Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid Søde fantastiske medarbejdere ! Og så er det virkelig hurtigt hver gang man bestiller fra jer ! Brand God service og hurtig levering ! Mvh

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er ordløs. En mere ordentlig virksomhed skal man lede længe efter! “Ordentlig” lyder så tamt og kedeligt indtil man møder den i sin fineste form-og det har jeg oplevet ved noget så hverdagsagtig som... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid lynhurtig levering! Jeg har endnu ikke oplevet, der gik mere end 2 dage, før min bestilling kommer. God kundeservice! Jeg har oplevet, de ringede for at fortælle, at produktionen skulle omlægg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg så på hjemmesiden en ventilator til 0kr og synes det vil være sjovt at se hvad der sker hvis jeg bestiller. Hjemmesiden lod mig bestille og det eneste jeg skulle betale selv for er forsendelsen.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Fragrâncias e Aromas

Escrito pela empresa

Vi sælger alt imellem himmel og jord, vi har et stort udvalg fra sjove unikke produkter som aldrig er set i dk, og normale hverdags produkter som bare gør din dag lidt nemmere i høj kvalitet! Vi elsker at give dig den bedste kundeservice og sørger for at du altid er tilfreds når du handler hos os! Derfor giver vi med glæde 100 procent tilfredshedsgaranti.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super nemt at bestille

Super nemt at bestille, og virkelig hurtig levering.

30 de março de 2023

Hej Tina

Tusinder tak for din anmeldelse!

Og de 5 store stjerner

Rigtig god påske

Sikker og hurtig levering

23 de março de 2023

Resposta da Friskhed

Tusinder tak for din anmeldelse Det er vi rigtig glade for at du syntes og tak for de 5 store stjerner :)

Hurtigt levering nem hjemmeside

Hurtigt levering nem hjemmeside. Bestilling er nemt og ligetil. Varerne er fremme i læbet af 1-2 dage. Effektivt

22 de março de 2023

Resposta da Friskhed

Tusinder tak for de 5 stjerne og du vil tage din tid!

Det tager vi til os og prøver vores bedste altid at holde den gode service !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super lækker aroma kugler.

Super lækker aroma kugler.
Lækker produkter de har, og super service i chatten hvis man lige har brug for lidt ekstra informationer osv.
Hurtig levering og ingen problemer !
5 Star Review ;)

2 de março de 2023

Resposta da Friskhed

Tusind tak fordi du lige ville bruge til på en smuk anmeldelse!

Tusind tak for de 5 store det værdsætter vi højt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aldrig har jeg oplevet så god…

Aldrig har jeg oplevet så god kundeservice, Den var jeg havde bestilt var udsolgt og så skriver de til mig for friskhed og sender mig en prøve pakke på noget andet produkter, det er super god stil 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Kan varmt anbefale denne hjemmeside

19 de março de 2023
Avaliação não solicitada

Resposta da Friskhed

Tusinder tak for dine lækre anmeldelse det værdsætter vi højt hos Friskhed, da vi bestræber os på den bedste kundeservice :)

Tak for de 5 store

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En nem og overskuelig hjemmeside og…

En nem og overskuelig hjemmeside og ordren var hjemme på den ønskede dato.

16 de fevereiro de 2023

Resposta da Friskhed

Det er vi super glade for du syntes, vi prøver nemligt at gøre det så simpelt som muligt, så det er super feedback!

Tak for de 5 store ! :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Altid hurtig levering

30 de janeiro de 2023

Resposta da Friskhed

Tusinder tak det værdsætter vi og gør vores bedste for at få det ud til tiden !

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fragten er alt for dyr.

30 de janeiro de 2023

Resposta da Friskhed

Vi anbefaler altid man køber for 450kr. så spare man penge i det lange løb, da det giver en fri fragt !

Fair pris

Fair pris, hurtig levering og så er kundeservicen i top , der er intet at kunne komme efter , de er super søde

31 de janeiro de 2023

Resposta da Friskhed

Tusinder tak for anmeldelsen og de 5 store!

Det er vi så super glade for herinde.

Fantastisk kundeservice 😃

Super sød, imødekommende og lyttende kundeservice👍😊
Har kun godt at sige😃

16 de dezembro de 2022
Avaliação não solicitada

Resposta da Friskhed

Tusinder tak for dine 5 store stjerner det er vi rigtig glade for ! :)

Hilsen Martin Friskhed

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og gode produkter

Hurtig levering og gode produkter, kan varmt anbefales og handle ved.

30 de novembro de 2022

Resposta da Friskhed

Tusinder tak for dine ord og 5 stjerner det er rigtig god feedback!

Hilsen Martin Friskhed :)

Altid god service

Altid god service. Hurtig levering. Handler kun hos jer👍👍👍

9 de dezembro de 2022

Resposta da Friskhed

Tusinder tak for din anmeldelse og din tillid og du er altid velkommen hos os og de 5 store stjerner Malou! :)

Hilsen Friskhed

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais