A empresa respondeu
Som førstegangs sælger på Fymas Auctions var konsulenten yders hjælpsom og forklarede mig igennem hele processen. Det var en god oplevelse at sælge mine 2 maskiner igennem fymas
A empresa respondeu
Fremragende service, følger op på salget, har solgt mange ting gennem Fymas og er super tilfreds.
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har brugt FYMAS både i forbindelse med køb og salg. Har i begge tilfælde været meget tilfreds med den gode og afstemte kommunikation med Lars. Alt blev italesat på en forståelig måde og alt forløb som planlagt.

Resposta de fymas@fymas.dk
Jeg er meget glad for lars ville hjælpe med at sælge mine maskiner efter min mands død
Vh Gerda

Resposta de fymas@fymas.dk
Super dygtige Fymas kundeservice, som jeg totalt vil anbefale til andre. Fik min produkt billigt nemt og sikkert.. fantastisk kundeservice!

Resposta de fymas@fymas.dk
Accepterer telefonisk skal bare lige have afklaret med kunden omkring afhentnings dato, hvorefter auktionen genstartes, dybt useriøst.
Hold jer langt væk fra fymas auktion det er intet med auktion at gøre ,når tiden er udløbet starter den forfra igen😭 det sidste jeg købte var et telt der var pakket ned ved afh. Og da det skulle op var der ingen gavle til det
Og sagen endte med da jeg klagede til fymas endte det med jeg blev svinet til af chefen ved fymas og blokeret på nettet
Sådan en useriøs virksomhed skal man lede længe efter 🤮👺🤮🤮🤮👺🤮
Og fymas ever HR even Ibsen 😭koncentrer dig lidt mere om det I kalder kundeservice hvor du truer og sviner kunderne til i stedet , for kan da se du har et problem i flere af jeres anmeldelser her 😃😄😃

Resposta de fymas@fymas.dk
Da jeg blev alvorlig syg i 2023 måtte jeg - efter mange år som selvstændig håndværker - lukke min virksomhed og sælge mit grej. En “voldsom opgave” oven i ens sygdom.
Lars Jensen fra Fymas kom og lavede en seriøs vurdering. Efter min godkendelse af hans oplæg, kom grejet på auktion. I forhold til leaset grej var han også behjælpelig med dialog osv med leasingselskab.
Efter noget tid blev grejet solgt
Nogle købere overtog noget godt grej til fornuftig pris og jeg er alt-i-alt, tilfreds med salget.
Selve overdragelses-/afleveringsprocessen var særdeles betryggende for begge parter.
Jeg kunne måske have tjent mere hvis jeg havde annonceret og selv solgt, men bøvl, arbejde, praktiske problemer og risiko sparede jeg mig selv og mine pårørende for.
Bought a machine that runs on battery. I asked Fymas beforehand what would happen if I got home with the machine and there was a hidden problem with it, they would help me get back part of the retailprice was the answer. At the pickup the seller had not charged it and it was not possible for me to do it on site. Which means I was not able to try it. I had travelled 250 km one way to get it, used two days of vacation and was not going back home emptyhanded. Trusted the seller and fymas words and brought it back home. Didn’t work! Could charge, turns out five batteries needs to be replaced. No help what so ever from fymas! New batteries cost me another 13500 SEK. Don’t by from them, don’t trust them, they will not help you at all if any problems arises. By only what you yourself have tested. My situation was terribly handled by Fymas.

Resposta de fymas@fymas.dk
Det er en super god service og vi har virkelig ikke noget at klage over. Der kom en fra Fymas auctions ud han gik maskinen igennem, tog billeder/video og dagen efter var den lagt op alt er bare rigtig godt og servicen er bare helt I top hele vejen igennem. Pengene overført og maskinen afhentet. Bruger dem helt klart igen og anbefaler dem også til andre 👍👍
Køber en traktor gennem Fymas auktioner, hvor traktoren er vurderet i middel stand, med motor/gear i orden. Da jeg modtager den, glider den i koblingen og olie vælter ud af gearhus. Har efter flere forsøg med kontakt til sælger FMR og ingen reaktion fået. Er meget skuffet over, at et traktor værksted ikke kan se oliespild eller mærke at traktoren glider i koblingen. Fymas svarer ca. 14 dage senere, efter flere tlf. opkald og e-mails. De fraskriver sig alt og henviser til sælger. Er også meget forundret over en auktion, hvor jeg ikke mindre end 2 gange bliver kontaktet telefonisk af en Fymas sælger, om jeg vil give mere end det bud, jeg har lagt. Det ender med at 3. gang de ringer, sælger de den til 197.000 kr., selvom der på nettet er et bud på 205.000 kr.

Resposta de fymas@fymas.dk
Thank you for helping loading on a sunday - thank you
Hvad kalder man en salgsannonce med en timer?...... Fymas"auctions".
Fymas har I min verden ikke meget med en auktion at gøre. Det er nærmere en salgsannonce med en timer.
Hej fymas"auctions"
Når man så anmelder jer på trustpilot bliver man kaldt "lille per" og smålig. I har tydeligvis behov for at FORSØGE på at hævde Jer over lidt kritik. Det siger for mig mere om jeres dårlige forretning end en dårlig anmeldelse på trustpilot.

Resposta de fymas@fymas.dk
Gnidningfri kommunikation fra start til slut!
Alt gik som det skulle og jeg står tilbage med fuld tilfredshed. Vil klart anbefale Fymas til andre!
Man lokker køberen til at tro det er billigt og at man kan gøre en godt køb ved at starte meget billigt og langt under mindsteprisen, hvilket er håbløst
Det er helt sikkert ikke købers marked!

Resposta de fymas@fymas.dk
Vinder en auktion mindsteprisen er opnået jeg modtager faktura og et par timer efter bliver jeg ringet op at maskinen pudsigt nok lige er gået i stykker. Efterfølgende skriver jeg flere mail at jeg gerne vil købe på trods af den er defekt men jeg høre aldrig noget fra dem.
Jeg er sikker på sælger har fortrudt. Dårlig stil
God kontakt til deres sælger, som følger godt op på ting som er til salg, og når et salg er gennemført kommer pengene dagen efter.
Kan ikke anbefales. Henvender sig til folk med anbefaling om at benytte deres side. Kunne ligne de sakser annoncer fra dba.dk.
Er anmeldt til dba og forbrugerombudsmanden
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med at samarbejde med Fymas Auctions. Konsulenterne er hurtige til at komme ud og tage billeder af mine maskiner og dagen efter at de har været her, er mine varer ude på deres auktion.
De sender penge for salget samme dag køber har været og afhente mine solgte varer.
Alt i alt en fornøjelse.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.