Är supernöjd med min nya provance gasolkamin i svart blank. Pryder sin plats och ger mig en kamin där det var svårt att installera en skorsten. Skööön värme.
Veja o que dizem as avaliações
Snabb leverans av flaska och varm vind. Kaminen kom i paket och med skruvar i påse, ingen beskrivning vad jag kunde se av monteringen av bottenplattan så det blev lite krångligt att skruva ihop den,... Ver mais
Riktigt bra och effektivt, har tidigare använt en gasolbrännare med två munstycken. Denna var överlägsen den gamla trots ett munstycke! Har allt som behövs. Behöver aldrig köra på full effekt, är et... Ver mais
Varan var exakt som utlovat. Kundtjänst svarade snabbt på alla mail, det som drar ned betyget är att ni använder Bring som i detta fallet inte levererade som utlovat fler gånger och man får sitta i te... Ver mais
Detalhes da empresa
Fri frakt över 500kr - Välj bland 100-tals produkter och varumärken! Allt ifrån gasolkaminer till fyllda gasoltuber. Välkommen! ★★★★★
Informações de contato
Stockvägen 4, 611 75, Enstaberga, Suécia
- 0101604050
- info@gasoltuben.se
- gasoltuben.se
Respondeu a 70% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Qlima gasolspis med synliga flammor
Snabb och bra leverans som vanligt!!
Qlima gasolspis med levande eldflammor
Klar rekommendation
La beställning 6/1 och nu är det nästan…
La beställning 6/1 och nu är det den 20e, fortfarande inget paket levererat, så nu blir de minus betyg då det stod snabb leverans, 2 veckor är inte snabb leverans, inte svara dom på mail heller🤷♂️👎
Enkelt smidig med era skåp byta…
Enkelt smidig med era skåp byta gasoltuben bara +++
Köpte gaskamin och gasflaska
Köpte gaskamin och gasflaska. Snabb och bra leverans. Hade en buckla vid leverans men det löstes snabbt och enkelt.
Bra delar och snabb leverans.
Produkterna är säkert bra Men förtagets…
Produkterna är säkert bra Men förtagets kundtjänst Är inte så bra dom är inte läskunniga Deras fraktbolga Bring ljuger att dom har ringt men det har dom inte Skulle vara hos mej mellan 10-11 åkte hemifrån 11.25 inte ljud från bring Men 15.30 då hade dom varit här
Enligt Gasoltuben skulle dom köra den till ombud Men vårt ombud tar inte sådana paket Påpeka det för gasoltuben i mejl MEN DOM LYSSNAR inte Inte kan dom läsa heller vad jag och bring säger
Mycket trevliga och hjälpsamma när mitt…
Mycket trevliga och hjälpsamma när mitt paket försvann i trapphuset.
Mysig gasolkamin till ok pris.
Toppen företag
Köpte en brännare för ogräs i…
Köpte en brännare för ogräs i trägården, riktigt bra pris och fungerar utmärkt! 😀
Dålig kommunikation
Beställde en gasolgrill som tycktes komma från Kina då den aldrig kom, efter mkt mailande hit och dit fick jag reda på att den stod i Gävle och hade blivit bortglömd
Sedan kom det uppmuntran bringappen på fredag att den skulle levereras måndag mellan 8-14 ingen chans på bekräfta detta eller svara,’på
Måndagen va jag tvungen att åka bort ett kort ärende och va borta max 15 min naturligtvis hade Bring varit här men inget SMS inget telefonsamtal
Verkar som Bring tycker man skall stirra på bringappen 24/7 alla andra leverantörer brukar skicka förslag på tider och ringer dessutom, en del har till o med en tjänst så man kan se vart dom befinner sig….
Gasoltuben har anlitat dom sämsta leverantörerna och det drar ner även gasoltuben
Edit//
Vadå äntligen på plats? Det har ännu inte levererats
Sitter och försöker stoppa betalning via klarna då jag inte fått varan, känns ju inte skoj betala för något man inte fått

Resposta de Gasoltuben.se
Älskar gasolkaminen *Kastvind*
Älskar gasolkaminen *Kastvind*
Placerade billiga plåtar på sidorna- altanen blir varm!!
Dom skriver att dom har snabb leverans
Dom skriver att dom har snabb leverans, för mig tog det över 2 veckor. Följde paketet och det låg hos Bring i Hägersten över 1 vecka. Så länge dom har Bring som leverantör så kommer inte jag beställa något mer från gasoltuben. Beställde 7 juni och fick paketet 25 juni.

Resposta de Gasoltuben.se
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.