Meine Kündigung des Abonnements mit dem angegebenen Link von Fuzegadget ist anscheinend nicht angekommen. Nachdem ich per Email mit Ihnen in Kontakt getreten bin hat Emerald das Problem gelöst. Vielen... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mi experiencia con usted muy buena ya que me respondió a la brevedad, esperando puedan dar solución a mi situación ya que se utilizo una tarjeta no propia. Y se necesita el reembolso de ser posible.... Ver mais
Have a good experience . Expected to get my refund soon in my acocunt card.
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Agradezco la atención responsable de l…
Agradezco la atención responsable de l equipo sobre todo de Keny.que me ayudo a mis inquietudes
Muy buena experiencia
Muy buena experiencia . Siempre resolvieron muy bien las dudas muchísimas gracias .
Gracias Alero me ayudó a resolver mi…
Gracias Alero me ayudó a resolver mi problema con prontitud
Mon dossier a été traité très rapidement
Mon dossier a été traité très rapidement
Me gusto mucho la atención que me brindo Emily
Me gustó mucho la atención de Emily, muy amable
Merci Elesa de votre assistance,je…
Merci Elesa de votre assistance,je compte sur vous pour resilier mon adhesion recevoir mes remboursements.
Excellent support
Excellent support, most effective and efficient communicator also useful help from KAI
Buen servicio la atención fue de…
Buen servicio la atención fue de inmediato Elsa
Thanks to Paula for a great escalation…
Thanks to Paula for a great escalation work. And all the team for rapidly assistance.
So far Zoe it's kept her word and a keen interest and making sure my needs are being met
So far is Zoe has taken a keen interest and understanding my situation which is very nice in this day and age you don't get customer service like that you're lucky that she's going to person that responds. Very grateful for that we're still in the process of resolving you very happy with Zoe😀
Quiero mi reembolso por favor
Quiero mi reembolso por favor
Buen servicio
La respuesta fue rápida. Más de lo que pensé. Buen servicio gracias por la atención Nicholan
Nela me contactó para ayudar
Καλή εξυπηρέτηση
Its my 1st time experience to this…
Its my 1st time experience to this thing. Maybe this apps helpfull to others who have plenty money. I feel confuse because I don't have enough money to pay bills. I only maximize my credit card in times of debt. I hope you all fully understand my situation right now. Hope you all solve my problem with this. Thank you for assisting me hope you resolve my problem. Thank you all
Scam company
Scam company. You order from the via a link on Facebook. When you pay it shows it's gone through, but goes straight to screen to confirm again. I wrote them and they said that was because it hadn't gone through. The next day my bank tells me transaction has gone through but now they are saying I have no order except a gift card, which is NOT what I purchased. Stay far away from this company