Gadens Stemmer Avaliações 1.814

O TrustScore é 5 de um total de 5

5,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En helt igennem fantastisk oplevelse i går hvor vi lyttede til Christines tunge og svære fortælling om en barndom hvor ingen så den lille pige og de svære opvækst vilkår som var hendes virkelighed. Ta... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores familie (15-49 år) havde en intens og nærværende gadevandring med Phillip. En fortælling om et liv som på mange måde kunne være dit og mit, men som alligevel endte med misbrug, kriminalitet og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fuldstændig inspirerende! Har været så heldig, at høre Kasper’s historie, både med det gode og det onde. Hvilken fortælling, og hvis andre ser sig selv strande i Odense, så brug 1,5 time på den tur he... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde fornøjelsen af at bruge 2 timer i Christians selskab, hvor han fortalte sin livshistorie, og som i høj grad påvirkede os, og satte mange tanker i gang hos os alle sammen. Jeg kan varmt anbe... Ver mais

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed, der udbyder byvandringer med fokus på samfundets skyggesider. Guiderne hos Gadens Stemmer er personer i socialt udsatte positioner, der fortæller om et liv fra gaden, hvor temaer som hjemløshed, stofbrug, kriminalitet og psykisk sårbarhed er en del af dagligdagen. Guiderne passer typisk ikke ind på det ordinære arbejdsmarked, men kan ved Gadens Stemmer være i meningsfuld beskæftigelse. Vi afholder over 1300 ture om året i København, Odense, Aalborg, Esbjerg og Vejle. En tur med Gadens Stemmer varer 90 minutter med 5 - 6 stop undervejs. Alle turene starter og slutter tæt på offentligt transport.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

God oplevelse med Henning ⭐️

Jeg var i dag, med min klassen ud og gå med Henning fra gadens stemmer.

Virkelig en god oplevelse, han var enormt god til at fange os i hans fortælling. Vi havde mulighed for at stille en masse spørgsmål til Henning.
Hans tur rundt, har helt sikkert givet mig som pædagog studerende stof til eftertanke.

Kan helt klart anbefale disse true

7 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gadens stemmer - en stemme der skal høres

Helt fantastisk oplevelse og forståelse af livet på gaden med misbrug, sårbarhed, en vinkel af menneskeskabninger, som har det svært og ofte mangler forståelse for det liv de er endt i

Julie var levende og ærlig om sit liv, fantastisk fortæller, varmt anbefales og ikke sidste gang jeg prøver sådan en tur

7 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde en fantastisk tur med Kenneth

Vi havde en fantastisk tur med Kenneth, hvor han fortalte om sin barndom og om hvordan han kom ind i kriminalitet og udviklede et stof og alkoholmisbrug. Han var en mega god fortæller og vi var allesammen meget berørte af hans livshistorie og især at han i dag er kommet videre med sit liv.

3 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Spar Nords Seniorklub var på…

Spar Nords Seniorklub var på rundvisning med Gert i Vejle. Gert var super god til at fortælle om sit liv og vi var alle meget imponeret over, hvad vi fik at vide. Indblik i hans liv og færden sætter tanker i gang.
De varmeste anbefalinger herfra - bare book.
VH Hanne Sanko, Vejle

6 de maio de 2026

Helt vildt fantastisk!!

Min klasse og jeg blev vist rundt af Patrick K. Han var virkelig dygtigt til at fortælle hans meget rørende, barsk og vildt inspirerende historie! Keep up the good Work :) Det kan kun anbefales
Fra en gruppe 8. klasses piger :)

6 de maio de 2026

Tur med Gykz

Jeg var med min klasse på tur, vi gik sammen med Gykz - Det var en meget rørende og tankevækkende tur, som gjorde et stort indtryk på alle. Kan 100% anbefale

Fantastisk og indsigtsfuld oplevelse

Jeg var med min gymnasieklasse, på tur med vores guide Gykz. Det var en virkelig spændende tur der gjorde stort indtryk på vores klasse, samt gav et indblik i hvordan en misbrugers liv kan se ud og hvordan man overkommer sådan noget. Kan varmt anbefale.

Gadens stemmer

Jeg havde en super fed tur med min klasse. Vi fik den fornøjelse af Gyks’ historie, som var et fuldstændig fantastisk oplevelse.

Spændende

Jeg syntes det var en spændende oplevelse at være på tur med Gyuz. Han forklarede det mega godt og det er rigtig sejt at han fortæller mig om det

En meget rørende oplevelse

En meget rørende historie og helt speciel oplevelse man ikke glemmer. Det sætter virkelig tingene og livet i perspektiv. Kenneth var helt fantastisk

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais