Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid Søde fantastiske medarbejdere ! Og så er det virkelig hurtigt hver gang man bestiller fra jer ! Brand God service og hurtig levering ! Mvh

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er ordløs. En mere ordentlig virksomhed skal man lede længe efter! “Ordentlig” lyder så tamt og kedeligt indtil man møder den i sin fineste form-og det har jeg oplevet ved noget så hverdagsagtig som... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid lynhurtig levering! Jeg har endnu ikke oplevet, der gik mere end 2 dage, før min bestilling kommer. God kundeservice! Jeg har oplevet, de ringede for at fortælle, at produktionen skulle omlægg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg så på hjemmesiden en ventilator til 0kr og synes det vil være sjovt at se hvad der sker hvis jeg bestiller. Hjemmesiden lod mig bestille og det eneste jeg skulle betale selv for er forsendelsen.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Fragrâncias e Aromas

Escrito pela empresa

Vi sælger alt imellem himmel og jord, vi har et stort udvalg fra sjove unikke produkter som aldrig er set i dk, og normale hverdags produkter som bare gør din dag lidt nemmere i høj kvalitet! Vi elsker at give dig den bedste kundeservice og sørger for at du altid er tilfreds når du handler hos os! Derfor giver vi med glæde 100 procent tilfredshedsgaranti.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Anbefaling herfra 🤩

Jeg bestiller varer søndag kl. 10.18 og får mail fra friskhed kl. 13.09 samme dag, at min ordre er klar. Samtidig får jeg besked fra Dao om kommende levering. 48 timer senere har jeg mine varer hjemme. Hold da op.. Det gik stærkt.. Anbefaling herfra til Friskhed & Dao.. 🙏😅

29 de setembro de 2024

Resposta da Friskhed

Hej Marianne tusind tak for de søde ord og din anbefaling det værdsætter vi højt hos :)

Altid god Service

Altid god Service. Får altid det man betaler for, efter et par dage. 👍👍

27 de agosto de 2024

Resposta da Friskhed

Hej Irene Tak for din tillid og de pæne ord! Vi er glade for, at du altid er tilfreds med vores service.

30 de julho de 2024

Resposta da Friskhed

Tak for din anmeldelse! Vi er super glade for, at du er tilfreds med vores service.

Hurtig ekspedition

Hurtig respons

29 de julho de 2024

Resposta da Friskhed

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige respons. Vi står altid klar til at hjælpe!

Nem webside

Nem webside, hurtig levering alt hvad jeg har brug for ved bestilling på nettet.

1 de julho de 2024

Resposta da Friskhed

Mange tak for din søde anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du finder vores hjemmeside nem at bruge, og at levering var hurtig. Det varmer :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

sige jeg snyder det finder jeg mig ikke…

sige jeg snyder det finder jeg mig ikke i ringe 22.45 om aften det gør mand ikke selv ting går i stykker ikke sende mig nyt selv foto flere gang

28 de junho de 2024

Resposta da Friskhed

Hej Michael vi har sendt dig 3 nye pakker men det okay du føler sådan.

Mvh friskhed

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super god service og hurtig levering..

Super god service og hurtig levering..
Måske mængde rabat kunne være en ide også

1 de julho de 2024

Resposta da Friskhed

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og hurtige levering. Vi sætter pris på din feedback og vil tage din idé om mængderabat med i overvejelserne. Vi ser frem til at betjene dig igen snart!

30 de junho de 2024

Resposta da Friskhed

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Mvh Martin

Hurtig levering og service

Hurtig levering og service. Altid en fornøjelse at handle ved Friskhed❤️

3 de junho de 2024

Resposta da Friskhed

Hej Connie tusind tak for de søde ord og din fine anmeldelse og de 5 store!! det giver os et smil på læben

Hurtigt levering

Hurtigt levering

25 de maio de 2024

Resposta da Friskhed

Hej Lisbeth tusind tak for din anmeldelse det giver altid et smil på læben.

Som altid

Som altid, hurtig levering og prima produkter

7 de maio de 2024

Resposta da Friskhed

Hej Helene vi er super glade for du er godt tilfreds det gør os glade og tak for din anmedelse det varmer :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais