Vi hadde en omvisning med Annie, og fikk et innblikk i livet med utfordringer med psykisk helse. Det er en enestående måte å få et innblikk i hvordan "systemet" fungerer for folk som ikke må forholde... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg var på guidet tur med Michelle Alexandra Muren og jeg sender mine varmeste anbefalinger. Dette er en utrolig dyktig guide som deler sin livshistorie med varme, humor og mot. Hun tok seg god tid ti... Ver mais
Anbefales på det sterkeste for alle. Man kommet nært på historier som sjelden blir fortalt med så mye sårbsr menneskelighet. Hva noen mennesker har vært gjennom og hvordan vi kan lære av det som samfu... Ver mais
Vi booket denne vandringen for ansatte på vår arbeidsplass, og kan varmt anbefale det videre. Tusen takk til June for en unik og lærerik vandring i Oslos gater. Turen var godt lagt opp, og vi var så t... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Byvandringer med gatenære og personlige historier. Når du kjøper en guidet byvandring, kjøper du ikke bare en unik opplevelse, men du er med på å skape et mer romslig samfunn som tilbyr fleksibelt og meningsfylt arbeid. Vi tilbyr byvandring til grupper og enkeltbilletter.
Informações de contato
Oslo, 0181, Oslo, Noruega
Fantastisk opplevelse sammen med Siv
Fantastisk opplevelse sammen med Siv - en rørende og viktig historie som jeg kan anbefale alle.
Guiden og turen var kjempe fin
Guiden og turen var kjempe fin! Guiden hadde sitt første oppdrag og var helt strålende! 💖
Veldig lærerik og fint!
Veldig engasjerende og fin opplevelse
Veldig flink guide som skapte engasjement.
Veldig hyggelig
Veldig hyggelig, hører masse nyttig og lærerike historier!
Historie og personlige erfaringer…
Historie og personlige erfaringer formidlet med innlevelse og troverdighet.
Fantastisk formidlingsevne
Fantastisk formidlingsevne, Janne!
Tankevekkende og viktig
Tankevekkende, lærerik, engasjerende og viktig omvisning på og om Oslos skyggeside. Tusen takk til kloke, morsomme og kunnskapsrike Janne som delte sin historie med oss. Alle bør ta få med seg omvisning med Gatestemmer.
Særdeles interessant opplevelse om…
Særdeles interessant opplevelse om historien i Oslos rusmiljø. Guidet av en veldig flink Janne.
Anbefales!
Viktig, interessant, lærerik og rørende tur med Janne, som anbefales alle som vil forstå mer av livet på gata og i rusens vold.
Veldig interessant og personlig
Gode historier og spennende og viktig…
Gode historier og spennende og viktig informasjon
Skikkelig lærerikt og fint
En kald kveld i Oslo med mye varme fra…
En kald kveld i Oslo med mye varme fra Janne som ga oss en brutalt historiefortelling fra virkelighetens skyggeside i Oslo - til stor ettertanke for oss!
En tankevekkende tur
Det var en tankevekkende tur med innblikk i en del av bylivet som de fleste av oss bare ser «utsiden» av.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.