Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk mad💕 Vi har fået “Byg selv menu” til 15 Pers: Hvidesande laks med salat, Kalveculotte og mørbrad fra grambogård. 4 forskellige salater og kartofler. Rødvins- og bearnaise sauce.... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Entrega de comida

Escrito pela empresa

Take away i Esbjerg og omegn – Mad leveret af Posthuset i midtbyen ✓ Bestil mad ud af huset i hele Esbjerg

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super godt

Super godt. Jeg har to gange indenfor de sidste 6 måneder bestilt en “byg-selv” festmenu fra Ganens fryd. Begge gange har maden været super god. Og der har været rigeligt. Har begge gange opgraderet til oksemørbrad og den har været mør og stegt til perfektion begge gange. Det spiller bare. Vil helt klart anbefale Ganens Fryd

19 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ganens Fryd som lever fuldt ud op til navnet

Modtagelsen ved afhentningen af maden var ikke mindre end perfekt. Maden blev ikke blot kørt ud til rampen, men båret helt ind i bagagerummet på bilen. Her blev maden kort gennemgået og så var det ellers bare at komme hjem med den.
Maden var veltilberedt, smagte pragtfuld og der var rigeligt af den.
Jeg kan kun anbefale andre at gøre brug af Ganens Fryd som lever fuldt ud op til navnet.
I får 5 stjerner herfra :)

21 de março de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Nytårs menu

Nytårs menu: den var nem at følge, i forhold til instrukserne.
Forretten var fin. Men ikke noget videre spændende. Mellemretten var nærmest uspiselig. Alt alt for salt.
Hovedretten, var bedst, dette egentlig kun pga saucen.
Desserten alt for tung og manglede klar noget til at bryde det.

Ikke en oplevelse, vi ville vælge igen.

31 de dezembro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Nemme instrukser men vi havde forventet mere af maden

Maden var nem at gå til sammen med den vedlagte instruktion. Forretten var super lækker, men desværre var vores hummerbisque alt alt for salt og næsten uspiselig. Hovedretten var fin men kartoflerne manglede lidt smag. Overall en middel madoplevelse desværre. Vi havde forventet mere.

31 de dezembro de 2025

Julefrokost ud af huset.

Julefrokost ud af huset.
Rigtig god mad 👍
Desværre var der for lidt af desserten. Chokolade med mouse var skåret ud I små stykker, det var fint, men der var 17 stykker og af risalamande og kirsebær sauce var der kun til 7 og vi havde bestilt 11 kuverter. Det var lidt øv - smagen var der ikke noget at udsætte på.
Til gengæld var der helt fint antal af resten.

13 de dezembro de 2025

Alting var helt i orden

Alting var helt i orden, lækker mad, nemt at gå til. Det hele var pakket klogt så det lune forblev lunt og det kolde forblev koldt.
Der var meget mad og det smagte godt.

De bedste anbefalinger herfra

5 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skuffende oplevelse

Vi havde bestilt Ganens Fryd Buffet nr 2 til en fødselsdagsfest. Den samlede oplevelse af maden levede desværre ikke op til vores forventninger. Baconet i broccolisalaten var blød og ikke sprød. Det varme mad var ikke gennemvarmt, sovsene, petitkartoflerne og de ovnbagte flødekartofler var alle lunkne, da de blev taget op af varmeboksen. Whiskysovsen smagte af sød karamel og ikke af whisky. Den langtidsstegte kalveculotte var fin mør men fremstod bleg og uden grillet stegeskorpe
Så alt i alt en kedelig oplevelse, som bestemt ikke levede op til vores forventninger og til prisen

18 de outubro de 2025

Stor tilfredshed

Vi prøvede Ganens Fryd efter at spist på Posthuset adskillige gange med stor tilfredshed. Det fortryder vi ikke, lækkert, rigeligt og fint og nemt at gå til lige før frokost starten. Om det var pga. en meget lækker omgang flødekartofler, at de forsvandt så hurtigt, eller om der ikke var helt nok, vides ikke, men alt i alt en dejlig oplevelse

12 de outubro de 2025

Bestilte brunch til 6 personer

Bestilte brunch til 6 personer. Rigtig god mad og meget rigeligt!! Dog krævede det at man selv tilrettede de forskellige retter i glas, skåle og fade mv.
Men ellers var alt fint og godt.

28 de setembro de 2025

Konfirmationsbuffet.

Konfirmationsbuffet.
Fantastisk dejlig mad. Lækkert, varmt og veltilberedt. Og rigeligt. Maden blev leveret til tiden af en flink ung mand.
Kan varmt anbefales.

10 de maio de 2025

Hej Brigitte
Tusinde tak for stjernerne. Det sætter vi stor pris på!

Særdeles lækker madoplevelse

Alt var bare perfekt fra start hvor jeg mødte et kvarter før den aftalte tid for afhentning. Maden var så allerede klar og en super flink ung mand hjalp til med at få maden i bilen. Både alle vore gæster og vi selv var imponeret over den lækre mad og der var mere end rigeligt af alt. En bestilt kalvecullutte var blevet til oksemørbrad af en eller anden grund og det er jo svært at klage over😋
Vi vender bestemt tilbage næste gang vi ønsker mad ud af huset - Stort 12 tal herfra

12 de abril de 2025

Hej Niels
Tusinde tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Dejligt at høre I syntes godt om maden. Tak for at vælge os!

God oplevelse.

God oplevelse.
Maden blev leveret til tiden og det var god mad.
Kødet var mørt, men nakkestegen var lidt for fed, og der vare rigeligt af det.
Kan varmt anbefales.

8 de março de 2025

Hej Torkild
Tak for din anmeldelse og tak for at vælge os!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig lækkert og meget mad til en…

Virkelig lækkert og meget mad til en god pris!
Mine gæster og jeg kan varmt anbefale mad fra Ganes Fryd, og bestiller gerne derfra igen. 🤩

22 de março de 2025

Hejsa Cecilie
Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder meget for os, at både du og dine gæster var tilfredse med maden. Vi glæder os til at levere til jer igen næste gang!

Cecilie, Posthuset

Super lækkert mad

Super lækkert mad, havde valgt konfirmation buffet, der var ikke et ord at sætte på det, super lækkert kød, tarteletter, salat og brød.. alt var helt i top, Ganens fryd har mine varmeste anbefalinger

22 de março de 2025

Hejsa Michael!
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at du nød vores konfirmationsbuffet, og at både maden og oplevelsen levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at få lov til at levere mad til dig igen i fremtiden!

Cecilie, Posthuset

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Byg selv menu i topklasse

Byg selv menu i topklasse. Gode og friske råvarer med gode smage som vores gæster nød med velbehag.
Første gang men absolut ikke sidste. 🤗

8 de março de 2025

Hej Kent

Tusind tak for den fine anmeldelse, og tak for at I valgte os!
Hvor er det bare godt at høre at I har lyst til at bestille fra os igen!

Kaya,
Posthuset Esbjerg

Super lækker mad

Super lækker mad, virkeligt pengene værd! Gode råvarer og så var der rigeligt 😁

8 de fevereiro de 2025

Resposta de Ganens Fryd

Tusind tak for den fine anmeldelse! Dejligt at I syntes om det, og at der var rigeligt:-)

Kaya,
Posthuset Esbjerg

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais