Skønt at finde et sted ikke bare med økologi, men hvor bæredygtighed og dyrevelfærd også prioriteres. F.eks. gårdslagtning👌❣️ Vi vil gerne en gang imellem have en frikadelle eller en flæskesteg, m... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Tak for jer! I er redningsplanken, når Brugsens udvalg af økokød er sørgeligt smalt. Høj kvalitet, stort udvalg, ordentlig dyrevelfærd og rimelige priser i forhold til disse kvaliteter. Konvention... Ver mais
Gaardmester er den bedste økologiske online leverandør! Min baby elsker deres babymad på klemmeposer, og jeg elsker at jeg kan give min baby sund, rene økologiske råvarer på farten uden at skulle bøvl... Ver mais
Gaardmester har et godt og bredt udvalg af økologiske varer i god kvalitet. Der er stor fleksibilitet på levering, ligesom man kan lægge tillægsordrer på forudbestillinger, f.eks. op til jul, hvor flæ... Ver mais
A empresa respondeu
- Loja de comidas naturais
- Fazenda orgânica
- Supermercado
Escrito pela empresa
Gaardmester er en familieejet forretning i hjertet af Sønderjylland, hvor kærligheden til økologi, dyrevelfærd og ordentlig kvalitet er omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør. Vi samarbejder tæt med dygtige producenter og landmænd, der passer på både dyr, jord og mennesker – og som deler vores værdier om ærlig mad og godt håndværk. I shoppen finder du mere end 700 økologiske varenumre – fra kød, fjerkræ og fisk til frugt, grønt og kolonial – nøje udvalgt med fokus på smag, kvalitet, økologi og dyrevelfærd. Vi sender økologiske herligheder til hele Danmark og leverer direkte til din dør op til 4 gange om ugen, så det er nemt at vælge ordentlig mad i hverdagen 💚
Informações de contato
løntvej 17, 6100, Haderslev, Dinamarca
- kundeservice@gaardmester.dk
- gaardmester.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
TOTALT SØDE SILLE OG ANDERS LAVER DET…
TOTALT SØDE SILLE OG ANDERS LAVER DET BEDSTE KØD...HILSEN FRA JUDITH
Hej Det er det bedste kød jeg har smagt…
Hej Det er det bedste kød jeg har smagt prima og jeg forsætter med at handle hos jer Hanne Ovisborg
Jeg har kun gode oplevelser med…
Jeg har kun gode oplevelser med Gårdmester, men jeres halve kyllingevinger her kunne der godt så en vejledning af tilberedningen.

Resposta de Gaardmester
Ordre #11755
Jeg har købt følgende hos gaardmester:
Ordre #11755
Økologiske hele kyllingelår 2 stk. 800-1000 gr. Kongeå Kylling 1 159,00 DKK
Økologiske kyllingoverlår ca. 4 stk. 600-800 g. Gothenborg 2 278,00 DKK
Økologisk halv skovkylling Gothenborg ca. 0,9-1,1 kg. 1 159,00 DKK
Kyllingerne var 14 mdr gamle, det er jeg absolut ikke tilfreds med.
Der må være et ganske lavt salg, siden de opbevarer så gamle kyllinger i deres sortiment.
Sidste gang jeg handler hos gaardmester.
Jeg tør da slet ikke købe lam hos dem, det bliver fremover købt hos Vadehavslam.
UPDATE efter gaardmesters svar:
------------------------------------------
Jeg overvejede at maile jer om min utilfredshed, men jeg havde jo ikke erfaring med, at I svarede på mails:
Jeg sendte jer en mail 12.oktober 2020 og spurgte om I kunne garantere, at de produkter I sendte mig ville være forholdsvis nye. (jeg havde læst trustpilot på det tidspunkt og ville være sikker)
I svarede ikke, så jeg ringede 3 gange de flg uger og indtalte besked på jeres telefonsvarer, henviste til min mail og bad jer svare.
Først 8.november, efter 27 dage, fik jeg en mail fra Anders der beklagede, at han havde "overset" min mail.
Han skrev at de produkter I sender ud, er forholdsvis nye!
Hvis jeg havde vidst, at de kyllinger I sælger er 14 mdr gamle, så havde jeg aldrig købt dem.
Vi har foræret det hele væk.
Det er korrekt, at I annullerede min første ordre fordi jeg afventede en ekstrafryser (den var et par dage forsinket fra forhandleren) til vores skur.
Jeg ringede, talte med Silles Mor, der tog imod besked og lovede at give den videre, hvilket hun gjorde.
UPDATE 2 efter gaardmesters bemærkning:
Tak Sille, fordi du ændrede mit navn fra Bente til Berit. :-)
Jeg har derfor slettet min linie om dette...
Selvom I solgte fersk kød, ville jeg aldrig turde købe det, med den erfaring I har givet mig med jeres 14 mdr gamle frostkyllinger, desværre.
Jeg synes I skulle skrive på jeres i øvrigt flotte hjemmeside, at jeres frosne kyllinger kan være op til 24 mdr gamle, så ved man det og kan vælge/fravælge jer.

Resposta de Gaardmester
Kun gode oplevelser med Gaardmester
Vi har både afhentet og fået leveret varer fra gaardmester og har været yderst tilfredse hver gang.
I løbet af sommeren fik vi en varm fredag eftermiddag leveret en kasse med blandt andet is, hvor isene desværre var tøet en smule op ved ankomst, så de var løbet ud i kassen.
Jeg kontaktede gaardmester, som beklagede, og de ville godskrive isene, så alt var godt.
Et par timer senere holder der en bil i vores indkørsel, og en af ejerne kommer sammen med sin lille datter og en ny kasse med is til os, da de ikke syntes, at vi skulle undvære isene sådan en dejlig varm fredag aften.
Det er sgu god service!
Ualmindeligt godt udvalg på økologi
Ualmindeligt godt udvalg på økologi. Råvarer i top. Desuden kan man få stortest alle udskæringer og alt i indmad.
Handler aldrig kød, nødder eller grønt andre steder
Exclussiv Topkvalitet
I de sidse par måneder har vi afprøvet forskelligt af Gaardmesters sortiment. Produkterne er lækre o er der enkelte ting at reklamere bliver der kvitteret med en kreditnota og en rabatkode.
Vi er supertilfredse da deres madvarer er TOPKVALITET
Kejserens nye klæder
Kejserens nye klæder
Her til aften har jeg tilberedt endnu en kamsteg fra gaardmester. Jeg er rasende. Udskæringen er ikke som en kamsteg skal være . Den er tyk i den ene ende med rødligt kød og tyndere i den anden ende med mere hvidligt kød som kendetegner en god kamsteg. Derudover så har den i yderkanterne en smag af fordærvet kød. Det her er altså noget svineri. Dyrt kød der har en dårlig udskæring og smager fordærvet i yderkanterne. Jeg tror ikke på at det er økologisk kød, jeg har modtaget. Jeg har spist økologisk kød de seneste 15 år og aldrig oplevet noget lignende. Jeg er færdig med gaardmester for ever.
Great products
Great products, all organic and high-quality, as well as good and friendly service. I return at least two times a month. Well-recommended.
Alt i alt ok
Alt i alt ok. Har været uheldig med en pakke Osso Buco (blev krediteret) og en forkert vare (blev krediteret), men i det store hele ok.
Bestilte 4 økologiske ænder fra …
Bestilte 4 økologiske ænder fra Gaardmester, god pris og præcis levering.
Lækre Økologi med grøntsager og bær …
Lækre Økologi med grøntsager og bær samt et godt udvalg af kød/fjerkræ!
virkelig lækre produkter købte 20kg …
virkelig lækre produkter købte 20kg blåbær fra frost #tasty :)
Gode produkter af høj kvalitet
Gode produkter af høj kvalitet. Har efterhånden prøvet det meste af deres sortiment og det er alt virkelig lækkert. Desuden en udsøgt service. Kan kun anbefales til alle - prøv det 👍
Fantastiske produkter
Startede med at købe frosne øko kyllinger via hjemmesiden, nemt og overskueligt. Nu køber vi al slags øko kød og til og med grøntsager til juicer og nyeste skud på stammen, øko Is. Gode produkter og nem bestilling. Bestil senest torsdag og får leveret fredag. Ja tak!
Tip top
Gode øko produkter af top-kvallitet. Hurtig og præcis hjælp ifm. afhentning på sms og mail. Fik erstattet en vare med en bedre vare, da der ikke var mere af det bestilte.
Alt i alt anbefalelsesværdig.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.