⭐️JA, JA OG JA - WAOOOW⭐️
Efter en bestilling d. 28-02 angående en byg-selv pc og med spændte nerver samt drillerier med ordren var FOX Gaming fantastisk til at bemande og få styr på min ordre! Desværre var der nogle komplikationer undervejs og ville have givet 4 stjerner men må ærligt erkende at på grund servicen var i top giver jeg 5 stjerner i stedet! ( Ville have givet 10⭐️ men det er ikke en mulighed😇)
De var fantastiske til at få styr på ordren og ringede endda for at nævne at den GPU+Ram jeg havde valgt, ikke var på lager mere og de tilbød at opgradere delene uden yderligere omkostninger, WAOOOW SIGER JEG BARE🤩
FOX Gaming for top service og ros og det kommer fra en teknisk supporter😉
De kan godt være de er “nye” på markedet og skulle jeg anbefale dem, ville det være til alle der ønsker stjerne service og en transparent process!
Leveringen: Pc pakkede forsvarligt ind, inde i kabinettet var der fulgt godt op med papir og skum, lagt ned i kabinettets egne kasse som var lagt ned i en større kasse med det bedste sikkerheds skum og papir, de ringede endda og spurgte om jeg ønskede forsendelse med hjemmelevering eller til nærmeste pakkeshop hvilket er topklasse!⭐️
Alt i alt:
Bestilling: let hurtigt og elegant ⭐️⭐️⭐️⭐️
Ordre bekræftelse: Bump på vejen men et seriøst team der tog hånd om det⭐️⭐️⭐️
Service: Top Klasse!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Levering: Solgte i McLaren’s vil jeg ikke tvivle et øjeblik på forsendelsen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
PC Build: 20 Løg og en PC der sparker r**!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Alt i alt: FANTASTISK SERVICE⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️