Gasoltuben.se Avaliações 7.451

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Är supernöjd med min nya provance gasolkamin i svart blank. Pryder sin plats och ger mig en kamin där det var svårt att installera en skorsten. Skööön värme.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans av flaska och varm vind. Kaminen kom i paket och med skruvar i påse, ingen beskrivning vad jag kunde se av monteringen av bottenplattan så det blev lite krångligt att skruva ihop den,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Riktigt bra och effektivt, har tidigare använt en gasolbrännare med två munstycken. Denna var överlägsen den gamla trots ett munstycke! Har allt som behövs. Behöver aldrig köra på full effekt, är et... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Varan var exakt som utlovat. Kundtjänst svarade snabbt på alla mail, det som drar ned betyget är att ni använder Bring som i detta fallet inte levererade som utlovat fler gånger och man får sitta i te... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Gás
  2. Loja de Fornos
  3. Serviço de Instalação de Gás
  4. Loja de fogões à lenha

Fri frakt över 500kr - Välj bland 100-tals produkter och varumärken! Allt ifrån gasolkaminer till fyllda gasoltuber. Välkommen! ★★★★★

Informações de contato

Normalmente responde dentro de 24 horas

Klar rekommendation

18 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Produkterna är säkert bra Men förtagets…

Produkterna är säkert bra Men förtagets kundtjänst Är inte så bra dom är inte läskunniga Deras fraktbolga Bring ljuger att dom har ringt men det har dom inte Skulle vara hos mej mellan 10-11 åkte hemifrån 11.25 inte ljud från bring Men 15.30 då hade dom varit här
Enligt Gasoltuben skulle dom köra den till ombud Men vårt ombud tar inte sådana paket Påpeka det för gasoltuben i mejl MEN DOM LYSSNAR inte Inte kan dom läsa heller vad jag och bring säger

3 de novembro de 2025

Dålig kommunikation

Beställde en gasolgrill som tycktes komma från Kina då den aldrig kom, efter mkt mailande hit och dit fick jag reda på att den stod i Gävle och hade blivit bortglömd
Sedan kom det uppmuntran bringappen på fredag att den skulle levereras måndag mellan 8-14 ingen chans på bekräfta detta eller svara,’på
Måndagen va jag tvungen att åka bort ett kort ärende och va borta max 15 min naturligtvis hade Bring varit här men inget SMS inget telefonsamtal
Verkar som Bring tycker man skall stirra på bringappen 24/7 alla andra leverantörer brukar skicka förslag på tider och ringer dessutom, en del har till o med en tjänst så man kan se vart dom befinner sig….
Gasoltuben har anlitat dom sämsta leverantörerna och det drar ner även gasoltuben

Edit//
Vadå äntligen på plats? Det har ännu inte levererats
Sitter och försöker stoppa betalning via klarna då jag inte fått varan, känns ju inte skoj betala för något man inte fått

7 de julho de 2025
logotipo da Gasoltuben.se

Resposta de Gasoltuben.se

Tack för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi är verkligen ledsna över att leveransen av din gasolgrill blev så strulig, det är absolut inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Att paketet blivit stående och att kommunikationen från Bring varit bristfällig förstår vi måste ha varit frustrerande, särskilt när du redan lagt tid och energi på att reda ut vad som hänt.

Vi tar till oss av din feedback både vad gäller fraktkommunikationen och att det saknades möjlighet att påverka leveranstiden. Även om vi själva inte sköter utkörningen, har vi valt samarbetspartner och vi förstår att vår kundupplevelse påverkas av deras agerande. Vi arbetar ständigt tillsammans med våra partners för att tillsammans kunna leverera den bästa upplevelsen vi kan och vi tar verkligen detta tills oss.

Vi uppskattar att du trots allt valde att handla hos oss, och vi hoppas att grillen lever upp till dina förväntningar nu när den är på plats. Skulle du ha några fler synpunkter eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, vi lyssnar gärna!

Tack igen för att du hörde av dig, det hjälper oss bli bättre.
Hälsningar, Oskar - Platschef

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dom skriver att dom har snabb leverans

Dom skriver att dom har snabb leverans, för mig tog det över 2 veckor. Följde paketet och det låg hos Bring i Hägersten över 1 vecka. Så länge dom har Bring som leverantör så kommer inte jag beställa något mer från gasoltuben. Beställde 7 juni och fick paketet 25 juni.

25 de junho de 2025
logotipo da Gasoltuben.se

Resposta de Gasoltuben.se

Hej Robert.

Tack för att du tagit dig tid att lämna feedback.

Vi är verkligen ledsna över att din leverans tog så lång tid, det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vi förstår din frustration, särskilt när paketet fastnat hos transportören i över en vecka. Även om leveranstiden normalt sett är betydligt kortare, har vi tyvärr ibland begränsad möjlighet att påverka förseningar hos externa fraktbolag.

Vi tar din upplevelse på stort allvar och kommer att föra vidare detta till Bring för att se vad som har gått fel i detta fall. Vi ser även över våra rutiner och samarbeten för att kunna erbjuda ännu tryggare och snabbare leveranser framöver.

Vi hoppas att du i framtiden vill ge oss en ny chans och tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst om det är något vi kan göra för att kompensera dig eller hjälpa till vidare.

Hälsningar, Oskar - Gasoltuben Nordic

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.