Garage Devries Avaliações

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

7 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nou wij hebben 26 juni porsche panamera…

Nou wij hebben 26 juni porsche panamera turbo gekocht een hele mooie nette maar toen huis reden klapte stuurbekrachtigings slang kapot . Kan gebeuren was erg warm .airco werkte ook niet naar behoren dus auto opgehaald na week . Was vakantie tijd dus kan wegens personeelgebrek . Stuurbekrachtiging is gemaakt netjes volgens afspraak airco zou naar specialist gaan maar na ophalen na maand werkt nog niet dus nare ervaring gr jack

16 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Testrit

Ben vandaag bij garage de Vries langs geweest om een testrit te maken in een cupra die ze hadden staan kwam aan voelde me erg welkom hele lieve klantvriendelijke mensen kreeg gelijk koffie aangeboden en de auto stond al klaar om een testrit te maken netjes gewassen en van binnen gepoets goeie ervaring!

20 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Teruggedraaide kilometerstanden

Vóór aankoop een VIN-check gedaan op één van hun auto’s. Uitslag: de werkelijke kilometerstand lag 130.000 KM hoger dan op de teller stond.

Dit is geen toeval. Dit bedrijf opereert steeds onder andere namen. Werkwijze: importauto’s uit het buitenland, teller terugdraaien vóórdat de auto op Nederlands kenteken wordt gezet, dan verkopen alsof er niets aan de hand is. Kassa (BNNVARA) deed hier in maart 2026 al uitgebreid verslag van bij hun andere bedrijf (Occacioncenter de Vries).
Als de reviews te slecht worden, wisselt de eigenaar gewoon van naam. Garage de Vries in Dronten is de nieuwste versie. Te zien aan de vele handelsnamen die geregistreerd staan onder dit KvK-nummer.

Doe altijd een VIN-check via Carfax of AutoDNA. Een Nederlandse RDW-check alleen is niet genoeg, die begint pas bij de (mogelijk valse) invoerstand.

Edit:
De positieve reviews hieronder zijn geplaatst door het bedrijf zelf. Deze comment is wel degelijk bij het juiste bedrijf geplaatst en de garage heeft geprobeerd om deze comment te verwijderen.

29 de maio de 2026
logotipo da Garage Devries

Resposta da Garage Devries

Beste,

Wij denken dat deze review per ongeluk bij het verkeerde bedrijf is geplaatst. Wij zijn Garage de Vries uit Dronten (voorheen Zwolle) en bestaan al sinds 1981. De review heeft geen betrekking op onze onderneming.

Wij vinden het vervelend om te lezen wat u heeft meegemaakt, maar in uw bericht wordt verwezen naar een ander bedrijf en naar situaties waar wij op geen enkele wijze bij betrokken zijn.

Daarom willen wij u vriendelijk verzoeken deze review te verwijderen en, indien gewenst, te plaatsen bij het bedrijf waarvoor deze daadwerkelijk bedoeld is.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Garage de Vries
Dronten

Reactie op uw edit:

Beste,

Wij vinden het jammer dat u uw review heeft aangevuld met nieuwe beschuldigingen die feitelijk onjuist zijn.

Garage de Vries is een familiebedrijf dat sinds 1981 bestaat. Wij zijn niet het bedrijf waar u naar verwijst en wij opereren niet onder andere namen om negatieve publiciteit te ontlopen. De beweringen dat wij dezelfde onderneming zouden zijn als de door u genoemde bedrijven en dat wij positieve reviews zelf plaatsen, zijn onjuist en ongefundeerd.

Wij hebben Trustpilot uitsluitend verzocht deze review te beoordelen omdat deze onjuiste feitelijke informatie over ons bedrijf bevat. Dat is iets anders dan proberen een terechte review te laten verwijderen.

Wij respecteren eerlijke en oprechte reviews van klanten, ook wanneer deze kritisch zijn. Wij kunnen echter niet akkoord gaan met feitelijk onjuiste beschuldigingen die de reputatie van ons familiebedrijf schaden.

Daarom nodigen wij u graag uit om persoonlijk met ons in gesprek te gaan. Wij zijn bereid onze bedrijfsgegevens en historie met u te delen, zodat u zelf kunt vaststellen dat Garage de Vries sinds 1981 bestaat en niet de onderneming is waar u in uw review naar verwijst. Wij hebben niets te verbergen en lichten dit graag aan u toe.

Wij verzoeken u daarom vriendelijk om de feitelijk onjuiste informatie in uw review te verwijderen of aan te passen.

Garage de Vries