Froslee HaveserviceAvaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Jardineiro

Escrito pela empresa

Froslee Haveservice er et dedikeret haveservicefirma, der brænder for at skabe smukke og velplejede udendørsarealer. Vores lille, men passionerede team består af erfarne hold, der alle deler en fælles mission: at sikre, at din hæk altid står skarp og veltrimmet. Vi forstår vigtigheden af præcision og æstetik i hækklipning og beskæring, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Uanset om du er privatkunde, virksomhed eller boligforening, leverer vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov. Hos Froslee Haveservice handler det ikke bare om at klippe en hæk – det handler om at skabe harmoni i din have og give dig et resultat, du kan være stolt af. Kontakt os i dag, og lad os tage os af din hæk med omhu og ekspertise

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Kæmpe champ

Jeg havde besøg af Tobias til at klippe min hæk.
Vi havde skrevet sammen om opgaven og han kom til aftalt tid, han gik igang uden noget bøvl og har efterladt et rigtig flot resultat.
Han er super nem at snakke med og tjekkede inden han kørte om alt var som jeg havde forventet.
Kæmpe champ og helt klart ikke sidste gang jeg giver ham et kald.

17 de junho de 2026

Super duper arbejde

Super duper arbejde!
Vi havde Tobias ude for at klippe vores hæk, og det er bare blevet så godt.

Vi er virkelig tilfredse og vil helt sikkert bruge ham igen.

16 de junho de 2026

Liguster Hæk

Jeg har haft Lasse og Tobias ude for at hjælpe med at gøre min hæk smallere og lavere. Det er endt med at blive rigtig godt, og jeg glæder mig til at se hækken når den bliver grøn igen.

Mvh Henrik

27 de março de 2026

Super

Fik Froslee Haveservice forbi til at klippe min hæk, og det var bare virkelig godt

De kom til tiden, gik direkte i gang og fik det gjort hurtigt men stadig mega pænt. Hækken står helt skarpt nu, man kan tydeligt se de ved hvad de laver

De var også super flinke og nede på jorden, og de ryddede alt op bagefter så der ikke lå noget og flød

Kan klart anbefale dem hvis man vil have det gjort ordentligt uden bøvl

27 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde besøg af Froslee Haveservice…

Jeg havde besøg af Froslee Haveservice i går til beskæring af min hæk, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Hækken står nu skarpt og velplejet. Det er tydeligt, at der er lagt både tid og faglig stolthed i arbejdet.

Jeg kan anbefale Froslee Haveservice til andre, der ønsker professionelt havearbejde og en god kundeoplevelse.

23 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft besøg af Froslee…

Jeg har haft besøg af Froslee Haveservice, hvor Tobias stod for beskæring af min hæk. Arbejdet blev udført professionelt og grundigt, og resultatet er yderst tilfredsstillende. Tobias var både punktlig, venlig og omhyggelig, og han efterlod haven pæn og ryddelig efter endt arbejde. Jeg kan klart anbefale Froslee Haveservice til lignende opgaver og vil uden tvivl benytte dem igen.

15 de novembro de 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Flot hækkeklipning og god service

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Froslee i forbindelse med hækkeklipning. Arbejdet blev udført grundigt og professionelt, og hækken står knivskarp efterfølgende. De kom som aftalt, arbejdede effektivt og ryddede pænt op bagefter.

Kommunikationen var nem og behagelig hele vejen igennem, og man føler sig tryg ved at overlade arbejdet til dem. Kan klart anbefales, hvis man ønsker et flot resultat og god service.

13 de junho de 2025
logotipo da Froslee Haveservice

Resposta da Froslee Haveservice

Hej Nicklas,
Tusind tak for den søde anmeldelse, Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet i det nye år 😊
Vh Tobias
Froslee Haveservice

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais