Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har använt oss av Fraktjakt i flera år och är fortfarande nöjda med tjänster, transportörval och kundtjänstens fina och hjälpsamma service. En extra bonus är möjlig försäkring av godset till eg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra priser, mycket bra kundtjänst och service. Bokningssidan kräver möjligen lite "inlärningstid" men när man lärt sig förstår man att den är ju faktiskt helt utmärkt och bra designad. Dessutom får m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I jakt på något billigare än blodsugarna nShift så hittade jag Fraktjakt. Fraktjakts API för att skicka från vårt ordersystem funkar nu efter testat under en tid. Jag tycker deras support svarar snab... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de frete e correio
  2. Serviço de Comércio Eletrônico
  3. Provedor de soluções em e-commerce
  4. Serviço de Encaminhamento de Carga
  5. Serviço de logística
  6. Transportadora

Fraktjakt är en leveransplattform, designad för att överträffa dina förväntningar genom insikter från tusentals företag.

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 90% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har varit kund i tre månader

Vi har varit kund i tre månader och är otroligt nöjda. Tjänsten är genomtänkt och väldigt enkel att använda, sparar oss massor av tid. En stor fördel är att vi får hjälp även när det uppstår problem med transportören. Istället för att själva behöva jaga svar driver de ärendet åt oss, något som sällan gav resultat när vi försökt på egen hand. Nu känns det som att vi har fått tillgång till en hel logistikavdelning som också ser till att saker blir lösta. Rekommenderas stort.

30 de março de 2026

Bra support

Riktigt bra tjänst och service! Kundtjänst är alltid hjälpsamma när något strular och de sköter all kontakt mot transportören åt en! Man slipper jaga själv och får återkoppling när det är klart. Rekommenderar!

25 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag bokade en frakt med DSV via…

Jag bokade en frakt med DSV via Fraktjakt. Det skulle ta 1-2 dagar. DVS missade upphämtningen och skyller på Fraktjakt och fraktjakt skyller i sin tur på DSV. Efter 3 dagar hämtas vara upp och blir sedan stående på terminal i en vecka. Det skylls på brist på chaufförer och inga bilar. Då jag hamnar mellan DSV och fraktjakt så hamnar mellan 2 stolar.

27 de março de 2026

Resposta de Fraktjakt

Vi beklagar verkligen den försening och frustration som uppstått i samband med din frakt. Tyvärr kan vi inte alltid påverka störningar hos den utförande transportören, men vi gör alltid vårt yttersta tillsammans med transportören för att hjälpa till där vi kan. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp.

Dålig kommunikation

Dålig kommunikation, fungerar inte skicka alla sändningar med UPS Expidited. Även om man kan skicka det med UPS sida går det inte alltid med Fraktjakt så jag får jobba både med Fraktjakt och UPS egna tjänst. Har tagit 2 månader att få pengar tillbaka från en sändning som blivit förstörd. Har själv fått fråga vad som händer flertalet gånger, ibland svarar dom och ibland inte. Jag förstår ju att det tar tid med sådana ärenden men jag hade ju uppskattat någon kommunikation eller bekräftelse.

23 de março de 2026

Resposta de Fraktjakt

Vi beklagar att du upplever att reklamationen har dragit ut på tiden. Under ärendets gång har vi löpande återkopplat till dig så snart vi fått ny information från UPS, men den typen av uppdateringar kan tyvärr ibland dröja. Vi arbetar för att hantera din ersättning så skyndsamt som möjligt. När utbetalningen är genomförd får du även ett bekräftelsemejl med tillhörande underlag. Tack för ditt tålamod – vi uppskattar att du tog dig tid att ge oss feedback!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fraktjakt i sig är bra

Fraktjakt i sig är bra, men deras faktureringspartner är inte så bra, så Fraktjakt får toppbetyg, deras ekonomiska avdelning får klart underkänt.

25 de fevereiro de 2026

Resposta de Fraktjakt

Tusen tack för toppbetyget av Fraktjakt Jonny! Gällande vår fakturapartner så försöker vi förbättra lite rutiner där.

Bästa kundservice

Bästa kundservice! Aldrig vart med om detta hos något annat företag innan. Här är man verkligen prioriterad.

12 de fevereiro de 2026

Resposta de Fraktjakt

🤩 Så roligt att få höra! Tusen tack för det fina omdömet..

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställt en pallfrakt via dessa

Beställt en pallfrakt via dessa. Tror de slutade med 7-8 missade upphämtningar från DSV. Försökt via deras kundtjänst hitta en lösning tex. byta fraktbolag men ej fått nå hjälp vare sig på chat eller mail så annulerade till slut ordern och försäljning uteblev! Så totalt menlöst med en mellanhand som inte löser nåt. Undvik dessa!

