Banner for FORMEN

FORMEN Avaliações 1.665

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Door een foutje was er in mijn paketje een foutief hemd aanwezig. Contact opgenomen met klantendienst en hemd terug gestuurd gratis . Twee dagen erna was het juiste hemd aan huis geleverd met hún e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tevreden over de pasvorm van de hemden in grote maten 45/46 aangekocht in de winkel Nieuwpoort (zeer vriendelijk) en nu uitzonderlijk on line. Misschien in de winkel een foldertje leggen: hoe kan ik... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik had dezelfde afwerking verwacht als tijdens mijn vorige aankoop van de hemden. Meerbepaald de kraag die niet kan vastgemaakt worden. Gevolg deze gaat ploeien, wat minder fraai is. Tweede: De kno... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik koop al sinds jaar en dag mijn hemden, enkel en alleen bij Formen. Altijd al super tevreden geweest. Vind het wél jammer dat er meer en meer fysieke winkels verdwijnen. Voor mijn hemden ken ik... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda masculina
  2. Loja de Roupas
  3. Alfaiate de roupas masculinas

Formen specialiseert zich in herenkleding en is fier een Belgisch merk te zijn. Onze winkels en webshop zijn altijd gevuld met een mooi aanbod kwalitatieve hemden, polo's, pulls, broeken en accessoires. Formen, dé hemdenspecialist, brengt zowel tijdloze ‘never out of style’ klasse als stijlvolle en sportieve mode met een overtuigende prijs-kwaliteitsverhouding. De sterkste troeven voor onze klanten zijn de zorgvuldig uitgekozen weefsels van het fijnste katoen en… de zalige strijkbaarheid van onze overhemden! Daarnaast leggen wij ons met veel creativiteit toe op leuke, kwalitatieve pulls. Het Formen gamma wordt aangevuld met accessoires zoals strikjes, sjaals, petten, sokken, boxershorts en andere originele geschenkideeën.

Online bestellen = snel in huis !

Gratis levering vanaf €85

Wij en onze partner Bpost doen ons uiterste best om uw bestelling de volgende dag te leveren maar hou rekening met een maximale leveringstermijn van drie werkdagen.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Respondeu a 62% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Geen bevestigingsmail gekregen van…

Geen bevestigingsmail gekregen van aankoop en toen ik daarover mailde, heb ik geen antwoord gekregen op mijn vraag.

6 de abril de 2026

Resposta de FORMEN

Bedankt voor je feedback.

Volgens onze gegevens werd je bestelling van 06/04 succesvol verwerkt en op 08/04 geleverd via bpost in de brievenbus. Het is uiteraard mogelijk dat er iets misgelopen is in de communicatie of levering, en dat nemen we zeker ernstig.

Wat betreft de bevestigingsmail en eerdere communicatie: deze werden verzonden, maar kunnen in sommige gevallen in de spamfolder terechtkomen of geblokkeerd worden door mailproviders.

We helpen je graag verder om dit concreet na te kijken. Kan je ons even rechtstreeks contacteren via info@formen.be? Dan bekijken we dit meteen in detail voor je.

Kwaliteitsvolle kledij

kwaliteit van de kledij (hemden en pulls)die verkocht wordt bij Formen is uitstekend!

9 de março de 2026

Resposta de FORMEN

Fantastisch dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze collecties. We blijven inzetten op topmaterialen en vakmanschap.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer onbeleefde en ondankbare mevrouw…

Zeer onbeleefde en ondankbare mevrouw kassa medewerker bij het vragen om hulp word er bot gereageerd en word men zo ge discrimineert dat men zelf de winkel wilt verlaten !!!!!!

12 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta de FORMEN

Jammer om te horen dat uw winkelbezoek niet is verlopen zoals verwacht. We bekijken dit graag samen met u. Zou u ons een e‑mail willen sturen via info@formen.be? Dan helpen we u graag verder.

Formen : mijn vaste hemden-leverancier

Formen : mijn vaste hemden-leverancier !
ruim aanbod ,degelijke kwaliteit tegen redelijke prijzen ( zeker in Sale), prima service
een probleem ? ; bel de Klantendienst en er komt meteen een oplossing

2 de março de 2026

Resposta de FORMEN

Uw tevredenheid is onze prioriteit. Dank voor uw vertrouwen in Formen!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

snelle levering

Beste,

het was de eerste keer dat ik on line bestelde. Eén artikel werd verkeerd geleverd maar na telefonisch contact werd dit direct in orde gebracht.

3 de março de 2026

Resposta de FORMEN

Bedankt voor uw waardering van onze service! Ons team staat altijd klaar om u te helpen.

het Formen Team

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.