Ik heb heel veel maaltijdbezorgers uitgeprobeerd, en Freasy steekt er voor mij met kop en schouders bovenuit! 😍 Groot assortiment, heel lekker (ik kruid dikwijls bij met chili kruiden en zout), pur... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik werk veel savonds en moet dus elke keer een warme maaltijd meenemen. Echter heb ik niet altijd zin om te koken, dus dacht ik freasy te proberen. Ik heb de sunshine curry geprobeert. Zelf ben i... Ver mais
Voor de tweede keer de Sweet & Spice chicken gehaald bij de Albert Heijn, vorige keer goeie smaak maar weinig kip, deze keer twee stukjes kip, 5 stukjes rubber vel, bijna geen saus/nare nasmaak, nul s... Ver mais
Freasy is Fresh+Easy ! Bijzonder lekker voor diepvriesmaaltijd en erg makkelijk klaar te maken met 1 druk op de knop. Heb meerdere maaltijdbezorgservices gebruikt, maar deze is mijn favoriet. Ook... Ver mais
Detalhes da empresa
Freasy gerechten zijn speciaal voor de vriezer gemaakt. Elke maaltijd is zo samengesteld dat ‘ie op het lekkerst is wanneer het opgewarmd op jouw bord belandt. Wij koken puur zonder gekke toevoegingen. Met vrieskoerier tot je voordeur geleverd.
Informações de contato
Alblasstraat 7-9, 3044AA, Rotterdam, Holanda
- 010 2613662
- hi@freasy.nl
- freasy.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

erg weinig…
Laatste bezoek erg weinig Kooldhydraatarm eten om te kiezen, daarom maar vier sterren....

Lekker en gemakkelijk
Lekker en gemakkelijk, wat wil je nog meer!
Wegens omstandigheden kook ik nauwelijks en vind ik het ook niet leuk om te doen. Maar veel maaltijdboxen konden alleen in de koelkast waardoor ik qua houdbaarheid weleens in de knoop kwam als ik wél zin had in koken.
Freasy is daarom ideaal! Vind het heel prettig dat het bevroren maaltijden zijn. Met de magnetron moest ik even puzzelen naar de juiste stand, maar inmiddels weet ik alles goed te verwarmen. :)
Tevens ben ik erg blij met alle vega en vegan opties, wat ik bij andere maaltijdservices zoals Uitgekookt bv. mis.
De box met 20 maaltijden was wel iets te enthousiast als alleenstaande. Deze voorraad even opmaken en dan ga ik door met de 12 maaltijden per maand box. Ga zo door Freasy!

Top!
Fijne, smakelijke maaltijden en hele goede service, een voorbeeld voor veel bedrijven!

eten is goed en lekker
eten is goed en lekker
goed verpakt
snel geleverd wanneer ik wil

Resposta de Freasy
Het zijn ontzettend lekkere gerechten
Het zijn ontzettend lekkere gerechten en ze zijn snel klaar. Het enige minpuntje voor mij is dat ik de porties echt een beetje te klein vind. (Maar ik ben een grote eter.)

Gezond en lekker
Super makkelijk, niet koken en toch een échte maaltijd eten. De gerechten zijn gezond en smaken heerlijk en vers.
Bestellen gaat makkelijk, perfecte bezorging.

Lekkere maaltijden van Freasy.nl
Lekkere maaltijden van Freasy.nl heb ik ervaren. Dit bedrijf heb ik op Google gevonden en wilde de maaltijden eens proberen. Ik heb de laatste jaren nogal wat ervaring met maaltijden bezorgen aan huis. De maaltijden van Freasy.nl zijn lekker, goed van smaak, niet vet. Het bestellen gaat eenvoudig en de levering van de maaltijden werden binnen de afgesproken tijd bezorgd. Het is goed om deze maaltijden in je vriezer te hebben liggen.

Freasy is anders
Ik heb al aardig wat kant&klare maaltijdbezorgservices uitgeprobeerd, maar ik was nooit echt tevreden. Freasy is anders. De smaak is goed, je proeft zuivere ingrediënten en ze hebben veel verschillende maaltijden om uit te kiezen. En zo makkelijk als je geen zin of tijd hebt om te koken, even opwarmen, klaar en precies genoeg, soms nog een salade zelf erbij maken ofzo. Ben blij met Freasy. Ben overigens geen bot, geen AI en wordt hier niet voor betaald ;-)

Altijd heerlijk vers ingevroren
Altijd heerlijk vers ingevroren. Heel goede bezorging tegenwoordig.

Resposta de Freasy
Ik heb tot nu toe 3 maaltijden gegeten…
Ik heb tot nu toe 3 maaltijden gegeten en mijn waardering is uiteenlopend: 1 niet goed, 1 matig en 1 goed. Ben benieuwd naar de andere maaltijden die ik nog in huis heb.

Resposta de Freasy
Ze deden veel broccoli in de Beef…
Ze deden veel broccoli in de Beef strogonaff pasta schaal, 50 procent van de honderd was broccoli, wat veel is. Pasta en vlees waren ok
Personal touch
Ik heb een paar verschillende bedrijven geprobeerd voor gezonde smakelijke diepvriesmaaltijden en Freasy springt er voor mij positief uit. Behalve heerlijke maaltijden ook een persoonlijk berichtje, en het presentje (de boterkoek) was heeeeerlijk.

Resposta de Freasy
Heerlijke maaltijden en heel makkelijk…
Heerlijke maaltijden en heel makkelijk warm te maken. Bezorging was ook goed, milieu bewust. Al het materiaal is te recyclen
Lekkere en snelle maaltijden
Lekkere snelle maaltijden. Porties ook prima.
Ben ook erg blij met de milieuvriendelijke verpakkingen.

Resposta de Freasy
Heerlijke maaltijden met 2** Beter Leven Keurmerk!
De maaltijden smaken heerlijk en zijn van heel goede kwaliteit. De porties zijn ruim voldoende, dus beslist geen honger na de maaltijd.
Waar ik heel blij mee ben is het scharrelvlees met 2 sterren Beter Leven Keurmerk dat gebruikt wordt voor de maaltijden. Geen trieste kiloknallers in het eten!

Resposta de Freasy
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.