andre ligesom mig, der savner en barfodsbutik i Jylland, hvor man kan prøve barfodsfodtøj i forbindelse med et køb.

Jeg har sammen med min teenager været på indkøb hos Footfolk.dk mellem Odder og Hou i deres showroom. Vi blev taget SÅ godt imod og fik en rigtig god service - og bedst af alt teenageren fandt et par sko, der både faldt i god smag OG som passede fødderne 🎉🙌

Nå, men det jeg vil gøre opmærksom på - og som jeg ikke viste - var at man bare kan skrive en mail til Footfolk.dk og spørge, om man må komme på besøg. Jeg skrev en mail i morges, og vi blev inviteret ind kl. 14.00 i eftermiddags. Det er simpelthen guld værd, at man ikke skal vente på en bestemt åbningsdag, men bare kan aftalte en tid. De kan så meget anbefales, og det var hele køreturen værd!

De har ikke alle modeller og størrelse i deres showroom (de har et større udvalg på nettet, men stadig meget fodtøj at komme efter i deres showroom), men måske man kan spørge, om størrelse/model kan hentes hjem fra deres fjernlager, hvis man har noget bestemt i tankerne.

Jeg vil blot dele min begejstring for min gode oplevelse og fortælle, hvor nemt det er at komme ud og se og prøve fodtøj - også helt spontant en fredag eftermiddag 😄👏

4 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hjælpsomt, effektivt og venligt Footfolk team

Folkene bag Footfolk er så hjælpsomme og virkelig venlige. Jeg talte i telefon med dem et par gange, og det var en virkelig god oplevelse med at handle hos dem. Jeg havde bestilt et par støvler i en størrelse, der var for lille, og fik hurtigt sendt retur og fik et par i en størrelse større kun to dage efter. Tusinde tak! Jeg glæder mig til at handle hos jer igen en anden gang.

12 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais