Steenweg 43, 3511JM Utrecht, Utrecht, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige en deskundige service door de vriendelijke verkoper!! Ik raad iedere man aan om bij Gents Utrecht centrum eens naar binnen te lopen. Mooie kostuums voor een redelijke prijs.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

In de winkel 2 pakken besteld die niet op voorraad waren. Helaas nooit gekomen en na annulering nog steeds geen geld terug gehad. Vreselijke klantenservice.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanochtend bezocht en uitstekend bevallen. Vriendelijke medewerker heeft me professioneel en vlot geholpen. Ik houd niet van winkelen, maar voor Gents Utrecht maak ik een uitzondering.

Detalhes da empresa

1. Loja de moda masculina

⚠️LET OP!!! WIJ ZIJN GEEN MADEGENTS.COM.⚠️Wij krijgen veel slechte reviews over ervaringen bij een webshop genaamd Madegents.com. Heeft u een review voor MadeGents? Deze kunt u toevoegen via: https://nl.trustpilot.com/review/madegents.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Wij zijn GENTS, dé herenmodezaak uit Nederland met 16 fysieke winkels. Bij GENTS staat kwaliteit en service voorop. Bezoek ons voor de beste herenmode!

Informações de contato

• Steenweg 43, 3511JM, Utrecht, Utrecht, Holanda

• 0307858664

3,8

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

4 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 47% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie kleding, prima kwaliteit, uitstekende service.Aanvankelijk online een colbert en…

Aanvankelijk online een colbert en bijpassende broek voor lange maten gekocht. Beiden bleken helaas te klein. Beiden naar Gents Utrecht gebracht en door medewerker (Timo) heel snel en vakkundig een passend pak aangeboden. Prima pak, past uitstekend. Mooi en goede kwaliteit. Online pak door winkel teruggestuurd. Prima service, erg tevreden. Voortaan dit adres voor colberts, broeken, blouses etc. Fysieke winkel beter voor dit soort aanschaffen dan de digitale.

22 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen levering gehad

16 de novembro de 2024
logotipo da GENTS.nl - Utrecht

Resposta da GENTS.nl - Utrecht

Beste Jeroen,

Bedankt voor uw bericht. Ik heb uw situatie zorgvuldig nagekeken en het lijkt erop dat er een misverstand is ontstaan.

Volgens onze gegevens heeft u één pak online besteld. Helaas bleek de pantalon destijds niet meer leverbaar in uw maat. Het colbert heeft u wel ontvangen en later retour gestuurd. De terugbetalingen hiervoor zijn op 23 juli en 24 juli verwerkt. U kunt deze terugbetalingen terugvinden op uw afschrift onder de naam MultiSafePay.

Daarnaast zie ik dat er meerdere keren contact is geweest met onze klantenservice en dat er steeds snel op uw vragen is gereageerd. Het spijt me als dit anders is overgekomen en ik begrijp dat dit voor u alsnog vervelend kan zijn.

Mocht u nog vragen hebben of twijfels, dan hoor ik het graag, zodat we dit samen kunnen oplossen.

GENTS

Uitstekende service

13 de novembro de 2024
logotipo da GENTS.nl - Utrecht

Resposta da GENTS.nl - Utrecht

Beste Piet,

Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel in Utrecht. We begrijpen helemaal dat winkelen niet altijd favoriet is, dus het is extra mooi om te lezen dat onze service en aanpak het verschil voor u hebben gemaakt.

We zullen uw complimenten zeker doorgeven aan ons team in Utrecht. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen, of het nu in de winkel of online is.

GENTS

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.