Veja o que dizem as avaliações
Geweldige service van dit bedrijf gekregen. Mijn foto was beschadigd tijdens het vervoer. Hierover mail gestuurd die binnen een dag opgepakt werd. Ook had ik het verkeerde product besteld maar dit kon... Ver mais
Foto staat er mooi op. Natuur getrouw zoals foto opgestuurd is. Afwerking van hout mocht iets gladder aan de zijkanten. Ophangsysteem miste terwijl deze extra bij besteld was
Ik heb de foto op hout kado gedaan voor een huwelijks jubileum. Ze vonden het kado erg mooi. Tip: het zou leuk zijn (als de mogelijkheid er is) om als optie te kiezen het product in te laten pakken... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Jumaweg 4, 9291 NA, Kollum, Holanda
- 085 - 401 33 44
- info@fotoophout.nl
- fotoophout.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
As pessoas também visitaram
Wat een slechte service
Wat een slechte service! Ophangsysteem bij het product gekocht, maar dit is nooit geleverd. Meerdere keren over gemaild en zou nageleverd worden. Dit is nooit gebeurd. Vervolgens heb ik aangegeven dat ik dat het bedrag teruggestort wil hebben. Zou binnen 5 dagen gebeuren. Nooit bedrag retour gehad, zij beweren van wel. Ik heb gevraagd of het wel naar juiste IBAN is overgemaakt en er wordt gewoon niet meer gereageerd!! Schandalig!
Prima service!
Ik had een spoedbestelling gedaan
Ik had een spoedbestelling gedaan, echter op desbetreffende leverings datum werd er niet geleverd, na telefonisch contact werd er alsnog spoed achter gezet en kreeg de extra kosten teruggestort. Kortom een hele fijne klantenservice.
Mooi spulleke!
Zag er goed uit en snel geleverd 👍
Snelle communicatie (goedkeuring foto)…
Snelle communicatie (goedkeuring foto) en snelle levering.
We zijn super tevreden over:
We zijn super tevreden over:
de kwaliteit
snelle levering
Helemaal top
Wij kunnen FotoOpHout dan ook zeker aanbevelen!
Heel tevreden !
Heel tevreden !
Makkelijk om materiaal aan te leveren.
Ik had de foto eerst wel zelf bewerkt.
Correcte afhandeling en levering.
Dankjewel hiervoor !
👍🏻👍🏻
2 mooie foto’s ontvangen! Ze zijn een klein beetje wazig, maar ben er heel blij mee. Snelle levering.
Snel en effectief
Goede service en meedenken
Goede service en meedenken. Fijn contact ook per telefoon.
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit. Foto laten afdrukken op hout, het is een foto van hoge kwaliteit die door een professionele fotograaf is gemaakt. Echter de afdruk is matig tot slecht te noemen. Erg onscherp en voldoet zeker niet aan de verwachting. op de site wordt geschreven de beste kwaliteit te leveren en dat men voor 100% klantgarantie staat. Echter wordt er geen alternatief geboden en blijven ze bij hun woord dat dit de beste kwaliteit is. Heb inmiddels dezelfde foto bij een concurrent laten afdrukken die vele malen beter is. Ik ga hier nooit meer bestellen.
Complimenten voor de geweldige service
We bestellen al jaren bij FotoOpHout en zijn elke keer weer zeer tevreden. Door de print op hout krijgt de foto een robuuste en natuurlijke uitstraling, die wij erg mooi vinden. Helaas was er bij onze laatste levering wat mis gegaan. Dit is heel netjes en professioneel opgelost. Er is meteen kosteloos een nieuwe afdruk naar ons verstuurd. Complimenten voor de klantenservice, daar kunnen veel andere bedrijven wat van leren!