En helt igennem fantastisk oplevelse i går hvor vi lyttede til Christines tunge og svære fortælling om en barndom hvor ingen så den lille pige og de svære opvækst vilkår som var hendes virkelighed. Ta... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vores familie (15-49 år) havde en intens og nærværende gadevandring med Phillip. En fortælling om et liv som på mange måde kunne være dit og mit, men som alligevel endte med misbrug, kriminalitet og... Ver mais
Fuldstændig inspirerende! Har været så heldig, at høre Kasper’s historie, både med det gode og det onde. Hvilken fortælling, og hvis andre ser sig selv strande i Odense, så brug 1,5 time på den tur he... Ver mais
Vi havde fornøjelsen af at bruge 2 timer i Christians selskab, hvor han fortalte sin livshistorie, og som i høj grad påvirkede os, og satte mange tanker i gang hos os alle sammen. Jeg kan varmt anbe... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed, der udbyder byvandringer med fokus på samfundets skyggesider. Guiderne hos Gadens Stemmer er personer i socialt udsatte positioner, der fortæller om et liv fra gaden, hvor temaer som hjemløshed, stofbrug, kriminalitet og psykisk sårbarhed er en del af dagligdagen. Guiderne passer typisk ikke ind på det ordinære arbejdsmarked, men kan ved Gadens Stemmer være i meningsfuld beskæftigelse. Vi afholder over 1300 ture om året i København, Odense, Aalborg, Esbjerg og Vejle. En tur med Gadens Stemmer varer 90 minutter med 5 - 6 stop undervejs. Alle turene starter og slutter tæt på offentligt transport.
Informações de contato
Ingerslevsgade 44, 1705, København, Dinamarca
- info@gadensstemmer.dk
- gadensstemmer.dk
Mig og min Klasse var med en som hedder…
Mig og min Klasse var med en som hedder Patrick Küger han var nok den bedste jeg har hørt fortælle sin livs historie man bliver virkelig fanget af hans historie og han er virkelig god til at snakke og give en go læring og hans humør er så degligt og beroligen bedste tig at gøre i kbh konge person anbefaler 1000%
Rundvisning med 1g gymnasieklasse
Jeg er gymnasielærer og havde en 1g klasse med på turen. Vores rundviser, Mark, ledte os rundt til steder omkring Halmtorvet, hvor han har haft personlige oplevelser på godt og ondt. Mark er fantastisk til at fortælle sin historie, - autentisk, følsom uden at være sentimental. Vi fik en meget personlig beskrivelse af den tilværelse, som ledte op til at eksperimentere med stoffer og livet som stofmisbruger. Han fortalte også om vendepunktet, hvor han tager beslutningen om at blive fri for misbruget. En fortælling som vækker til eftertanke om betydningen af, hvordan vi mennesker behandler hinanden. Jeg kan varmt anbefale en tur med Mark.
Min varmeste anbefaling af Patrick!
Jeg var på guidet rundtur med min 1.g-klasse fra Rysensteen Gymnasium den 21/4/26 og vi havde den store fornøjelse, at blive guidet af Patrick, som fortalte sin livshistorie, mens han viste rundt på Vesterbro. Patrick er en rigtig dygtig og engageret fortæller og formidler, og han fortalte ærligt, humoristisk og reflekteret om sit liv - både det svære og det glædelige. Tak til Patrick for en rigtig god tur og en stærk historie.
Byvandring
Vi var ude med vores klasse på byvandring med guiden Patrick K. Han var mega sød og det var meget rørende at høre ham stå og tale om sit liv. Det var også meget lærerigt og en hyggelig tur♥️
Vi havde en virkelig god oplevelse med…
Vi havde en virkelig god oplevelse med Gadens Stemmer. Vores guide Catja var utrolig rar, åben og inspirerende. Det var både lærerigt og tankevækkende, hun er et kæmpe forbillede. Tusind tak for en fantastisk oplevelse!
Vi har haft en fuldstændig fantastisk…
Vi har haft en fuldstændig fantastisk tur med guiden Catja, utrolig inspirerende kvinde🫶🏼
Patrick Krüger er super!
