Loyalty,straight talk,superb and on time reply makes me to rate this company with 5 stars. I really appreciate everything they informed me during our conversation.. Thank you so so much admin.
Matter still unresolved because the company wants me to delete my review before they refund my money .I have written to them many times that I will not delete my review until I receive my money. It's... Ver mais
Hello Contacts tres courtois Effacage facile du probleme😃👍
Van assisted with arranging a refund for a payment I had never approved. I am waiting for 2 refunds to be made to my bank account which he assures me are on there way.
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Reconocimiento
Gracias por responder y resolver mis inquietudes
Fue muy satisfactoria ya que me…
Fue muy satisfactoria ya que me resolvieron mis dudas correctamente y fuera muy pacientes y amables.
"Diamond resolvió el problema".
Big SCAM
Big SCAM. They make you write a review to get you money back
Kenny god
Kenny fue muy comprensivo y agradezco enormemente la reevaluacion del caso.
Mason dealt with myself today.
Mason dealt with myself today after asking to cancel my account. He was helpful. I hope my issue is now resolved.
Thanks
Dan buenas respuestas a tus dudas
Dan buenas respuestas a tus dudas
Mis dos euros...
Good Customer Support by Zoe
I asked for my account to be deleted…
I asked for my account to be deleted and they contacted me immediately. Its now in process
Es buena sirve de mucho la verdad
Es buena sirve de mucho la verdad pero ay algunos errores como todo pero dentro de las tarifas
No me gustó por que dicen una cosas y cobra más por eso no me gustó
Quiero mi reembolso
Quiero mi reembolso. Están cobrando aún cuando ya le di cancelar suscripción muchas veces desde el correo que mandé.
Me piden que ponga 4 o 5 estrellas para darme mi reembolso. He decidido dar de baja mi tarjeta con tal de que no me sigan descontando algo que yo no pedí. No se dejen engañar por esta página. Si hubiera cero estrellas para calificar lo haría pero no las hay....
The response was efficient
Excelente trabajo del equipo de…
Excelente trabajo del equipo de escalamiento
Imani está en contacto y
Imani está en contacto y
ayudadando a resolver e problema,el
problema se esra resolviendo bien
apoyo útil.
Gracias kenny
Asked my account to be deletee
Asked my account to be deleted and they contacted me inmediatly. Now im on the process thanks to Nicholan.