Fynsbileraps Avaliações 6

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fyns biler

Fyns biler

Driver Både brugtvogns salg og
Vognmand forretning..

Flextrafik hvor chauffør snydes I løn , og Vognmand fyre chauffør
Som sygemeldes pga Blodprop i hjertet....kan kun opfordre jer til at holde jer langt væk fra denne virksomhed..

9 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik for nylig skiftet motor på min…

Jeg fik for nylig skiftet motor på min VW Touran hos Fyns Biler, og jeg er virkelig imponeret over servicen! Fra start til slut var kommunikationen klar og professionel – jeg blev løbende opdateret om arbejdet, og de holdt, hvad de lovede både tidsmæssigt og prismæssigt.

Bilen kører som en drøm nu, og man kan tydeligt mærke, at de ved, hvad de laver. Det er rart at møde et værksted, der både er ærlige, dygtige og tager sig tid til at forklare tingene.

Jeg kan varmt anbefale Fyns Biler til alle, der vil have ordentligt håndværk og god kundeservice. Jeg kommer helt sikkert igen, næste gang bilen skal have lavet noget!

6 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har for nylig købt en bil hos Fyns…

Jeg har for nylig købt en bil hos Fyns Biler ApS, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med oplevelsen. Fra første henvendelse blev jeg mødt med imødekommenhed, ærlighed og en meget professionel service. Personalet tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål, og jeg følte mig hverken presset eller stresset.

Selve handlen gik gnidningsfrit, og bilen blev leveret i topstand, klargjort og klar til at køre. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed.

Jeg kan varmt anbefale Fyns Biler ApS til alle, der leder efter en pålidelig bilforhandler med god service og fair priser. Jeg kommer helt sikkert igen!

17 de setembro de 2025

Flexfix

De har da en FlexTrafik-ordning som er under den "gule" KRIFA som ikke regner med overtidsbetaling og som fyrer sygemeldte medarbejdere
De har p.t. en sag med 3F,- samtidig med at de kører for Fynbus.

23 de junho de 2025

Han er en fusker

Han er en fusker. Dette sted er et rigtig fuskersted. Jeg har købt diverse ting af dette firma. Har faktura på det hele, de afleverer ting der er adskilt og snyder sig til penge. Købte nogle maskiner af ham som viste sig både at være defekte men skam også fuldstænding adskilt. Dette benægter denne svindler Yahya Majid Al-Shimmari som står som ejer af dette firma. Jeg ville aldrig i min vildeste fantasi tro at man ville snyde med så små latterlige ting. Så dette firma må være i vild pengenød. Hvis jeg kunne give minus stjerne havde jeg det! Min advokat er i gang med at opkræve dem for spildt tid og salg af defekte ting. MEN en ting kan jeg da sige hold da k@ft et Skod Firma!!!

20 de fevereiro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais