It doesn't track the majority of…
It doesn't track the majority of matches.
Check your Stats and Leaderboards ranking for Fortnite
It doesn't track the majority of matches.
Useful but missing a couple tournaments. I use fortnite tracker to track my tournaments and how I rate, while it does show pr events, it doesn't show og cups, ranked cups, or skin cups. Otherwise this app is very useful.
Useful when trying to see your overall stats or see if someone is lying about their 500 win streak, I still think this should be an actual fortnite feature tho
this game suck so hard because they remove pump its the only think the fortnite players want in the game
Rigtig fedt at man kan se andres Stats og alt i alt er det er fremragende hjemmeside