Frederik Vi Avaliações 13

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Maden var ok, men meget ringe og nærmest ingen service

Maden var ok, men oplevelsen blev desværre trukket meget ned af servicen. Betjeningen virkede uorganiseret, og der var generelt meget lidt opmærksomhed under besøget – selvom der var langt fra fyldt i restauranten og flere ansatte.
Det mest skuffende var, at vores tallerkener blev taget meget hurtigt uden at vi blev spurgt om vi var færdige – der var stadig lidt mad tilbage, og selvom vi følte os ved at være færdige, ville vi gerne have haft mulighed for selv at vurdere og spise det sidste stykke brød.
Det føltes stressende, og samlet set en skuffende serviceoplevelse

5 de abril de 2026

Super godt besøg

absolut et sted værd at besøge. vi fik i går en absolut skøn julefrokost med rigtig god mad, masser af øl og snaps og en ualmindelig god betjening - der er rigtig god stemning, god mad - og i forhold til hvad du får serveret inde i byen så er det virkelig fuld valuta for pengene - vi kommer tilbage

5 de dezembro de 2025

En hyggelig oplevelse

Virkelig hyggelig, næsten hjemlig ølbar/spisested.
Har læst tidligere anmeldelser og kan ikke genkende det indtryk man får når jeg læser disse.
Selvom der forståeligt er travlt og til tider hektisk virker personalet som om de er der for gæstens/din skyld. KAN klart anbefale deres Gløgg

26 de novembro de 2025

Propagandacafe

Desværre fik jeg ikke kigget mig for, inden jeg havde betalt og modtaget min (hundedyre) øl. Så opdagede jeg, at cafeen var een stor reklame for den konservative kandidat, der åbenbart ejer stedet. Der var valgplakater og foldere allevegne, og en af bartenderne havde en grøn t-shirt på med konservativ påskrift. Det der skulle have været en stund med afslapning og hygge, blev straks forvandlet til ubehag og irritation. Har tit besøgt stedet, uden at vide hvad de stod for. Det er der så ikke tvivl om længere.

26 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Endnu en skuffende oplevelse med…

Endnu en skuffende oplevelse med Frederik d. VI.
Havde bestilt bord til lørdag (bestilt dagen i forvejen til en noget højrøstet dame (var hun beruset)) Hun fik navn og tlf nr. Men da vi (4) ankom, lørdag kl. 13 var der intet bord og ingen reservation sagde Jesper! Han satte spørgsmålstegn ved om vi overhovedet havde bestil. Jeg tilbød ham at se opkaldet på min telefon!
Efter en del parlamenteren, sagde han :”jeg kan ikke trylle” . Vi endte med at gå igen. Jesper lovede os kompensation hvis vi kom igen. Tror vi springer over. De sidste to gange har der også været noget at udsætte på maden…. Og når servicen er lige så dårlig som maden, hører min tålmodighed op. Den her anmeldelse handler ikke om penge eller gratis mad, men om tilliden til et spisested både gastronomisk og servicen fra personalet ( eller mangel på samme).
Ærgerligt, for det VAR et godt sted Way back.

28 de outubro de 2023

Respektløst petsonale

Vi sad 2 personer på en rædselsfuld bænk i hjørnet. Vi fik serveret pariserbøf til 189,00 kr. vi ville gerne have den stegt medium og gennemstegt men de var så tørre og gennemstegte nærmest sorte og ikke til at synke. Kan ikke anbefales. Vi fik dog en kop kaffe som kompensation 😩Tilsidst begyndte personalet at hænge flag op over vores bord og om nakken på os. Da vi påtalte det var ubehageligt blev der grinet og rystet på hovedet og om vi ikke var sociale ?? Dårlig oplevelse respektløst personale og elendig mad. Vi kommer der aldrig mere.

10 de janeiro de 2023

Præcisering af anmeldelse d

Præcisering af anmeldelse d. 10 feb.

Til Ejeren:

Først og fremmest; det har på ingen måde været min hensigt at omtale dine personaler på en nedsættende måde! Beskrev dem udelukkende som jeg gjorde, af identifikationsmæssige hensyn.
Hvis jeg har formuleret det kluntet, og egnet til misforståelse - så undskylder jeg uforbeholdent.

For god ordens skyld vil jeg lige nævne, at vi ikke var hos jer i weekenden, men i torsdags.

Og ja - jeg har da muligvis været lidt for nærtagende i denne sag(som der nok ikke kan koges så meget mere suppe på) - men jeg står nu ved materien i min anmeldelse, selvom jeg nok bare skulle have trukket på skuldrene.

Med venlig hilsen, John

14 de fevereiro de 2022

Frokost

Bestilte noget frokost med dertilhørende øl, skulle først have haft en fiskefilet med rejer og mayo, men fik en med remo, nævnte det overfor personalet og fik så bare en meget stor skål rejer ved siden af, gik over til et stykke med pariserbøf, som var dejligt frisk og med rigtige gode råvare.

Fik efterfølgende en cola og et glas vand til varmen som idag var over 25.

Kan klart anbefales.

7 de agosto de 2020

diskriminerende

Var forbi frederik VI Bar lørdag formiddag med min 10 mrd gl søn og 2 andre voksne. Vi sætter os ned og jeg giver min søn rugbrød som han spiser pænt i mit skød. Efter 5 min kommer en ældre herre og siger at vi ikke er velkomne pga at de ikke tillader børn under 5 år.
Mit problem er at det intet sted stod at børn under 5 ikke er velkomne og jeg samtig føler mig total diskrimineret. Bare total dårlig stil at børn under 5 år ikke er velkomne selvom stedet er slidt og der sidder folk i baren der lugter værre end min søn..

27 de abril de 2015

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais