Framewell - Online Lijstenmaker Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tevreden over Framewell. We krijgen de lijst thuis en zagen een beschadiging op het glas. Na dit gemeld te hebben is er direct een nieuwe order gemaakt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik ben zo teleurgesteld en verdrietig. Na geen melding van verzending, geen briefje in mn brievenbus met dat ik het pakket gemist had, en geen reactie op mijn bericht waar mijn lijst bleef na 8/9 werk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb hier mijn foto laten inlijsten omdat ik graag wilde dat het echt een blijvende herinnering zou worden. Vond de prijs wel wat aan de hoge kant, maar dacht als het heel mooi wordt wel waard. Via de... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de molduras
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Fornecedor de molduras
  4. Impressão de fotos
  5. Serviços de fotografia

1. Kies een lijst Mooie, handgemaakte houten lijsten waaruit je kunt kiezen. Wij werken jouw lijst af met een zuurvrije passe-partout (als je wilt) en anti-reflectieglas. 2. Uploaden of opsturen Upload eenvoudig je foto's en wij drukken deze af. Of stuur ons het voorwerp dat je ingelijst wilt hebben in een gratis, voorgefrankeerde verpakking. Wil je een poster, T-shirt of schilderij inlijsten? Wat het ook is, wij zorgen ervoor dat jouw aandenken behouden blijft. 3. Uitpakken en ophangen (of cadeau doen!) Binnen een week ontvang je jouw fotolijst of lijst op maat, klaar om op te hangen of cadeau te doen. Verzenden is bij ons altijd gratis.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

127 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super goede en snelle service

Super goede en snelle service! En een onwijs mooie lijst en foto, ben er ontzettend blij mee!!

24 de junho de 2020

Resposta da Framewell - Online Lijstenmaker

Bedankt voor je leuke bericht Jolijn, heel veel plezier met de lijst!

Prima!

Prima lijstje en foto netjes in het lijstje gezet. Levering volgens afspraak.

23 de junho de 2020

Resposta da Framewell - Online Lijstenmaker

Bedankt voor je review Herbert.

Mooi vaderdag cadeau…

Wilde heel graag een mooi vaderdag cadeau geven. Mooie foto's ingelijst hebben. Met de goede hulp van Tom van Framewell is dit helemaal gelukt. Wat een goeie service en ook op tijd geleverd. Alles wat besproken was is ook uitgevoerd. Dankjewel voor alle hulp en ga jullie zeker aanraden bij vrienden, familie en kennissen!

23 de junho de 2020

Hi Jennifer,
Fijn om te lezen dat het vaderdag cadeau zo goed in de smaak is gevallen.
Hopelijk tot snel bij Framewell!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie lijsten met mooie afdrukken

Mooie lijsten met mooie afdrukken. En is er een probleempje is wordt het per direct opgepakt en opgelost. Uitermate tevreden over de kwaliteit en service.

20 de junho de 2020

Resposta da Framewell - Online Lijstenmaker

Bedankt voor je bericht Patrick.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over de kwaliteit

Zeer tevreden over de kwaliteit van de fotoprints en ook het passe-partout dat op verstek is gezaagd. De TRIPTIEK fotowand is een echte eyecatcher voor in je huis. Het is erg mooi dat de foto’s op 1/3 zitten van de lijst, in plaats van gecentreerde foto’s. Zelf zou je daar niet zijn opgekomen denk ik. De prijs-kwaliteitverhouding is ook dik in orde. Bezorging en bescherming van de fotolijsten ook picobello. Hoekjes netjes afgeschermd met beschermhoeken en beschermfolie over het glas. De lijsten worden verpakt met de glasplaten naar elkaar toe. Ik beveel Framewell zeer zeker aan!

Resposta da Framewell - Online Lijstenmaker

Hartelijk dank voor je gedetailleerde review Fabian!
Je stipt precies aan waar Framewell voor staat: Stijlvol online inlijsten op maat, in handgemaakte lijsten van museumkwaliteit. Dit alles snel, eenvoudig en betaalbaar.

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Ziet er goed uit en gaat allemaal snel. Op mailtjes wordt ook vrijwel per ommegaande gereageerd, heel fijn. Zeer klantvriendelijk!

Dankjewel Michelle!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed advies gekregen en behulpzaam…

Goed advies gekregen en behulpzaam geweest bij het aanpassen / bewerken van de (digitale) foto. Ben erg blij met het resultaat.

Resposta da Framewell - Online Lijstenmaker

Fijn om te lezen dat de lijst die we samen hebben ontworpen in de smaak valt Martin.

zeer tevreden

Goed werkende webshop waarbij je direct een voorbeeld van je gemaakte lijst met foto ziet, dit maakt het kiezen makkelijker. Verder snelle verzending met track&trace en erg leuk en persoonlijk verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

17 de junho de 2020

Resposta da Framewell - Online Lijstenmaker

Dankjewel voor je leuke bericht Hilde, we zien je snel terug op Framewell.com :-)

Goeie service

Ik kreeg aanvankelijk een lijst met zeer slecht afgedrukte foto. Toen ik daarover een review had geschreven kreeg ik meteen een mail dat ze het gingen oplossen. Ik kreeg een nieuwe lijst met deze keer mooi afgedrukte foto. De oude mocht ik houden.
Goede service dus !!

16 de junho de 2020

Resposta da Framewell - Online Lijstenmaker

Dankjewel Brenda, we zijn blij dat we je hebben kunnen helpen met onze 100% tevredenheidsgarantie!

Top bedrijf

Snelle bezorging en kwaliteit foto’s uitstekend
Too bedrijf
Ben blij met het resultaat

11 de junho de 2020

Verbluffend resultaat

Verbluffend resultaat, wetende dat de geüploade foto’s van mijn mobiel een lagere resolutie hadden. Snel en keurig geleverd, z’n geld echt waard! Heel blij mee!

10 de junho de 2020