Si vous cherchez des saveurs spécifiques de Monster, c'est l'endroit idéal. Frisland Trading BV est tout simplement le seul endroit où je parviens à trouver autant de goûts différents, même les plus... Ver mais
Het is betaalbaar, smakelijke energy (volgens mij zonen) en bij deze gratis Pringles.extra lekker om het weekend te betreden
Wij zijn het wat beu aant het worden met Frisland. Het probleem is vooral de spam aan zogenaamde promo's die fake zijn. Blijkbaar denkt Frisland dat klanten die vaak kopen de prijzen niet kennen, dus... Ver mais
Fris en verfrissend. Daar staan we voor bij Frisland.nl. We houden van goedkoop, bijzonder en nét even anders! Wij bieden mooie merken frisdrank, bijzondere smaken en inspirerende verhalen achter de blikjes, de verschillende merken fris én we leveren alleen kwaliteit van topmerken Fanta, Coca-Cola, Pepsi of 7Up.
Televisieweg 36, 1322AM, Almere , Holanda
ik heb een donderdag een bestelling geplaatst en die zou vrijdag bezorgd worden door dpd,echter is dat niet gebeurt, ik heb contact opgenomen met frisland en moet nu een onderzoek van 5 dagen afwachten ...
beetje rare gang van zaken

Resposta da Frisland Trading bv
Prijs oke, marktconform met leverkosten. Levering volgens planning. 8 mails beetje jammer, 9 inclusief deze review.
Als het blikjes met statiegeld waren had ik het niet gedaan.
Ruim op tijd geleverd, netjes en stevig verpakt en zeer goede klantenservice.
Niet duur! Snel geleverd en vriendelijke bezorger.
Top bedrijf, besteld op vrijdag en op zaterdagochtend al binnen! Gewoon goed verpakt geen klachten niet te veel omheen praten, gewoon top!
Ik heb de bestelling afgehaald en het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Prima prijzen voor hetgeen dat je bij ze besteld.
Update na reactie:
Nu ook nog hieronder
gaan liegen?
Ik zou volgens jullie niet willen ophalen.
Pardon?
Waar komt die leugen vandaan?
Hoe durven jullie.
Dit ga ik hogerop spelen.
Dit is vuil spel.
Bravo Frisland.
Jullie tonen je ware gezicht!!!
En naast de leugen dat ik niet zou willen, gaan jullie weer voorbij aan jullie eigen voorwaarden.
Ik heb de bestelling niet!
En niet omdat ik niet wilde.
Dat zijn feiten!!!
Ipv oplossen gaan jullie het zo spelen?
Zelfs beweren dat ik niet wil oplossen?
Moet ik hier alle mails tonen?
Niet telefonisch nee. Zwart op wot zei ik. En ik zei dat niet voor niets.
Want jullie blijven alleen maar herhalen.
Als je een oplossing hebt kan die gewoon per mail.
Maar daar komen jullie niet!!!
Dan rest mij nog aangifte te gaan doen.
--------
Bestelling is niet bij mij afgeleverd.
En Frisland weigert op te lossen.
Terwijl ik gewoon thuis was.
Ze verschuilen zich achter het recht het ergens anders af te leveren.
Maar artikel 11 lid 2 en 7 van hun eigen voorwaarden zeggen wat anders.
Lid 2:
Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt.
Dat is dus NIET gebeurd!
Lid 7:
Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.
Het is dus NIET aan mij geleverd. En er is NIET anders overeengekomen.
Bezorgdienst geeft iig toe een fout te hebben gemaakt (stond zelfs dat het afgeleverd was op huisadres wat niet zo was). Maar verwijst mij naar Frisland. Echter lossen die niet op.

Resposta da Frisland Trading bv
ruim aanbod in de producten waar ik interesse in heb ( monster ) bestellen gaat gemakkelijk via de website.
Bezorging voldoet aan de verwachting
Frisland bezorgd altijd netjes op tijd en de goederen zijn goed verpakt.
Drinken en bezorging waren goed, alleen de doos waar het in zit mag wel wat steviger omdat de bodem er bijna uit lag.
Goede prijs eerlijke artikel informatie en echt snelle verzending!
Levering duurde 2 dagen waar op zich niks mis mee is. Alleen werden mijn blikjes Fanta geleverd zonder enige bescherming en doos rond. Resultaat: blikjes beschadigd! Ook vind ik niet dat de bezorgdienst zaken heeft met wat ik besteld. De leverbon werd gewoon op de doos Fanta gekleefd.
UPDATE :
De klantendienst heeft contact met me opgenomen en ik heb een volledige terugbetaling ontvangen!
Dit vind ik fantastisch opgelost dus vandaar de 4 sterren review. Door deze aanpak ben ik bereid hier nog wel eens een bestelling te plaatsen.
Bedankt alvast!

Resposta da Frisland Trading bv
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.