Jeg er kæmpefan af Caspar/fysplus. Kom med hælspore, som plagede mig voldsomt. Havde været i behandling hos ALLE slags faggrupper henover en “evighed” uden nogen nævneværdig betydning. Endelig lan... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg søgte desperat en ekspert i knæ og Caspar tonede frem på skærmen. Og jeg fik alt jeg søgte. Caspar er den mest tillidsvækkende, fagligt kompetente og helhedsorienteret fys, jeg har mødt. J... Ver mais
Caspar er utrolig dygtig. Har haft Skype session hvilket fungerer upåklageligt. Caspar er meget nærværende og tydeligt engageret. Og ikke mindst, så er han fagligt opdateret. Han leverer simple men... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos fysPLUS arbejdes der på at nå ind til kernen af problemet i netop din smertesituation. Det er ikke altid det smertefulde område der skal være fokus på, da dette ofte er en "sladrehank" og det område der tager det store ansvar for at du hænger godt sammen. Så med udgangspunkt i din smerteproblematik leder jeg efter områder i din krop hvor der tidligere har været, måske stadig er, skader eller andre problemer der kan have indflydelse. Identifikationen af problemerne bliver bakket op af øvelser der skal være med til at løsne og ændre på spændingerne der giver netop din smerte.
Informações de contato
Bernhard Bangs Allé 23, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- 20620694
- kontakt@fysplus.dk
- fysplus.dk
Jeg er kæmpefan af Caspar/fysplus
Jeg er kæmpefan af Caspar/fysplus.
Kom med hælspore, som plagede mig voldsomt. Havde været i behandling hos ALLE slags faggrupper henover en “evighed” uden nogen nævneværdig betydning. Endelig landede jeg hos Caspar, som så mig og havde helt andre metoder. Blev sendt hjem med øvelser, der trænede andre dele af kroppen, fx ryggen. OG DET VAR DET, DER SKULLE TIL!
Det er et par år siden, og jeg tænker nærmest aldrig på det mere.
Og dertil verdens mest sympatiske person!! Tak 🤩
Jeg er flyvende igen, jeg har været hos Caspar
Jeg kom til Caspar efter et langt forløb hos egen læge, som endte med at lægen undskyldte forløbet og en fys, hvis ord til mig var: alt du gør er forkert, hvert skridt du tager er et for meget og gør du ikke præcis som jeg siger, som kan du ikke gå om fem år.
Jeg kom til Caspar og var desperat, det følte som at være blev nedbrudt. Jeg havde reelt brug for hjælp, da jeg fandt Caspar.
Det har været noget af det bedste for mig. Han samlede mig op, hvor jeg var blevet mast fysisk, men også af skræk for at ikke at kunne gå om 5 år - det skal siges jeg er meget fysisk, kroppen er mit redskab, min vej i livet, så det var en kæmpe trussel.
Nogle af Caspar’ første ord var hvert skridt du ikke tager som du kan tage, er et for lidt. Og i stedet for at gå efter knæet, da gik han efter at finde ud af, hvorfor kroppen ikke kunne hele og hvor energien var blokeret. Han fandt det på under en halv time. Det lå et gammelt traume i modsatte sides hofte, der havde samlet lag på lag til sig af oplevelser, blokering og forsvar, som gjorde kroppen ikke havde ressourcer til at tage sig af knæet. Så snart hoften kom i fokus og blev mødt og set, begyndte mit knæ at hele.
Jeg er igen fri i min krop, fri til at løbe, cykle, vandre, lave yoga m.m.
Caspar går med en hele vejen, bruger hele sin kreativitet til at finde måder og øvelser, der passer præcis til dig - her er ingen pakkeløsningen, men hele mennesker som bliver set helt, og han holder rummet for dig, så du kan koncentrere dig om at træde og træne lige præcis dine skridt, så du kan blive hel.
Sker der mig noget igen, er Caspar den første jeg vil søge hjælp hos.
Jeg kan varmt anbefale casper
Jeg kan varmt anbefale casper Han ser kroppen som en helhed og hsr hjulpet mig af med mange smerter i foden med få behandlinger jeg har anbefalet ham til andre som alle hsr været meget tilfredse
Caspar har en stor viden om hvordan…
Caspar har en stor viden om hvordan kroppen fungerer. Han hjalp mig med at faa styr paa en dicus prolaps, som nu ikke laengere giver mig problemer.
Fantastisk fys
Jeg er for et par dage siden blevet behandlet af Caspar for nedsat bevægelighed i skulderen, voldsom hovedpine og svimmelhed, smerter i ryggen og nedsat bevægelighed i den ene ankel. Caspar har efterfølgende sendt mig et øvelsesprogram. Det virker. Svimmelhed og hovedpine er væk, skulderen er i bedring og det samme med foden. Rygsmerter er aftaget. Verdensklasse ganske enkelt. Caspar er virkelig dygtig, grundig og lydhør
Yderst faglig og tryg behandling
Jeg følte mig set, hørt og forstået. Derfor følte jeg fuldstændig tryg.
Rigtig god og meget grundig undersøgelse med yderst faglig forklaring på smerter i knæet.
Den store grønne smilende smiley
Jeg sætter et kæmpe kryds i den store grønne smilende smiley :-) Med solide faglige kompetencer og vedholdenhed lykkedes det altid at nå til et andet og bedre sted.
Min bedste anbefaling til FysPLUS
Min bedste anbefaling til FysPLUS
Fokus og nærvær - hele kroppen skal være i balance og det bruger Caspar i sin behandlinger. Super professionel behandling - har ikke haft brug for mere end en behandling og har altid kunne mærke en øjeblikkelig virkning. Vil til enhver tid kontakte Caspar hvis jeg har brug for en fys.
