Forzabeveiliging Avaliações 13

2. Loja de Alarmes Antifurto
  3. Loja de Câmeras Fotográficas
  4. Fornecedor de Alarmes de Incêndio
  5. Serviço de segurança e proteção

Forza Beveiliging is specialist in elektronische beveiliging, met een focus op geavanceerde camerabewaking en alarmsystemen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij leveren maatwerkoplossingen die bijdragen aan een veilige woon-, werk- en leefomgeving. Met de nieuwste technologieën op het gebied van cameratoezicht, inbraakdetectie en meldkamersystemen zorgen wij voor optimale bescherming van eigendommen en personen. Of het nu gaat om een bedrijfspand, woning of terrein – Forza Beveiliging denkt mee vanaf de risicoanalyse tot aan de installatie en het onderhoud van de systemen. Dankzij onze klantgerichte aanpak, technische expertise en snelle service zijn wij een betrouwbare partner voor iedereen die kiest voor veiligheid zonder zorgen.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

13 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Uitstekende service

Recent een draadloos alarmsysteem gekocht van Ajax via Forza Beveiliging. Uitstekend geholpen in het kiezen van de alarm-elementen door eigenaar Redma. Ook goede instructies gehad zodat ik het zelf kon monteren. Ik raad Forza Beveiliging van harte aan!

24 de janeiro de 2026

Vakkundige en snelle service

Vakkundige en snelle service. Kan Redmar aan iedereen aanrader, top gozer!

13 de outubro de 2025

Resposta da Forzabeveiliging

Dank je Rashan voor de review🙏🏻👍🏻

Zeker een aanrader!

Redmar van Forza heeft ons super goed geholpen. Professioneel, betrokken, persoonlijk, flexibel en vakkundig. We hebben inmiddels een alarmsysteem en camera's waar we heel tevreden mee zijn. En door de persoonlijke stap voor stap uitleg zijn de systemen erg makkelijk in gebruik. Redmar heeft met ons meegedacht en passend advies gegeven. Wij zijn zeer tevreden! Wat ons betreft zeker een aanrader! Redmar, bedankt!

22 de setembro de 2025

Resposta da Forzabeveiliging

Heel veel plezier met jullie systemen! En hartstikke bedankt voor de 5 sterren🙏🏻

fijn bedrijf

korte lijntjes , oplossing gericht en een persoonlijk contact

30 de setembro de 2025

Dank je wel John✅

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onlangs heb ik camera’s laten plaatsen

Onlangs heb ik camera’s laten plaatsen en ik ben zeer tevreden over het hele proces. Het contact vooraf verliep soepel en vriendelijk. Op de dag van installatie was het team keurig op tijd. Ze werkten professioneel, netjes en met oog voor detail.

Er werd goed meegedacht over de beste plekken voor de camera’s, waarbij mijn wensen centraal stonden. Alles werd duidelijk uitgelegd en na afloop werd alles schoon en netjes achtergelaten. De medewerkers waren bovendien erg vriendelijk en beleefd.

Kortom: een zeer prettige ervaring en absoluut aan te raden voor wie op zoek is naar een betrouwbare partij voor camerabeveiliging!

6 de junho de 2025

Resposta da Forzabeveiliging

Bedankt voor de review, veel plezier ermee

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onvriendelijk en onprofessioneel!

Meest onprofessionele en onvriendelijke bedrijf waarmee ik ooit in contact gekomen ben!
Toen ze dachten dat er over de €300 te verdienen viel, kreeg ik binnen de 24u antwoord. Vanaf dit 'maar' €50 bleek te zijn, werden ze onbeleefd en onvriendelijk. Ondertussen wacht ik al een maand op antwoord en wordt ik langs alle kanten genegeerd.
Zeker geen aanrader.

22 de setembro de 2023

Beste mevrouw Rotthier,

Graag wel het juiste verhaal vertellen. U bent geen klant van ons en dat bent u nooit geweest. U heeft een huis gekocht waar een alarm-installatie een 4/5 jaar geleden gemonteerd is door ons. De toenmalige eigenaar heeft de wachtwoorden niet correct overgedragen aan u. Ook wilde de vorige eigenaar geen onderhoudscontract waardoor wij daar nooit meer na oplevering geweest zijn.

De kosten voor het opnieuw installeren en herprogrammeren hebben wij u gegeven. Dat u dit niet vindt passen is aan u, maar heeft niets met onvriendelijk of niet willen helpen te maken.

De werkzaamheden zijn berekend op een volle dag inclusief reisuren van een monteur.

Forza Camerabewaking top service

Forza Camerabewaking heeft bij ons maatwerk met een goede kwaliteit en service geleverd. Deze Firma luistert goed naar de wensen van de klant en weet deze op de juiste manier om te zetten naar een gepaste camerabewaking. Professionaliteit , Service en klantvriendelijkheid staat nog op nr1 bij dit bedrijf. Een echte aanrader.”

15 de junho de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mensen met kennis van zaken!

Mensen met kennis van zaken! Alles verliep zoals het hoorde en het werkte per direct. En de camera's en record box waren van hoge kwaliteit!

23 de agosto de 2017

Beste Christian,

Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent! Mocht je er in de toekomst nog vragen over hebben dan kan je altijd bellen. Veel plezier van je camera's

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.