GenieWords Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Stay away! Hvis annoncerne bruger færre penge, end det budget du indbetaler, vil de ikke udbetale dit overskud, når du opsiger aftalen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

HOLD JER LANGT VÆK ! Skrækkelig og vulgær binding som de forsøger at trække uberettiget ned over hoved på dig når du ønsker at opsige samarbejdet. De har hverken hjemmel eller ret til at gøre det hvo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været rigtig glad under hele mit samarbejde & forløb med GenieWords. Der blev fra start af taget hånd om mine unikke behov og udfordringer, og vi oplevede efter relativt kort tid gode re... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De små virksomheder bliver bundet til opsigelsesvarsel på op til 12 måneder. I vores tilfælde 8 måneder. Deres service har sejlet det seneste år. For kort tid siden gik de konkurs uden varsel til... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de Publicidade
  2. Empresa de Software

Escrito pela empresa

Dine kunder leder efter dig på Google - er du synlig? Vi hjælper små virksomheder med professionel online markedsføring for 549 kr./md. + valgfrit annoncebudget.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er super tilfreds med GenieWords

Jeg er super tilfreds med GenieWords!
Vi har Louise som kontaktperson, er det er guld værd at hun selv kontakter os og kommer med tal og info, som vi ikke selv har tid til at sætte os ind i.
Så er vi sikre på at vi får noget ud af vores budget, og ikke bruger unødige penge.

14 de junho de 2018
Avaliação não solicitada

Ringe forretningsforståelse

Hej Alle,
Være varsom hvis i indgår en aftale med Geniewords. For det første får i ikke lov til at se kampagnerne før man har aftale og betalt og hvis man så ikke er tilfreds med resultatet så skal man mindst betale for 3 måneders abonnement. Jeg vil på det kraftigeste fraråde hvilken som helst aftale med Geniewords før i har set hvad de kan lave.

Man køber da heller ikke noget før man har set resultatet, men hos Geniewords skal man være bundet i 3 måneder før man kan se hvad de kan gøre for en.

Et god råd hold jer fra dem.

Mvh
Satbinder

5 de junho de 2018
Avaliação não solicitada
logotipo da GenieWords

Resposta da GenieWords

Hej Satbinder,

Jeg er ked af at høre at du ikke er tilfreds med samarbejdet med GenieWords.

I første omgang talte du med min kollega Lykke i telefonen, hvor I blev enige om en aftale. Her noterede Lykke hvilke kampagner vi skulle fokusere på, så vi kunne komme godt fra start.

Herefter gik vi planmæssigt i gang med at sætte din AdWords-annoncering op med søgeordsanalyser, kampagner, annoncer, søgeord, udvidelser, geografisk rækkevidde og alt, hvad der hører med.

Da annonceringen var sat op, sendte vi login til din GenieWords-profil til dig, hvorefter vi afventede din feedback. Det er vigtigt, at vi i denne del af processen samarbejder og finpudser opsætningen med vores kunder, så alle er tilfredse, inden vi begynder annonceringen og dermed bruger annoncekroner. Din feedback udeblev, men i stedet skrev du ganske kortfattet og uden detaljer, at du ikke var tilfreds og ville annullere aftalen øjeblikkeligt.

Det kræver selvfølgelig et samarbejde fra din side også, for at vi kan tilpasse opsætningen af annoncetekster, søgeord osv. Senere udtrykte du ønske om at ville se resultaterne af annonceringen, før du skulle betale. Selv hvis jeg havde været Aladdin med ånden i lampen, så havde Google helt sikkert stadig ikke givet os lov til at annonce gratis for dig, for at du kunne få mulighed for at se resultaterne uden beregning.

Vi tilbød, at du kunne komme ud af aftalen og refundere det resterende beløb.

Jeg er enormt ked af at vores samarbejde ikke er kommet på skinner - vi er fortsat meget samarbejdsvillige. I løbet af de måneder bindingstiden løber, kan vi nå at bevise hvilke resultater vi kan skabe for dig. Vi justerer og finpudser annonceringen døgnet rundt, og du kan dagligt følge med i detaljer via din egen GenieWords-profil.

Dbh. Louise fra GenieWords

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais