Ik had 4 barkrukken van HAY besteld, op de site en op de bestelbon stond een levertijd van 2 tot 4 weken. Ik heb uiteindelijk de stoelen maar na 7 weken ontvangen. Van de stoelen zelf ben ik wel h... Ver mais
Een hele fijne service en klantenservice. Op onze vragen werd direct gereageerd. Heel betrouwbaar bedrijf. Wij zijn heel blij met onze aankopen van Muuto en Fermob.
Wij hebben vandaag via Huisman transport onze Zuiver tuinset VondelGarden ontvangen. Wij zijn 100% tevreden. Bezorgers netjes en precies op tijd. De stoelen waren zeer degelijk ingepakt en dus zonder... Ver mais
Zo’n 3 weken geleden 2 stoelen besteld bij fundesign die daar een stuk goedkoper waren dan in winkels. Levertijd was zo’n 10 werkdagen en dat klopte wel. Netjes geleverd, zeer goed verpakt - heel bl... Ver mais
FunDesign is onderdeel van Wolters Wonen en met een showroom van ruim 4000m² de speler op het gebied van designmeubelen en living. Bij FunDesign vind je een zeer uitgebreid assortiment trendy meubels, klokken, design lampen en natuurlijk hippe accessoires om jouw inrichting helemaal compleet te maken. Eigentijdse merken als Muuto, Vitra, Hay, Zuiver,Dutchbone en vele anderen zijn ruim vertegenwoordigd wat zorgt voor een aanbod waarbij iedereen slaagt.
Albert Einsteinstraat 2, 7442 DK, Nijverdal, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Zeer fijne communicatie en snelle levering!
Top service! Vriendelijk personeel.
Heel tevreden met onze nieuwe bank!

Resposta de FunDesign.nl
Lamp gekocht van Dutchbone, die ik al een tijdje graag wilde hebben. Nu met kleine korting bij Fun Design gekocht. Levering snel en prima!

Resposta de FunDesign.nl
Bij Wolters Wonen hadden wij een prachtige HAY tafel gezien, na er even over nagedacht te hebben toch besteld via FunDesign. Uiteindelijk is de tafel eerder geleverd dan verwacht, echt helemaal fantastisch! Hij werd netjes bezorgd en neer gezet op de plek waar hij moest komen te staan.
Klasse service en super vriendelijke medewerkers.

Resposta de FunDesign.nl
Zeer blij met mijn aankoop! Mooie bank besteld van HK-living. Ook nog eens een week vroeger verwacht, met eigen vervoer professioneel bezorgd en in elkaar gezet in de woonkamer! Het afval werd weer netjes meegenomen.
De bank ziet er super uit,
Bedankt jongens!

Resposta de FunDesign.nl
Super slechte ervaring. Let goed op wanneer je zakelijk besteld, dan vervalt het consumentenrecht. Het herroepingsrecht geldt namelijk alleen voor consumenten, dit schijnt bij de wet geregeld te zijn. Je moet dus altijd voordat je enthousiast bestelt de voorwaarden lezen, heel bijzonder!

Resposta de FunDesign.nl
De lamp van kartell was mooier in het echt

Resposta de FunDesign.nl
Levertijd met 12 dagen overschreden ondanks dat mij telefonisch werd bevestigd dat mijn bestelling de volgende dag bij mij thuis zou zijn. Dat was enkel om mij zo ver te krijgen om bij hun te bestellen wat ik een oneerlijk trucje vind. Daarom heb ik mijn bestelling ook geannuleerd en zal er ook niets meer bestellen.

Resposta de FunDesign.nl
Een duidelijke website en leuke aanbiedingen.
Wel wat minpuntjes: Ik heb via jullie de Tempur Symphony kussen besteld. Na de bestelling en betaling heb ik een mailtje gekregen met verdere informatie. Daarna werd het stil.
Geen track&trace of iets anders gekregen.
Na zelf contact te hebben gezocht met FunDesign bleek dat de levering bij dit kussen wat langer zou duren.
Dit kan gebeuren maar het was fijn geweest om daarvan op de hoogte te worden gebracht.
Nu na bijna 2 weken wachten eindelijk de bestelling in huis! En wat blijkt.. er wordt een andere kussen bezorgd, de Tempur Sonata kussen.
Is toch een kleine teleurstelling als je er al even op hebt moeten wachten.
En er zitten ook geen retourinstructies bij.
Hoe gaan we dit oplossen?
(dit ook in een mail + whatsapp verstuurd)

Resposta de FunDesign.nl
Op 4 januari 2025 5 eetkamerstoelen van merk Dyykk besteld. Aangegeven levertijd 4-6 weken. Kort na bestelling en betaling! kreeg ik een update waarbij werd aangegeven dat stoelen week 12!! geleverd zouden worden. Dit werd enkele weken later opnieuw bevestigd! Nu weer een update ontvangen dat stoelen in week 14 komen..... dit terwijl op hun site de stoelen nog steeds met levertijd 4-6 weken worden aangeboden. Voor mij dus geen goede ervaring met dit bedrijf!

