Functional Future Avaliações

3. Centro de Saúde e Beleza
  4. Loja de Produtos Saudáveis
  5. Loja de produtos orgânicos

Escrito pela empresa

Functional Future er en dansk virksomhed grundlagt i 2016 af to barndomsvenner med en fælles mission: at gøre op med ugennemsigtighed og middelmådighed i fødevarebranchen. Vi sælger funktionelle fødevarer, herunder bone broth, kollagenpulver, ingefærshots og organ-kapsler, alle lavet på økologiske og biodynamiske råvarer fra nordisk og græsfodret kvæg. Vores produkter er forarbejdet minimalt, så det naturen allerede har skabt, forbliver intakt. Alle produkter er 3. parts testet for at sikre renhed og transparens. Vi tilbyder abonnement med rabat og sender hurtigt fra vores lager i Herlev.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kvalitet og fantastisk smag!

Jeg har afprøvet den økologiske bone broth og den økologiske ingefær fra Functional Future. Begge produkter lever fuldt ud op til forventningerne i forhold til både kvalitet og smag.

Håndteringen af ordren har været effektiv, og produkterne fremstår professionelt forarbejdede og er lette at anvende i hverdagen.

En god og stabil oplevelse, som kan anbefales.

30 de junho de 2026

Hej Ayanle,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds med vores produkter.

Ønsker dig en dejlig dag!
Bh, Functional Future

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super produktkvalitet og service!

Super produktkvalitet og service!

17 de junho de 2026

Kære Eb,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Ønsker dig en dejlig dag!
Bh, Functional Future

Frederik har været hjælpsom

Frederik har været hjælpsom, hele vejen igennem. Han har pænt besvaret alle mine spørgsmål.

Jeg har købt Bone Matrix, Bone Broth Kollagen i pille form, også deres to shots flasker med ingefær/gurkemeje og ingefær/gurkemeje/spirulina.

Jeg glæder mig meget til at se, om det virker
✨💃🏼✨

✨Jeg elsker alt ved deres koncept✨
Deres omtanke på alt, fremstillingen, Økologien, den højeste kvalitet, græs fodret Økologiske køer, fuldt sporbare økologiske råvare osv.✨❤️✨

Bare der fortjener de mere end 5 stjerner
🌟 🌟🌟🌟🌟

9 de abril de 2026

Super

Jeg havde egenligt købt en juicer, og var igang med mine egne shots, men kan godt mærke jeg må spare min tid...Så jeg gik igang med at finde alternativ, og bestille så advanced shots og yes de kradser, men jeg vender retur og får oprettet abonnement og tør nu også købe flere af de lokkende sager I har! :)
Tak og god jul og hurtigt forsendelse.

9 de dezembro de 2025

Hej Marie Louise,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du kan lide vores avancerede shot :).

Vi ønsker dig en dejlig dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Intet mindre end fantastisk service og…

Intet mindre end fantastisk service og fantastiske produkter. Min hud har aldrig set pænere ud. Den stråler af vitalitet. Jeg er kæmpe fan af jeres Calcium matrix og ikke mindst okselever og bonebroth, disse tre produkter har givet mig min ungdommelige glød tilbage ✨️✨️✨️✨️✨️

29 de outubro de 2025

Hej Malene,

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for, at du er fan af vores produkter, og at du føler at det gør en forskel :).

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der var en beskadiget vare i min ordre

Der var en beskadiget vare i min ordre. Jeg sendte en mail og fik en mere end passende kompensation og superhurtigt svar. Er meget tilfreds.

Derudover er det nogle virkelig gode produkter, og jeg føler at de gør en mærkbar forskel for mit velvære, mit immunforsvar og min urene hud. Jeg blev inspireret til at købe via nogle af mine yndlingsinfluencere, og jeg har på ingen måder fortrudt (selvom jeg var lidt tøvende først grundet prisen)

19 de setembro de 2025

Hej Sarah,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du syntes godt om vores service, og at du kan lide vores produkter.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er superglad for min første…

Jeg er superglad for min første levering af økologisk bone broth kollagen 🙏 Endelig et økologisk alternativ til de mange kollagenprodukter på markedet – det betyder meget for mig, da jeg altid vælger økologi i mine fødevarer.

Inden købet fik jeg desuden rigtig god service af Frederik, der forklarede abonnements-setup og gav mig nyttig information om produktet. Det gav en tryg og professionel oplevelse.

Broth’en opløses nemt uden klumper i lidt kogende vand, der afkøles lidt + piskeris = perfekt resultat). Kan varmt anbefales!

18 de agosto de 2025

Hej Karoline,

Tak for de varme ord, og for at du delte din erfaring så detaljeret. Økologi er et bevidst valg for os, så det betyder meget at høre, at det også er et prioritet for dig.

Godt at vide at tip'et med piskeris virker, det er faktisk den bedste måde at få det opløst helt glat på 🙏

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais