Awful :(
Awful! I bought the base coat, colour gel, and top coat. I used cuticle remover, cleaner, and primer.
The gel lifts after 2 days. I would definitely not buy this again.
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
The gel lifts after 2 days. I would definitely not buy this again.
Jeg har købt alle gels som jeg skulle bruge samt UV lampen, gjort som instrueret og filet og dehydreret osv. som sagt. Gel laget/lagene skal tørres af med en “cleanser” så den ikke klistrer - intet problem.
Problemet er at ligegyldigt hvor meget jeg prepper mine negle, piller de af og er bløde.
Har prøvet forskellige metoder, flere lag, tørret længere, men de holder MAKS 3 dage.
Det er et fint begynder sæt, men helt klart ikke noget man skal bruge penge på, hvis man faktisk vil have sine negle til at holde.
Alle produkter har jeg købt i Normal, så ved ikke om hjemmesiden/kundeservicen er i orden. Håber sådan at de/I vil ændre formularen til lakkerne så de holder 💗
Jeg syntes at deres produkter er gode selvom de er billige
Really lousy nailpolish!
Gel polish UV LED Base coat lasts not even 2 days!
Normally it lasts 2 week.
I'll never buy that brand again!
Jeg har siddet med mine negle under Gel Polish Factory’s uv lampe I over 5 minutter og basecoaten er stadig klistret. Lagde et meget tyndt lag af både primer og base coat. Er skuffet!!!!
Jeres Gel Polish vil slet ikke tørre - i hvert fald ikke med UV-lampe, som den burde - Jeg vidste det var dumt at købe gel polish så billigt, selv i Normal, men alligevel, burde derførste tynde lag i det mindste tørre efter 5 minutter under en UV-lampe - de andre mærker, jeg har, gør det på 60 sekunder - men dette var stadig helt klistret.
Neglelakken løsner og detter av i sin helhet etter noen timer eller en til 2 dager. Jeg har fulgt instruksjons videoer nøye og brukt produkter som anbefales og samme resultat hver gang.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.