Ganietdood Avaliações 9

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

9 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Karige informatie vooral over 3 grote…

Karige informatie vooral over 3 grote supermarkten en hun merken
Deze persoon zal echt wel tijd besteed hebben aan zijn informatie maar dat wil niet zeggen dat hij alle wijsheid nu heeft en dat beweert hij wel
Pasgeborene knijppakjes voeding geven enz zijn volgens mij echt foute informatie geven .
Scheld en grof taalgebruik in zijn filmpjes
De lijsten die hij verkoopt getuigen van samen geraapte informatie van influencers die dit al langer vertellen en waar hij zijn eigen swung aan geeft met een zielig verhaal over zijn leven .

3 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Niet zo zeuren

Ik vindt het niet leuk al deze negatieve revieuws te lezen
Ik heb pas de cursus aangeschaft
En ja helaas is de voedselindustrie te erg voor woorden
Jeff heeft het helemaal uitgegraven
En er zitten veel mensen in een ontkennings fase hierover
Jammer voor jullie...maar Jeff heeft gelijk. En dat hij hier afgebrand wordt door een stelletje gierige mensen die hun geld terug willen vindt ik niet leuk om te lezen
Hij doet het juist heel goed
Jouw iedere dag een hoofdstuk te geven. Ik ben geen familie of vriend
Maar een helder persoon die altijd wil leren.
En anders dan on-line werkt tegenwoordig ook niet
Alleen zo gemakkelijk om een slecht revieuw te schrijven
Ik had zelf ook een bedrijf en weet uit ervaring dat tevreden mensen nooit schrijven, en de zeikerds, de gierigen en ongelukkige mensen schrijven dit soort revieuws. Ik ben wel tevreden en ik zie dat Jeff hier heel veel energie in heeft gestoken. En ik ben wel tevreden !!

18 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Info misleidend, geen geld retour

Let op mensen!
Als je de lijst koopt, staan er maar 3 supermarkten in. Er zijn er 6 onderzocht, wat de indruk wekt dat er ook 6 in de lijst staan. Niet dus.

Verder is de lijst geen hogere wiskunde. Ik had hoge verwachtingen, maar bleek alles als te weten wat er in staat

Bij aangeven om de aankoop te retourneren (wat gewoon wettelijk verplicht is!) krijg je te horen dat hij dat niet doet.

Mijn advies: niet kopen en gewoon je gezonde verstand gebruiken bij het kopen van producten.

1 de março de 2026

Niet goed, geld terug? NIET DUS

Vroeg mijn geld terug omdat het programma te uitgebreid is, te veel dingen moet aanschaffen ( supplementen) maar kreeg 0 op mijn request!
Terwijl op de website staat. 100%garantie. Niet goed, geld terug.
Niet dus!

12 de fevereiro de 2026

Angst zaaier

Deze site zaait ongegronde en onbewezen angst uit.

Dit doen ze, zodat jij online content van hen gaat kopen.

Trap er niet in mensen!

1 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gevraagd om ebooks of die apart…

Gevraagd om ebooks of die apart verkrijgbaar zijn. Kreeg een bevestigend antwoord. Helaas zijn het geen ebooks maar documenten bijgevoegd bij zijn cursus enkel op telefoon en computer te openen. Gaat in de ontkenning totdat ik de print screen opstuurde met de bevestiging van ebooks . Wil zijn gelijk halen en draait alles om in zijn voordeel Geld krijg ik helaas niet terug . Wees gewaarschuwd , benoemd dat teveel op je telefoon zitten niet goed is maar zijn producten moet je dan wel lezen via een telefoon of pc. Best tegenstrijdig toch ….😳

15 de janeiro de 2026

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.