Freyjacopenhagen Avaliações 11

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

KØB ALDRIG FRA DETTE FIRMA.

KØB ALDRIG FRA DETTE FIRMA.
ar købt bukser og bluser. Leveringstiden var ca. 1 måned kvaliteten på de bluser og bukser, jeg modtog er så ringe. De reklamerer med, at de har en tøjbutik i København, der findes ingen butik i København.
Når man nærlæse, ser man at varerne skal returneres til Kina. Det er voldsomt dyrt, at returnere varer til Kina.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner fik de 0

7 de abril de 2026

KØB IKKE FRA DETTE FIRMA

Flere ugers leveringstid. Varen var af ringe kvalitet, og det er ekstremt besværligt og dyrt at sende retur. Kan kun sendes retur til en adresse i Kina.

31 de março de 2026

Recikalbelt køb

Varerne kommer fra Kina. Det tager 14 dage.
Kjolerne ser ikke ud som på billederne.
Det er meget dyrt og recikabelt at sende varer retur.
De skal sendes til Kina og kunden skal betale alle omkostninger og moms og told.

24 de março de 2026

Fuldstændig uacceptabelt firma

Fuldstændig uacceptabelt firma. Pengene blev trukket, varen var 3uger undervejs og den svarede absolut ikke til min forventning. Blev sendt fra Kina, penge sat på en fransk konto og ingen svar på mine ca. 20 mailserver. Returlabel er ikke eksisterende. Har gjort indsigelse til banken og venter spændt, om de kan få mine penge retur. De læner sig op af TEMU. 😱🤑

12 de janeiro de 2026

Fupfirma

Det rene fupfirma!
Varen, som ankom efter cirka en måned, var en utrolig dårlig kopi af den blazer, som ellers var afbilledet på hjemmesiden.
De lovede levering senest d. 23/12, men der var pakken ikke engang ankommet til Danmark endnu - ergo manglede pakken under juletræet.
De skriver i deres returneringpolitik, at varer skal returneres til udlandet. Firmaadressen er i Holland, hvorfor jeg forventede at dette ligeledes var returneringsadressen - dette var dog ikke tilfældet… der skal sendes retur til Kina, hvilket resulterede i at blazeren til 409,- ville koste i omegnen af 350,- at sende retur.
Hold jer langt væk fra at handle med dette firma!!!

14 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer fra denne hjemmeside

Hold jer fra denne hjemmeside. Det er billige varer lavet i Kina (det tøj jeg modtog lugtede forfærdeligt af kemi), og det er billige kopier af det tøj, der er afbilledet. Og når man så ønsker at returnere sine varer, skal man SELV betale for returfragt til deres lager i Kina. Sådan en dårlig oplevelse.

7 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget dårlig kundeservice og ulovlig praksis

★☆☆☆☆ – Meget dårlig kundeservice og ulovlig praksis

Jeg modtog min ordre i forkert farve, hvilket er en klar fejl fra virksomhedens side. Da jeg kontaktede kundeservice, anerkendte de fejlen – men krævede alligevel, at jeg selv skulle betale fragt, både hvis jeg ønskede ombytning eller fuld refundering.

De tilbød:
• Ombytning mod betaling af 112 kr. i fragt
• Kun 15 % kompensation, hvis jeg beholdt varen
• Fuld refundering, men kun hvis jeg selv betalte returfragt til udlandet

Det er helt uacceptabelt. Ifølge dansk forbrugerlovgivning skal sælger dække alle omkostninger, når en vare er forkert leveret. Virksomheden forsøger i stedet at gemme sig bag deres egen “returpolitik”, som ikke kan stå over loven.

Jeg oplever dette som vildledende og forbrugerfjendtlig adfærd. Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at handle her, medmindre man er villig til selv at betale for virksomhedens fejl.

13 de dezembro de 2025

Laaaang leveringstid.

Varen bliver sendt fra Kina via Aliexpress / cainiao. Efter 20 dage har jeg stadig ikke fået varen? Men de trak pengene med det sammen. D

23 de dezembro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais