Gallop Store Avaliações

1. Selaria
  2. Loja de Acessórios para Montaria

Galop Store offers you a wide choice of brands for Riders and Horses. Your online Saddlery offers you a wide choice of riding products with more than 200 brands. Official distributor of Kentucky, Horseware, Penelope, Back on Track, Free Jump, GPA, Horse Pilot. Buy in our Online Shop. Secure payment. Fast delivery. 3X or 4X payment.

Bom

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Order not received and ZERO comms from supplier

Ordered a gate and fixings. Fixings arrived after 2 weeks, gate still outstanding. Galope says Order delivered! I say not.
Tracking number and alleged courier do not exist. No replies to emails. Escalated through PayPal for a refund. Not good because I need the gate!!!
Avoid this shop at all costs

1 de julho de 2026

Ordered some ariat wellington boots i…

Ordered some ariat wellington boots i needed quickly, paid over £20 to get 48 hour delivery , didnt arrive until 10 days later ! dont need the boots now as they are not here in time as promised so i ordered somewhere else and they came straight away .Phoned Gallop store to send back and refund , told to send back to FRANCE which was another £23, 4 weeks later NO REFUND OR COMMUNICATION with proof i sent them back to France , I am well out of pocket now with no communication and waiting for £170 plus all in total . I am presuming this is a CON MAN COMPANY where you cant get refunds , they just take your money , Solicitor involved now , PLEASE DO NOT ORDER FROM THIS COMPANY , YOU DONT GET YOUR MONEY BACK.

19 de maio de 2026