Meget kompetent fysioterapi, der skaber balance i din krop
Hos Caspar i fysPLUS er du sikker på at få en overordentlig kvalificeret og grundig undersøgelse. Kommunikationen er klar og du får undervejs grundige forklaringer, så du hele tiden føler dig tryg. Mine meget smertende knæ er efter én behandling og få simple øvelser smertefri igen. Caspar formår, i samarbejde med dig, at skabe den balance i din krop, der gør at ubehag og smerte stille og roligt forsvinder. Lyt til hans anvisninger og gør det han siger, så skal du nok få det bedre. Det gjorde jeg!
Empatisk, pragmatisk og vidende fysioterapeut
Caspar forstår hele kroppen i bevægelse. Jeg har haft to uafhængige forløb hos Caspar, og der er ikke bare en, men flere grunde til at jeg er kommet tilbage. Han er en behagelig facon, og han giver ikke bare lindrende behandling, men også øget forståelse for hvordan krop og bevægelse hænger sammen. Det er for mig meget motiverende for at komme videre og selv tage ansvar for mine skavanker. I første forløb var problemet skulderledet efter fald på cykel, hvor Caspar med det samme fik løsnet op i spændingerne og identificeret relevante og tilgængelige øvelser. Da jeg fik smerter i foden i forbindelse med løb, opsøgte jeg Casper igen, og denne gang fandt vi hurtigt frem til kilden (en stiv storetå), og forskellige måder at styrke og forbedre hele bevægelsen i forbindelse med løb. En varm anbefaling af Caspar til alle, der søger en empatisk, pragmatisk og vidende fysioterapeut.
Caspar har været min faste behandler…
Caspar har været min faste behandler igennem snart 10 år, og har altid hjulpet mig godt videre med de problematikker jeg har haft..
Caspar er bare DYGTIG!
Caspar er dygtig og meget kompetent!
Jeg personligt og mange af mine fodboldspillere har igennem årene fået hjælp af Caspar i forbindelse med skader og andet.
Vi ALLE vender tilbage til Caspar når nye skavanker opstår store som små og det er et kæmpe kvalitetsstempel!
Caspar for mine varmeste anbefalinger - manden er bare genial, hamrende dygtig og meget behagelig.
Jeg kom til Caspar efter en anbefaling…
Jeg kom til Caspar efter en anbefaling med smerter i skulder og hofte efter et fald, som gjorde at jeg var nødt til at sygemelde mig fra arbejde.
Caspars identificerede de konkrete problemer jeg kom med og behandlingen havde virkelig god effekt med det samme og de opfølgende øvelser han gav mig har været til stor hjælp sidenhen. Det skal tilføjes at jeg var tilbage på arbejde dagen efter og at skulder, hofte samt, som bonus, ryggen var uden smerter.
Jeg kan ikke anbefale Casper Frausing
Jeg kan ikke anbefale Casper Frausing. På trods af reklamen om ‘det holistiske’, negligerede han sin egen observation af et hævet knæ. De øvelser jeg fik førte til en meniskskade i højre knæ(især). - Det undrer mig derfor ikke, at der er så mange ledige tider….

Resposta de fysPLUS
ENDELIG har jeg fundet en behandler
ENDELIG har jeg fundet en behandler, som virkelig har sat sig ind i mit problem og hvor behandlingen også virker. Efter mange år med mange smerter, har jeg endelig flere dage, hvor jeg er smertefri. Det er ikke mindre end fantastisk. Jeg glæder mig til mit fortsatte forløb, hvor jeg er helt overbevist om, at jeg på sigt bliver helt smertefri. Hvis jeg kunne, ville Caspar få ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta de fysPLUS
Jeg kan på det varmeste anbefale Caspar…
Jeg kan på det varmeste anbefale Caspar Frausing. Min søn har døjet med en hælspore igennem længere tid, men det tog ikke mere end to behandlinger hos Caspar og så var det væk. Udover at være dygtig er Caspar og også et sympatisk gemyt.
Dbh Stephan

Resposta de fysPLUS
Måtte betale for ikke at få nogen behandling
Jeg føler mig dårligt behandlet af fysPLUS, idet jeg bestilte en tid til undersøgelse og fysioterapi. Imidlertid blev jeg hverken undersøgt eller fik fysioterapi. Kun en snak og en erklæring om, at fysioterapeuten ikke kunne behandle mit problem. Alligevel fik jeg en regning på 400,- kr. for at han havde "talt med mig".
Kan varmt anbefales…
Jeg kan ikke forestille mig en bedre fys. Var forbi Caspar for måneder siden med en “skade”, som jeg har haft i flere år og som jeg siden den behandlingsdagen hos FysPLUS ikke har mærket skyggen af. Caspar arbejder holistisk med både krop og sind - han kan varmt anbefales - TAK Caspar!
Bedste FYS vejledning
Bedste oplevelse jeg har haft ifm. besøg hos Fys. Caspar var meget grundig og forstående.
Caspar forstår sammenhængen i kroppen.
Caspar har et helhedsbillede af kroppen og de belastninger, man udsættes for inden for elitesport. Min datter var “skadet” i knæet og kunne ikke spille fodbold. Efter et besøg, en grundig undersøgelse og behandling plus øvelser med hjem til fod, ankel, knæ og hofte var hun straks klar til at spille igen. Hun har tilmed fået et bedre venstreben ud af det :-)
Vh Nis
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.