Jeg har jobbet i teknologi i 20 år så det skal litt til for å imponere meg. Men både mini reise kameraet jeg har kjøpt imponerer. Og kundesevice er helt rå! Jeg har hatt Arlo før og Foscam sin kundese... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Alle gode gange 3. Efter en dårlig oplevelse med 2 andre kamera (app relateret), så krævede det lidt mere research. Hvis budgettet ikke skulle sprænges, gik anbefalingerne på et Foscam kamera. Jeg be... Ver mais
A empresa respondeu
Alt ok god kvalitet hurtig levering, ja sendt 1 min. efter bestilling nemt at opsætte god sikkerhed da man både skal vælge brugernavn og adgangskode. Dog har kameraet lige efter denne anmeldelse... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kan kun anbefale Foscam.dk. Udover de har gode produkter, har de en super service. Telefonisk support med kompetente medarbejdere der hjælper kunden ned i mindste detalje. Modsat konkurerende... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Foscam.dk er Danmarks eneste autoriserede Foscam forhandler med salg af IP-kameraer & tilbehør.
Informações de contato
Værkstedsvej 24C, 4600, Køge, Dinamarca
- mail@foscam.dk
- foscam.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har købt en kamera og havde problemer med opsætningen.
Det tog ikke mange minutter at kontakte Foscam som hjælp mig hurtigt igennem.

Alt perfekt.
Bestilling og modtagelse af varen fungerede til fuld tilfredshed.

Resposta da foscam.dk
Super god oplevelse af handle med Foscam.dk
Venlig telefonsupport og hurtig levering. Jeg bestilte min pakke fredag kl. 14.45 og jeg modtog den lørdag morgen i en pakkeboks. Perfekt!

Resposta da foscam.dk
OK, men en del problemer
Der står ikke noget om på hjemmesiden at udendørs PTZ cam ikke kan filme vertikal, stor problemer med opsætning,
Produkterne trænger til en Software update så de kan bruges med nutidens browswer både på PC og MAC uden at skulle bruge timer på at finde bagveje til at instalere det.
Og man tør ikke opdatere softwaren på kameraet, da man mister garantien hvis det ikke lykkes.

Resposta da foscam.dk
Enkelt, hurtig og god service
God hjemmeside hvor det var enkelt at bestille. God dokumentation af produkterne samt hurtig levering.

Resposta da foscam.dk
Produkt og support helt i top
Har købt flere produkter hos Foscam.dk. Kameraerne fungerer perfekt, prisen var rigtig men først og fremmest har jeg oplevet en support som var helt i top da jeg havde problemer med opsætningen.
Langt mere end man kan forvente :-)
Hilsen Jim Knudsen

Resposta da foscam.dk
Der handler jeg helt sikkert igen
Det er let og sikkert at handle på foscam.dk. De bestillte varer leveres meget hurtig efter bestillingen 1-2 dage.

Virkelig hurtig service
Fik en besked om at min vare var afsendt under en time efter jeg havde bestilt.
Æsken havde dog mærker efter slag, men det virker til at produktet virker ok.

God support
Super support. Kanon hjemme side med svar på alle spørgsmål.
+ nogle super gode produkter.

Hurtigt, Nemt & Billigt
Skriv som du taler med en ven
Jeg har jo lige sagt det til dig, hold kæft og hør efter!! Hurtigt, Nemt & Billigt

God og hurtig betjening.
Det hele gik som det skulle, fik mine ting som aftalt.

Upåklagelig handel.
Hurtigt & nemt handel og varen virker perfekt.

Resposta da foscam.dk
Super fin kundeservice lynhurtig levering og fin rådgivning
Det må siges at være en god oplevelse at handle der det er ikke sidste gang og priserne matcher med ebay det gør selvfølgelig det hele sjovere så kan kun anbefale Foscam

Glimrende service!
Jeg skulle bestille 4 foscams, som blev leveret dagen efter jeg bestilte dem. De super lækre kameraer kom i en godt indpakket kasse. Det må lige understreges at deres support gør et rigtig godt stykke arbejde. Jeg kunne ikke finde ud af flere ting ved opsætning og de vejledte mig step by step. Jeg siger tusind tak for dette. Det er mit første køb hos jer og er stensikker på at det ikke bliver det sidste!
Hilsen en meget glad kunde.

ingen problemer der
Købte et kamera , som blev leveret som lovet.
Havde lidt problemer med opsætningen, men servicen var i top og det ordnede de hurtigt for mig. Kan kun anbefales

Hurtig levering
Hurtig levering
God support side
Gode produkter

Resposta da foscam.dk
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.