Veja o que dizem as avaliações
Høj klasse tandlæge der har rettet mine tænder op med invisalign. Fantastisk serviceminded folk som virkelig sætter en ære i deres arbejde. Man blir altid mødt med et smil og godt humør Fair pris... Ver mais
Hos Tandlægerne Søndergade bliver du altid mødt af en god og rolig atmosfære. Her er tid og rum til at føle sig tryg, når man sætter sig i stolen. De er grundige i deres undersøgelser, gode til at inf... Ver mais
Efter at jeg ikke har været til tandlæge i (for) mange år, besluttede jeg at nu skulle det være. Blev anbefalet Tandlægerne, Søndergade af venner. Her er alle virkelig søde, kompetente/professionell... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hos Tandlægerne Søndergade finder du 7 erfarne og kompetente medarbejdere med ét fælles mål: At holde dine tænder sunde hele livet. Vores mål er at finde den bedste løsning for dig, og vi tager udgangspunkt i dine ønsker. Derfor tilbyder vi grundige og holdbare behandlinger i en tryg og venskabelig atmosfære.
Informações de contato
Søndergade 3, 8464, Galten, Dinamarca
- info@galtentandlaeger.dk
- galtentandlaeger.dk
10 ud af 10 ⭐️
Jeg har været patient hos Tandlægerne Søndergade siden jeg blev 18, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Diyana og Ador er dygtige, rolige og får mig altid til at føle mig tryg. Susanne i receptionen og tandplejer Jeanet er altid søde og professionelle. Rimelige priser og topkvalitet hver gang – klart 10 ud af 10 🌟!
Jeg siger det igen og igen - selv om jeg skulle flytte, skifter jeg aldrig tandlæge 🥳🤩👏🏼
Bedste tandlæge og tandplejer
Her er alle virkelig søde, kompetente/professionelle, informerende og man får prisen at vide, inden der laves noget. Jeg kan simpelthen ikke rose dem nok - 10 stjerner fra mig!
PS. Jeg har desværre en del, der skal 'rettes op på' -men gør det gerne hos dem :-)
Høj klasse tandlæge der har rettet mine…
Høj klasse tandlæge der har rettet mine tænder op med invisalign.
Fair priser og de holder deres aftaler
Den bedste klinik.
Ador er simpelthen så rar en tandlæge og ikke mindst meget dygtig og professionel. Venligt personale og behagelig atmosfære i klinikken. 5 stjerner herfra.
Nu har jeg prøvet mange tandlæger…
Nu har jeg prøvet mange tandlæger gennem 50 år og her ved jeg, at jeg er det rigtige sted!
De er fantastiske på det faglige og personlige.
Fremragende tandplejning og service!
Fremragende tandplejning og service!
Aldrig før har jeg oplevet så kompetent behandling af mine tænder og service af det venligste personale i samme grad, som hos “Tandlægen Søndergade” 😊
Jeg kan varmt anbefale stedet til alle.
God behandling ☀️
Stille og rolig fik jeg ordnet mine tænder
God service 😃
Super god service
Super god service, meget venligt personale
Den bedste tandlæge ☺️
Imødekommende og kompetent personale.
Fanatisk god behandling.Både faglig og…
Fanatisk god behandling.Både faglig og personligt.😀👍
Altid professionel og venlig
Altid særdeles behagelig og venlig modtagelse og meget hensynsfuld og forstående behandling også når det gør rigtig ondt.
Min varmeste anbefaling.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Super kvalitet og oplevelse. Der var konkret og kvalitativ feedback til mig nu og til fremtiden. Jeg kommer igen og giver min varmeste anbefaling.
Altid en fornøjelse med dygtige og…
Altid en fornøjelse med dygtige og venlige medarbejde. God service😃😃😃😃😃
Super dejlig service og omsorg.
Super dejlig service og omsorg.
Bestemt en tandlæge man kan anbefale.
Altid god behandling og fantastisk…
Altid god behandling og fantastisk service! Jeg bor 40 minutter derfra, men har slet ikke lyst til at skifte til tættere på mig selv. De er så dygtige 💪🏻
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.