Det er absolut den bedste kaffe jeg nogensinde har smagt. Bønnerne dufter dejlig rundt, cremaen er flot og den smager blødt og lækkert uden den trælse syre eller bitterhed. Jeg er sågar begyndt at dr... Ver mais
A empresa respondeu
I bought 10 kilo of great coffee from this webshop. Its a delicate medium roast coffee where you got to be careful adding the right amount of water to get the most out of the taste. The webshop work... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig lækker kaffe med en blød og balanceret smag. Man kan tydeligt smage kvaliteten og den naturlige sødme og blidhed. Frisk, rund og uden bitterhed. En kaffe jeg klart vil købe igen.
A empresa respondeu
FrutoTierra bringer premium single origin kaffe direkte fra Colombia til Danmark – fra farm til kop. Vores bønner er håndplukkede, nænsomt ristede i små batch og udvalgt for deres naturlige sødme og balancerede smag.  Det, der gør os unikke, er vores fokus på oprindelse, kvalitet og helhedsoplevelsen.
Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Virkelig god kaffe - har både prøvet stempelkande og espresso.
Kan klart anbefales 👍

Resposta da Frutotierra
Virkelig lækker kaffe med en blød og balanceret smag.
En kaffe jeg klart vil købe igen.

Resposta da Frutotierra
Det er en perfekt afstemt kaffe.
Tilpas syrlighed og fremragende smag.

Resposta da Frutotierra
Alt i alt en kaffe, alle kan være med på - hvad end om du er til filterkaffe eller espresso

Resposta da Frutotierra
Fantastisk kaffe. Smager lækkert med både stempelkande og som espresso.

Resposta da Frutotierra
Fantastisk dejlig og rund smag, uden bitterhed. En kaffe med en spændende historie fra de colombianske kaffe marker til de danske kaffebryggere. En kaffe der virkelig kan anbefales.

Resposta da Frutotierra
A great personal experience and of course really good coffee.

Resposta da Frutotierra
Vi har haft mange slags kaffe igennem maskinen på kontoret, og kaffen fra Frutotierra er absolut én af de bedste.

Resposta da Frutotierra
Skøn kaffe med en dejlig mild og rund smag - ingen bitterhed.
Giver mine bedste anbefaling🤗

Great Company
Great coffee and taste
Use El Commandante
Just buy it and enjoy

Skøn kaffe
Virkelig dejlig kaffe
Blid og rund i smagen med en dejlig eftersmag
Kæmpe anbefaling herfra

Resposta da Frutotierra
Fruto Tierra kaffen er skøn! Og god pris for kvaliteten du får med. Den har en særlig blidhed og sødme over sig, som jeg hverken kan købe i supermarkeder eller på caféerne i København. Jeg plejer ikke at drikke sort kaffe, plejer at bruge mælk. Men den her kan og skal næsten drikkes sort.
Historien bag kaffen, menneskene involveret og måden værdikæden kører på, er også noget der tiltaler mit bæredygtige hjerte. Jeg kan anbefale det her produkt til alt fra kaffe nørden til den der bare godt kan lide en ny og lækker smag.

Resposta da Frutotierra
God og fyldig kaffe - med en dejlig smag.
Kan varmt anbefales 🙂

Resposta da Frutotierra
En fantastisk lækker kaffe, smager dejlig mild og rund og ingen bitterhed. Jeg er top fan af den og måske den bedste kaffe.

Resposta da Frutotierra
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.