Jeg skulle udskifte mit gamle gasfyr og min vandvarmer. Jeg har kontaktet firmaet torsdagen, fik tilbud samme dag, tirsdagen efter var opgaven klaret under 4 timer af Frank og hans kollega. Fantast... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super dygtige medarbejdere, der har hjulpet med, at finde den bedste løsning til vores behov, da jeg skulle have nyt gasfyr. Stor viden omkring de forskellige mærker og deres kapacitet og god rådgi... Ver mais
⭐️Professionelt firma & Super service⭐️
Fantastiske, dygtige og venlige håndværkere, og så her er du sikret en klar pris og en ordentlig installation.
Min bedste anbefaling til Kildegaards’ VVS & Gasteknik.
Frank Kildegaaard installerede nyt…
Frank Kildegaaard installerede nyt gasfyr. Hurtig og venlig service. Alt lever op til forventningerne og tilbuddet.
Jeg fik besøg af Henrik ang
Jeg fik besøg af Henrik ang. mit gasfyr super god service og sød hjælpsom person. Kan klart anbefales
Super effektiv & kompetent
Anmeldelse:
Kildegaard vvs og gasteknik har hjulpet os med at få et nyt gasfyr i 2024. Vi er vældig tilfredse med hele processen. Frank var i dialog med os og kom med gode forslag til at finde den endelige løsning for os. Det var ikke nemt, da vi bor i et gammelt hus og ikke kunne overskue at skulle rive vægge/ lofter ned til nye rør. I fik et fint tilbud til en konkurrence dygtig pris.
Frank svarede hurtigt og processen blev fremskyndet da vores gamle fyr nåede at stå helt af. Det nye fyr blev effektivt sat op på en halv dag.
Tusind tak for hurtig respons til at redde julen som nu kan nydes i varmen.
Mvh Thomas&Jette
Vores gasfyr stod af
Vores gasfyr stod af. Søgte efter et nyere brugt og det leverede Kildegaard. Det gamle blev taget ned og det nye sat op på 3½ time. Professionelt og venlige håndværkere - Frank var selv med. Alt virker perfekt. Kan kun anbefales.
Nyt gasfyr
Fik afmonteret, og installeret et gasfyr, da det gamle var gået i stykker.
Ringede og aftalte om fredagen, og tirsdagen efter var det sat op, og fungerer.
God service, og kan klart anbefales.
Mvh. Klaus
Helt i top
Helt i top, absolut et godt firma. Vores gamle fyr var utæt, Frank gav et godt tilbud på et andet og det blev installeret til perfektion. Alt lige efter bogen og venlige håndværkere.
Absolut topservice
Vores gasfyr brød sammen, intet varmt vand. Ringede til Frank Kildegaard, 24 timer senere havde vi et nyt gasfyr hængende. Frank var på fra starten, ringede til mig flere gange for at spørge ind til mål på forskellige ting, så han havde de rigtige dele med fra start. Virkelig god service fra start til slut.
Super god service
Vi fik super god service af Frank og hans kollega, som forholdsvis hurtigt fik “tryllet” et nyt gasfyr frem til os inden weekenden, så vi igen kunne få varmt vand i hanen. 1000 tak! :-)
Kildegaards VVS har min varmeste anbefaling.
Har fået installeret et gasfyr d. 23 - 2 - 22 jeg stod uden varme, da det gamle var stået af, efter to dage blev det nye monteret, en fantastisk hurtig betjening som jeg blev meget glad for og et flot stykke arbejde. Agnete Friis.
Super godt og kompetent håndværk
Super godt og kompetent håndværk. Nyt fyr installeret på tre timer.
Udskiftning af gasfyr
Vi skulle udskifte vores gamle gasfyr med et nyt, og Kildegaard’s VVS & Gasteknik var de hurtigste til at svare tilbage, og man blev kontaktet af en yderst kompetent mand som vejledte til korrekte fyr. En uge efter kunne fyret allerede installeres, hvilket det blev af 3 herre som gjorde dette hurtigt og effektivt.
Kan kun anbefale og smide varme roser afsted til dette firma !
Hurtig,professionel og dygtig
Hurtig,professionel og dygtig
Pia Wissing,Greve
Vinteren står for døren
Vinteren står for døren. Tid til at sætte varme på i huset, men vandet kom ikke ud i radiatorerne, men ud på bryggersgulvet. Montør blev tilkaldt. Han fældede hurtigt dødsdommen over det 15 år gamle fyr. Heldigvis havde jeg allerede fået anbefalet Frank Kildegaard, som jeg så ringede til samme dag i en sen aftentime. Derfra gik alt forrygende hurtigt. Top service og rådgivning gjorde at vi inden aftenen var omme havde besluttet os for det nye gasfyr, fået et tilbud fra Frank og aftale istand om installationstidspunkt, samt endvidere fået tilsendt et link til brug for ansøgning om tilskud. Efter 5 dages etagevask var det nye fyr installeret og kørende. Smukt udført arbejde og top service hele vejen igennem forløbet. Frank Kildegaard kan varmt anbefales.
opsætning af nyt gasfyr/kedel
Kom til aftalt tid. godt tilbud på nyt gasfyr. Hurtig opsætning samt flot rør arbejde .☺
Super service!
Super professionel service. Kan klart anbefale Kildegaards VVS og gasteknik.
Fik et tilbud fra Kildegaard vvs og…
Fik et tilbud fra Kildegaard vvs og gas.
alt er forløbet efter planen og ingen overraskelser
Frank er meget ærlig og vil ikke bare sælge.
Jeg vil klart anbefalde dem til andre.
Top Professionelt Firma
Jeg skulle have nyt gasfyr her den anden dag og fandt Kildegaard VVs og Gasteknik i Køge .Jeg kendte dem ikke men deres måde at udforme tilbud på tiltalte mig straks,det var dækkende for mit infobehov om produkt og pris og på trods af at de havde travlt kunne de udføre opgaven 2 dage efter.
Chefen og en kollega kom fra morgenstunden og 5 timer efter havde jeg et nyt lækkert fyr ,finish og omhyggelighed med opgaven var helt helt perfekt ,info om produkt anvendelse var lige til at gå til og de søgte tilskuddet via HMN og jeg fik info om håndværkerfradraget ,jeg følte jeg blev båret rundt af disse fantastiske håndværkere ,jeg har haft med salg og service at gøre i 35 år og har ALDRIG mødt en grad af service som her ... Jeg kan på det varmeste anbefale dette helt specielle firma.... Med Venlig Hilsen Hans Dalsgaard Hansen Fredensborg
Super dygtige medarbejdere
Stor viden omkring de forskellige mærker og deres kapacitet og god rådgivning. Profesionel løsning og udførelse ved opsætningen.
Vælg i øvrigt for Guds skyld altid en Gasmester, en kompetent fagmand, frem for alle de “tilbud” du kan finde på nettet. Så er du sikret en klar pris og en ordentlig installation.
Jeg vil til enhver tid anbefale Kildegaard!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.