FrontRead er grunden til død og ødelægelse i Afghanistan og det andre Bomb-Bomb lande, frontRead er også grunden til krigen i Ukraine. Frontread sponsorere Palestine i Krigen mod Israel. Fron... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg får Hovdedpine af det her l#rt, fromtread er værre end at drikke nuclear kemikalier og blive kørt ned 22 uden at dø og derefter blevet tortureret på mange forskellige måde fx den kinesiske torture... Ver mais
Jeg sad og lavede frontread derhjemme, da min hund kiggede på skærmen, den løb hen til vores vindue og hoppede ud. Tak frontread nu ligger min hund 2 meter under jorden hved siden af min bedste far fr... Ver mais
Da jeg sad derhjemme og lavede Frontread, så kom jeg til der hvor man skulle finde dyrene, og så lige pludseligt sprang Næbdyret Perry op fra min skærm og trak min tunge ned i mit anus. Herefter start... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Bliv en effektiv læser og forøg din læsehastighed med i gennemsnit 63% gennem FrontRead. FrontRead er dit personlige fitnesscenter for hjerne og øjne.
Informações de contato
Åbogade 15, 8200, Aarhus, Dinamarca
- frontread.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
dårligt
hvis i får denne app er det er TYDELIGT bevis på jeres lære hader
bo elsker
da jeg kom i skole havde jeg en god dag men så kom jeg i tanke om vi skulle jeg lave frontread så tænke jeg på hvordan jeg ikke har hængt mig selv endu
Etefr få mninuter på forntred er jeg…
Etefr få mninuter på forntred er jeg belvet blind.
hej jeg Alexander Babenko jeg har…
hej jeg Alexander Babenko jeg har sikkert fået mental problemer af det her og jeg bliver MEGA X2 gorllia !!!
fuck frontread jeg skal ik use den her…
fuck frontread jeg skal ik use den her lort og gå til din fars pik og sut den frontread
den siger at jeg har alt forkert helle…
den siger at jeg har alt forkert helle tiden
det er noget bip
jeg sundes ikke at frontread hjælper
jeg sundes ikke at frontread hjælper. Hvordan skal at stire på nogen tal hjælpe med min læsning??????
Indisk tech support scam!!!
Denne hjemmeside er en Indisk tech support scam!!!
frontread har givet mig ebola
Engang var tit glad og lykkelig
Engang var tit glad og lykkelig. så prøvede jeg frontread. nu er jeg ked af det. Tak Frontread.
jeg fik løst til at bruge en toaster…
jeg fik løst til at bruge en toaster som en badeand
Vi har haft forløbet med FrontRead i…
Vi har haft forløbet med FrontRead i skolen, og det har hjulpet mig rigtig meget. Jeg er blevet meget hurtigere til at læse, end jeg var før, hvilket har hjulpet mig meget i teste.
Så børn, tag jer sammen og koncentrere jer, hvis i altså vil bestå 9.klasse læse testen.
være end roblox
det er det værste det er være end roblox
mig rigtig god til danske sprog efter…
mig rigtig god til danske sprog efter mig brugte frontread fik 12 i arabisk ved hjælp af frontread, achmed var en gode lærer
Gratis v-bucks
Elsker frontread når man har klaret alle opgaverne får man 10 MacBooks, 100 gratis burger king menuer og 100 milliarder kroner
Jai har ik lært at stav enu
Subcribe til Donald McRonald og pewdepie.
sub til Donald McRonald. Han laver det god content og sjove memes. Han er god til at redigere. Han vil blive rigtigt glad hvis i subcribede til ham. Når han når 1000 subs kan han tjene penge og som hans gode ven ville jeg blive rigtig glad på hans vegne.
Jeg elsker jer virkelig meget jeg har…
Jeg elsker jer virkelig meget jeg har drømme om jer hver enste nat ;) Jeg vil ønske jeg kunne være sammen med jer hver dag :P
det værste jeg nogensinde har prøvet.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.