29 de janeiro de 2026

Resposta de Fraktjakt

Tråkigt att höra om din upplevelse och att upphämtningen inte fungerade som den skulle. Det är självklart inte så det ska gå till. I vissa fall kan det tyvärr uppstå problem hos transportören som ligger utanför vår direkta kontroll. Tack för att du tog dig tid att lämna feedback – det hjälper oss att bli bättre.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Resposta de Fraktjakt

Tack för din feedback! Vi är glada att du tycker att tjänsten är enkel att använda. Hör gärna av dig om du har idéer om vad som skulle skapa ännu mer värde för dig framöver 🤩

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Orimliga administrativa avgifter vid överbetalning på faktura

Råkade betala 200:- för mycket på en faktura genom Fraktjakt.
Det är helt makalöst att man ska behöva betala en administrativ avgift på 120:- + moms samt skicka in ärendet per snigelpost för att få tillbaka netto 27,67. Har aldrig godkännt detta men trots att man varit trogen kund hos Fraktjakt (där då PS inkasso sköter deras fakturering) i många år så skriver de att (som alla andra normala företag gör) att de inte kan skriva en kreditfaktura. Om man inte betalar en faktura efter påminnelser etc. och får en inkasso - då förstår jag att man drabbas av avgifter. Men när man betalar för mycket och då får en liknande straffavgift - det är skrämmande hur man kan göra så. Är det ens lagligt?
Förstår faktiskt inte hur ett så bra företag som Fraktjakt kan samarbeta med detta skräpbolag PS Inkasso.

10 de dezembro de 2025

Resposta de Fraktjakt

Tack för din feedback! En situationen som känns frustrerande. De administrativa rutinerna och avgifterna hanteras av PS Inkasso enligt deras regelverk. Vi för dialog med dem kring denna rutin.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det är ett nytt formulär att fylla i

Det är ett nytt formulär att fylla i. När man väljer automatisk bokning så blir det stopp och får uppmaning att göra något annat??? vad då? Jag väntade och väntade och tryckte då på automatisk bokning en gång till varvid jag senare såg att jag hade två fraktbokningar på samma paket. Ni kan inte skriva att man ska göra något annat. Jag hade ju ingen fraktsedel och annat. Sedan började jag titta i menyn till vänster och såg även i min kundvag att jag hade dubbla beställningar. Försökte avboka en bokning och fick den uppskjuten. Sedan såg jag i rött (missade först den då jag är färgblind) att man kunde ta bort beställd frakt. Då råkade jag ta bort första bokningen som var riktig och kvar blev den bokning som var uppskjuten. Det medförde att ingen hämtade mitt paket idag 250212 kl.13-17. Det står nu att dom ska komma i morgon i stället. Det är problem i denna procedur att man sitter och väntar på att någon ska komma, någon som inte kommer. Allt detta problem beror på att jag inte förstod ert nya system. Riktlinjerna är på engelska som jag inte kan läsa.

2 de dezembro de 2025

Resposta de Fraktjakt

Tack för din feedback. Vi beklagar att det upplevdes som otydligt och att det ledde till dubbelbokning. Hör gärna av dig till vår support så förklarar vi gärna hur systemet fungerar och svara på alla frågor du tänkas kunna ha 🎅

Använd inte frakt jakt

Använd inte fraktjakt. Var varsam på de extra avgifter de tar ut. Många dolda straff avgifter.

17 de novembro de 2025

Resposta de Fraktjakt

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar om transportörens villkor upplevts som otydliga – de avgifter som tillkommer är alltid transportörens egna och vi vidarebefordrar dem. I det här fallet ser vi att det rörde sig om ett leveranshinder, något som också framgår i track & trace. Vår ambition är att vara så transparenta som möjligt kring kostnader och villkor och vi tar till oss din feedback för att ytterligare kunna förbättra vår kommunikation. Har du frågor kring vilka tilläggsavgifter som kan uppstå vid en transport är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Saknas ansvar när pallar inte kommer…

Saknas ansvar när pallar inte kommer fram, och även när man bokar och får en bekräftelse på flera pall, hämtas det inte den dagen, med svar intevårat ansvar detta är för 2 olika ordrar ifrån två olika bolag

30 de setembro de 2025

Resposta de Fraktjakt

Tack för att du tagit dig tid att dela din erfarenhet. Vi är verkligen beklagande över att leveransen inte fungerat som de ska vid två olika tillfällen – det är långt ifrån den service vi strävar efter. Vi gör alltid vårt bästa för att kommunicera att tider för upphämtning och leverans är preliminära och att oväntade händelser kan påverka schemat. Vi förstår också att det är frustrerande när saker inte går som planerat. Om du vill att vi tittar närmare på dina specifika ärenden är du självklart varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst – vi finns här för att hjälpa till och svara på frågor.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.