Altid Søde fantastiske medarbejdere ! Og så er det virkelig hurtigt hver gang man bestiller fra jer ! Brand God service og hurtig levering ! Mvh
Veja o que dizem as avaliações
Er ordløs. En mere ordentlig virksomhed skal man lede længe efter! “Ordentlig” lyder så tamt og kedeligt indtil man møder den i sin fineste form-og det har jeg oplevet ved noget så hverdagsagtig som... Ver mais
A empresa respondeu
Altid lynhurtig levering! Jeg har endnu ikke oplevet, der gik mere end 2 dage, før min bestilling kommer. God kundeservice! Jeg har oplevet, de ringede for at fortælle, at produktionen skulle omlægg... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg så på hjemmesiden en ventilator til 0kr og synes det vil være sjovt at se hvad der sker hvis jeg bestiller. Hjemmesiden lod mig bestille og det eneste jeg skulle betale selv for er forsendelsen.... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi sælger alt imellem himmel og jord, vi har et stort udvalg fra sjove unikke produkter som aldrig er set i dk, og normale hverdags produkter som bare gør din dag lidt nemmere i høj kvalitet! Vi elsker at give dig den bedste kundeservice og sørger for at du altid er tilfreds når du handler hos os! Derfor giver vi med glæde 100 procent tilfredshedsgaranti.
Informações de contato
Hovedgaden 530, 2640, hedehusene, Dinamarca
- 81906973
- kontakt@friskhed.dk
- friskhed.dk

Resposta da Friskhed
Hej at det kommer så hurtigt efter at…
Hej at det kommer så hurtigt efter at man har bestilt det

Hurtigt levering nem hjemmeside
Hurtigt levering nem hjemmeside. Bestilling er nemt og ligetil. Varerne er fremme i læbet af 1-2 dage. Effektivt

Resposta da Friskhed
Super lækker aroma kugler.
Super lækker aroma kugler.
Lækker produkter de har, og super service i chatten hvis man lige har brug for lidt ekstra informationer osv.
Hurtig levering og ingen problemer !
5 Star Review ;)

Resposta da Friskhed
Aldrig har jeg oplevet så god…
Aldrig har jeg oplevet så god kundeservice, Den var jeg havde bestilt var udsolgt og så skriver de til mig for friskhed og sender mig en prøve pakke på noget andet produkter, det er super god stil 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Kan varmt anbefale denne hjemmeside

Resposta da Friskhed
Hurtig levering med et rigtig godt…
Hurtig levering med et rigtig godt produkt.
😊😃

Resposta da Friskhed
En nem og overskuelig hjemmeside og…
En nem og overskuelig hjemmeside og ordren var hjemme på den ønskede dato.

Fair pris
Fair pris, hurtig levering og så er kundeservicen i top , der er intet at kunne komme efter , de er super søde

Fantastisk kundeservice 😃
Super sød, imødekommende og lyttende kundeservice👍😊
Har kun godt at sige😃

Resposta da Friskhed
Hurtig levering og gode produkter
Hurtig levering og gode produkter, kan varmt anbefales og handle ved.

Resposta da Friskhed
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.