Jeg synes at den måde han forklar tingene er mega gode og du virker som en med god fyr som efter dit liv er blevet ændret er en som man trygt kan være sammen med du er en rolig mand forsæt det gode... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
En helt igennem fantastisk oplevelse i går hvor vi lyttede til Christines tunge og svære fortælling om en barndom hvor ingen så den lille pige og de svære opvækst vilkår som var hendes virkelighed. Ta... Ver mais
Vores familie (15-49 år) havde en intens og nærværende gadevandring med Phillip. En fortælling om et liv som på mange måde kunne være dit og mit, men som alligevel endte med misbrug, kriminalitet og... Ver mais
Fuldstændig inspirerende! Har været så heldig, at høre Kasper’s historie, både med det gode og det onde. Hvilken fortælling, og hvis andre ser sig selv strande i Odense, så brug 1,5 time på den tur he... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed, der udbyder byvandringer med fokus på samfundets skyggesider. Guiderne hos Gadens Stemmer er personer i socialt udsatte positioner, der fortæller om et liv fra gaden, hvor temaer som hjemløshed, stofbrug, kriminalitet og psykisk sårbarhed er en del af dagligdagen. Guiderne passer typisk ikke ind på det ordinære arbejdsmarked, men kan ved Gadens Stemmer være i meningsfuld beskæftigelse. Vi afholder over 1300 ture om året i København, Odense, Aalborg, Esbjerg og Vejle. En tur med Gadens Stemmer varer 90 minutter med 5 - 6 stop undervejs. Alle turene starter og slutter tæt på offentligt transport.
Informações de contato
Ingerslevsgade 44, 1705, København, Dinamarca
- info@gadensstemmer.dk
- gadensstemmer.dk
Autentisk og råt på samme til
Autentisk og råt på samme til. Stort tak til at vores guide ville dele sin livs-historie med os, meget upoleret.
Kan virkelig anbefale Gadens Stemmer.
Tak til Henning
Vi var en flok kolleger på tur med Henning, der gavmildt delte sit liv, sin opvækst og sine oplevelser med os. Tak for et kig ind i en side af Vesterbro , som kun kendes perifert 🙏
Vi var på tur med Henning
Vi var på tur med Henning, hvilke fantastisk fyr med en god portion humor og selvironi:) Det er altid barsk at høre historier som Hennings, da det som regel ligger langt fra ens egen verden, men jeg tror på det er sundt at høre disse fortællinger fra virkelighedens verden, og derfor er Gadens stemmer et fantastisk koncept:) Det var min 2 tur med Gadens stemmer, men absolut ikke den sidste:)
Virkelig rørene
Det var en virkelig god oplevelse og virkelig rørene at høre hvordan folk faktisk har det og høre hvad folk går i gennem. Jeg fik virkelig dårlig samvittighed at høre på det, fordi det er så vildt hvad nogen mennesker går igennem. Jeg synes i virkelig stærke at I åbner op om jeres liv til fremmede. Jeg er sindsyg stolt af at jeg måtte komme og høre om Patricks fortid og hvad han har været igennem han gjorde det virkelig godt også selvom han var sindssyg nervøs. Takk for en virkelig god oplevelse, jeg kan virkelig anbefale det.
Tur rundt
Vi var på tur med Patrick.
Hel vild og meget rørende historie og virkelig en oplevelse for livet!
Vi var på tur med Patrik rundt på…
Vi var på tur med Patrik rundt på Vesterbro.
Mega rørende oplevelse, det var mega fedt at han var så åben med tingene, det gav virkelig også en øjenåbner overfor hvor slemt folk kan ha det i forhold til misbrug. Kæmpe respekt til Patrik fordi han er åben for at dele ud om så ømt et emne
Mo gav en fantastisk oplevelse til en…
Mo gav en fantastisk oplevelse til en stor flok som gjorde en god forskel på vores syn på livet
Maria var virkelig god til at fortælle…
Maria var virkelig god til at fortælle og det foregik i en hyggelig stemning selvom det var svære ting som blev fortalt.
Det er et fedt koncept og en meget unik oplevelse.
Gåtur i København
Vi var på en mega god og lærerig tur. Der gav et mega godt indblik i hvordan det er at være inde i slemme stofmisbrug og alkoholmisbrug. Det var et vild indblik man fik i deres liv, og alle de problemer de har været igennem. Og man blev virkelig taknemmelig for den måde man selv er vokset op, når man høre hvor slemt andre har det. Kæmpe anbefaling
Kenneth var med til at ændre den måde…
Kenneth var med til at ændre den måde jeg forstår og ser livet på! Han var utrolig god til at forklare og med den præsentation han gav kunne jeg virkelig leve mig ind i hans liv og historie, hvilket var ekstremt fedt. Han var nærværende og engageret i hans fortælling om hans eget liv og hans frygteligt oplevelser. Hans historie og noget jeg virkelig vil anbefalede til alle andre det overvejer dette!
Ærlig og rørende fortælling
Ærlig og rørende fortælling, som har gjort stort indtryk! Tusind tak til Kenneth for at dele sin historie med os. Det du gør, har stor betydning!
Vi var på tur med Kennet -han var…
Vi var på tur med Kennet -han var virkelig god til at fortælle sin historie med stor indlevelse.
Vi havde en walk and talk med Kenneth😁
Vi havde en walk and talk med Kenneth. Han var virkelig god til at fortælle om sin historie han var rigtig imødekommende og rigtig god til at besvare de spørgsmål der opstod undervejs😁 helt klart 5 ud af 5 stjerner kan anbefales👍🏼
Mega godt
Han snakkede virkelig forståeligt og indledende. Det var virkelig spændende og høre om hans liv
Super fin tur og meget godt af keenth…
Super fin tur og meget godt af keenth super fed oplevelse og sætter meget gang i tankerne
Vi blev vist rundt af fortælleren kenneth
Vi havde fortælleren kenneth der viste også rundt i københavn og fortalte om hvordan hans liv havde forløbet sig. den måde han kunne snakke åbent om de svære ting i livet og fortælle alle hans oplevelse i detaljer. Hans historie forbløffede mig og hans livssyn var enestående.
Fantastisk oplevelse kan kun anbefale 🙌
Kennet gav mig en historie der ændrede…
Kennet gav mig en historie der ændrede måden jeg så livet på
Maria
Min familie og jeg havde privilegiet af at have Maria som guide. Hendes historie var voldsom, lærerig og rørende. Dertil var hun en fantastisk formidler. Vi håber at så mange som muligt vil høre hendes historie. Det vil være til stor gavn for skoleelever, politikere og alle andre.
Var på tur i går i Odense.
Var på tur i går i Odense.
På tur med Johnny M
Kan kun give mine bedste anbefalinger herfra.
En tur, som bød på steder med historier. Og steder som gav anledning til historier.
Som Johnny hudløst delte ud af. Blev beriget på en rørt måde af høre på Johnny.
At møde Bertram og høre hans historie…
At møde Bertram og høre hans historie om et blandingsmisbrug, der startede i de tidlige teenagerår er både rørende, gribende og chokerende. Men også livsbekræftende, fordi Bertram har fundet styrke til at finde vejen ud og nu er igang med en uddannelse. 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Et ærligt og voldsomt indblik i op-og voldsomme nedture og hvad afhængighed er i virkeligheden. Tusind tak for turen i København.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.