Resposta de FunDesign.nl
Onlangs ontdekte ik slijtageplekken op een kleed dat ik bij Fundesign had aangeschaft. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice, werd ik aangenaam verrast door hun snelle en effectieve reactie. Zonder enige terughoudendheid boden ze aan om het kleed te vervangen en lieten me het oude exemplaar behouden. Deze klantgerichte benadering en het vertrouwen in hun producten hebben mijn verwachtingen overtroffen, wat een uitmuntende service.

Resposta de FunDesign.nl
In december 2024 twee barkrukken besteld vanuit België bij Fun design.
Deze werden binnen de vooropgestelde tijd netjes geleverd.
Nu blijkt dat ik de verkeerde hoogte had besteld en de barkrukken zou terugsturen.
Na contact met de klantenservice werd aangeboden om de barkrukken om te ruilen voor de lagere versie.
Bij levering zouden de hogere dan meegenomen worden.
Onlangs heeft de levering plaats gevonden en is verlopen zoals afgesproken.
Ook langs deze weg mijn dank voor de schitterende service!

Resposta de FunDesign.nl
Zo’n 3 weken geleden 2 stoelen besteld bij fundesign die daar een stuk goedkoper waren dan in winkels. Levertijd was zo’n 10 werkdagen en dat klopte wel. Netjes geleverd, zeer goed verpakt - heel blij mee!
Kleine tip: we kregen om 19:00 ‘s avonds bericht dat de volgende dag de stoelen zouden worden geleverd, tussen 8:00 en 21:30. Misschien handig om (bij grotere leveringen zoals deze) vooraf de bezorging te plannen? Dan weet je zeker dat mensen thuis zijn. Wij konden gelukkig schuiven in onze plannen.

Resposta de FunDesign.nl
Ik heb hier vorige week een Hay tray tafel besteld. Deze werd de volgende dag netjes thuis afgeleverd. Hele mooie tafel bij onze nieuwe bank. Top bedrijf!

Muuto kinkvaas besteld. Goed verpakt en snel geleverd. Mooi product

Resposta de FunDesign.nl
3 Zuiver storm tafels gekocht via FunDesign. Dramatische kwaliteit, goedkope troep. Je kunt daar niet gewoon aan zitten want ze zijn werkelijk compleet instabiel. Wanneer je reclameert krijg je de opmerking dat dit een kenmerk van de tafel is, dat deze zo fijn meebeweegt. Echt, serieus!

Resposta de FunDesign.nl
Mijn ervaring met Fundesign was erg positief. De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam, en ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ik had het gevoel dat ze echt bereid waren om mee te denken en te helpen waar nodig.
De levering verliep netjes en volgens afspraak. De stoelen werden zorgvuldig gemonteerd, wat erg fijn was. Alles werd netjes achtergelaten en de stoelen zien er precies uit zoals ik had verwacht.
Al met al een goede service en een prettige ervaring. Ik zou Fundesign zeker aanraden!

Resposta de FunDesign.nl
Bank besteld en snel geleverd. Er was een probleempje met de bank maar gelukkig super goed geholpen door de klantenservice! Meeste webwinkels kan je (helaas) niet meer bellen, maar hier kan dat nog steeds en je wordt snel te woord gestaan! Hier koop ik zeker weer!

Resposta de FunDesign.nl
Snel geleverd, goed verpakt. Ondanks de drukte van postnl toch optijd.

Resposta de FunDesign.nl
FunDesign, begint goed, mooie prijs op de website, maar een paar dagen is de prijs omhoog gegaan. Wij hadden lampjes besteld, geen goedkope, van het merk Tonone. Er stond bij: vandaag besteld, morgen in huis. Later stond er weer bij: 8 werkdagen levertijd. Deze 8 dagen waren ruim verstreken, nadat ons beloofd was dat de lampjes verstuurd waren. Niet dus. Later kregen we een Post.Nl melding dat de lampjes BIJNA bij Post.NL afgeleverd zouden worden. Niet dus, We hebben contact gezocht, per telefoon, ook weer allerlei beloftes, per mail, echt zo slecht! Ik wees hun op de website dat er stond: vandaag besteld, morgen in huis. Kreeg ik als antwoord dat ik niet zo bijdehand moest gaan doen. Wat een slecht onprofessioneel bedrijf zeg!! Nooit meer bestellen bij FunDesign!! De FUN kan er af!!

Resposta de FunDesign.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.