Det var en fantastisk, rørende og spændende oplevelse. Vores mega søde guide Patrick Krüger var sindssygt god til at fortælle om hele hans livshistorie og gjorde den meget rå og hårde fortid til en lærerig og spændende tur for os elever i 9kl. Man får et meget mere levende og anderledes synspunkt på hvordan livet også kan se ud, og for mange af os der selv har boet på Vesterbro hele vores liv får vi også et andet indblik i hvordan det også har andre sider. Vi vil helt sikkert anbefale andre til at tage på den her tur. Hilsen 9kl på Børneuni♥️
God mand
Mo er en god mand med gode historier der får en til at tænke meget om det her med afhængighed af stoffer.
Mo.g han er rigtig god mand og han har…
Mo.g han er rigtig god mand og han har læret os rigtig meget han fortæller gode historier og vi alle lytter til hvad han siger og tager det til os
God oplevelse
Jeg var på tur med klassen hvor vi havde guiden mo.g og det var super spænde tak til mo for en god opæevelse
Det var rigtigt godt
Det var rigtigt godt, Mo.g er en god mand🦁
Vi var 3 kvinder der havde bestilt…
Vi var 3 kvinder der havde bestilt rundvisning af Mark, og sikke en oplevelse. Mark er en enestående ung mand, der bare havde en fantastisk evne til at fange os alle med sin fortælling om sit liv. Det var en helt fantastisk oplevelse at gå gennem sammen med ham. Jeg/vi har den dybeste respekt for Mark, og alle dem som er med i Gadens Stemmer, og det er bestemt ikke sidste gang vi prøver det.
Vi fik i dag en oplevelse ud over det…
Vi fik i dag en oplevelse ud over det sædvanlige med Kasper fra gadensstemmer i Odense.
Kaspers historie var både rørende, barsk og optimistisk og hans måde at fortælle på og være på gjorde det hele meget autentisk.
Tusind tak
Hilsen Casper med C.
Tak til Kasper fra Odense for en…
Tak til Kasper fra Odense for en fantastisk historie og guidet tur med gadens stemmer.
Giv dine elever en oplevelse for livet!
Jeg var ude som gymnasielærer med en HF-klasse med Patrick Krüger. Det var en rørende, spændende og indsigtsfuld oplevelse, som berørte både mig og eleverne. Som skole kan jeg kun anbefale at give eleverne den oplevelse, som vil kunne passe ind i mange spændende forløb. En elev sagde; "Jeg har så meget respekt for dem, der kan kæmpe sig op på den måde."
Mark var en dygtig guide og gjorde det…
Mark var en dygtig guide og gjorde det fantastisk
Vi var på tur med guiden Patrick K
Vi var på tur med guiden Patrick K. og WOW en tur! Han var så åben og venlig! Hans historie er så inspirerende, og alle lyttede. KÆMPE anbefaling!! Især med Patrick 🫶
Indre København og Henning
Vi var på rundtur i indre København med vores guide Henning, som både var super sød, reflekterende og fængende i hans livsfortællinger. Det var også tydeligt for os, at han var glad for at fortælle os om hans oplevelser, og det samt hans åbenhed gjorde at ingen i klassen var bange for at spørge om spørgsmål. Super fedt modul, det var mega spændende
Henning var den den bedste guide…
Henning var den den bedste guide nogensinde 10/10 mega sjov med nogle guldbelagte talegaver
Super rørende historie
Jeg var på tur i dag med min gymnasie klasse.
Vi havde Patrick som guide og det var en super smuk og rørende historie han havde med i bagagen. Jeg synes han var en virkelig god guide.
Super fedt at han tog os med på rejsen fra stofmisbruger til nu, at være ædru.
Jeg ønsker ham al held og lykke fremover og krydser fingre for hans 7/7 med hans datter ☺️
Wauw en fantastisk oplevelse og en super god guide. Mega spændende fyr og super imødekommende.
Tak for turen Patrick 😊
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.