Suite à l'achat d'un article qui ne m'est jamais parvenu mais a été retourné chez eux, je me vois demander les frais de retours que la Poste leur facture. Ils ont même le culot de les déduire directem... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ich habe die Krakelier Paste gekauft. Anwendung Farbschicht, trocknen lassen, krakelierschicht, trocknen lassen und andere Farbe drüber. Und dann passiert nichts. Keinerlei Effekt. Blöderweise auch no... Ver mais
Zuerst wollten sie eine online bestellte Ware nicht stornieren, sogar wenn wenige Tage nach Kauf & vor Erhalt der Ware erfolgt, mit dem Vorschlag, ungeöffnet an sie umgehend (!) zurückzusenden. Es war... Ver mais
Das Team, das sich rund um Fragen zum Aufziehen von Bildern und Rahmung beschäftigt, verdient ein herausragendes Lob. Herr Schlegel und Frau Truxa am Münchner Standort haben im wahrsten Sinn ganze Arb... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Gerstaecker - Europas führender Versandhändler für Künstlerbedarf, Künstlermaterial und Künstlerfarben. Künstlerfachmärkte in Eitorf, Dresden, Bremen, Karlsruhe, Graz, Saverne, Paris, Strassburg, Nantes.
Informações de contato
Lange Versanddauer
Habe schon ein paar Mal im Online-Shop bestellt, weil das Sortiment einfach großartig ist. Leider hat der Versand jedes mal knapp 2 Wochen gedauert. Dieses mal wurde mir nach 1,5 Wochen plötzlich ein Teilbetrag per Paypal zurücküberwiesen. Kommentarlos. Ich konnte mir nur zusammenreimen, dass die Artikel erst dann verpackt wurden und man erst dann feststellte, dass einer davon gar nicht mehr vorrätig war. Habe den Betrag dann mit meiner Bestellbestätigung verglichen, um herauszufinden, welcher Artikel davon das nun war.
Ein bisserl mehr Geschwindigkeit und Professionalität bei den Bestellabwicklungen wäre durchaus wünschenswert.
Ze leveren nooit iets maanden wachten, weggegooid geld
Weken wachten tot je antwoord krijgt op een mail. Over een bestelling die maar niet word geleverd. Ik koop hiet NOOIT meer iets. Schandalig!
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Reageren steeds pas na een week op mail. Meer dan 40 dagen moeten wachten op een bestelling. Bar slechte communicatie tussen gerstaecker en de pakketdienst. Instabiele IT systemen. Ben erg teleurgesteld.
Missing item & missing refund. Slow shipment
Shipment is slow. But that is not all. One article was missing in my order. They state on the factuur that my money will be returned back to me. Okay. Nothing happened. I contacted their customer service and after 5 useless mail back & forth I manage to explain that I missed my money. They insisted that I didn't pay for it which is not true (it is simple math). So how to make something very clear and simple so very confusing and frustrating. Well done.
Super Kundenservice
Da ich gelesen habe das die Versandzeit größer ist als gedacht habe ich beim Kundenservice angerufen. Dieser war super freundlich und zwei Tage später war meine Bestellung da. Die Preise sind unschlagbar. Werde dort öfter einkaufen.
Anwalt und Inkasso, obwohl keine Rechnung bekommen!
Meine Firma hat bei Gerstäcker einen Sack Alabaster-Gips bestellt und bekommen. Ohne das mir eine Rechnung zugestellt wurde, habe ich dann nach mehreren Monaten einen Brief von einer Anwältin bekommen, mit der Nachricht, man habe über mich einen Eintrag bei der Schufa veranlaßt, weil ich die Rechnung (27,89 €) nicht bezahlt hätte.
Dazu sollte ich weitere 83,36 € für Anwalts- und Inkasso-Kosten bezahlen.
Ich habe selbst eine Firma und kenne das Post-Problem, welches seit einigen Jahren immer größer wird. Aber einen Kunden derart zu behandeln, obwohl ihm keine Rechnung zugestellt wurde, ist absolut inakzeptabel. Ich betreibe selbst hohen Aufwand, um diese Art Ungerechtigkeit bei meinen Kunden zu vermeiden. Gerstäcker jedoch wälzt das Postproblem einfach auf seine Kunden ab. Das ist unglaublich.
Ich bin sehr enttäuscht
Ich bin sehr enttäuscht. Habe schon sehr viel von dort eingekauft. Bei der letzten Sendung schickte ich 2 Produkte zurück. Die Rücksendung erwis sich als sehr mühsam /man bekommt keine ordentliche Adresse dafür. Am 27.11 wurde es zurück geschickt. Heute ist der 13.12 und ich habe noch immer nicht das Geld zurück. Auf Anfrage warum, hieß es die Ware ist nicht angekommen. Ich habe den Sendungsbeleg gesendet und warte noch immer. Bei diesem Service werde ich nicht mehr bestellen. Und auch nicht mehr von einer Kreditkarte abbuchen lassen. Ist ja nicht wenig Geld.
Wurzinger
Erschrocken von den Bewertungen hier…
Erschrocken von den Bewertungen hier auf dem Portal. Hier scheinen sich echt nur die Nörgler zu versammeln. Vielleicht ist ein Portal mit ähnlichem Namen eher ein Ort um nach Aussagekräftigen Bewertungen zu schauen. Bei Gerstäcker ist man auf jeden Fall bestens aufgehoben und man wird sogar noch persönlich beraten
Producten zijn van goede kwaliteit en…
Producten zijn van goede kwaliteit en zoals omschreven. Bestellingen worden zoals aangegeven binnen één week bezorgd. De track & service van hun bezorgdienst DPD is wel vaag, die klopten steeds niet.
Ich kaufe sehr bei Gerstaecker ein
Ich kaufe sehr gern bei Gerstaecker ein. Das Verkaufspersonal zeigt sich kunden- & bedürfnisorientiert, gepaart mit Freundlichkeit, Aufmerksamkeit & Fleiß.
Bestellungen funktionieren problemlos. Gerstaecker ist eine uneingeschränkte Einkaufempfehlung.
Schneckenpost
Großes Sortiment, freundliche Mitarbeiter, aber der Versand dauert viel zu lange. Ganze 8 Tage für lieferbare Ware geht für mich nicht.
Ik bestelde in september via de webshop…
Ik bestelde in september via de webshop artikelen voor een bedrag van meer dan 100 euro. Nadat ik een betaalverzoek kreeg, een orderbevestiging en het bericht van verzending merkte ik na 2 weken dat de goederen nog steeds niet waren geleverd, ze stonden ergens op een depot van DPD-packaging.
De artikelen had ik dringend nodig dus contacteerde ik Gerstaecker met de vraag waarom de levering zo lang duurde en wanneer ik mijn artikelen kon ontvangen.
De artikelen waren blijkbaar door hun teruggeroepen, zonder mij in te lichten. Mijn geld krijg ik pas terug als ze de artikelen (die ik betaald heb) terug krijgen van de courierdienst.
Mijn ongeloof is groot. Ik ben meer dan 100 euro armer en heb na weken nog steeds geen artikelen. Dit is pure OPLICHTING!
Jammer dat je 1 ster moet geven om een review te kunnen plaatsen. Deze shop verdient - oneindig.
Sehr zufrieden
Ich hatte eine Reklamation: sehr schnelle Antwort von Gerstaecker, ein Foto von der Beschädigung hingeschickt und sofort Ersatz bekommen! Schnell, freundlich und unkompliziert, so muss es sein. Danke!
Drei gute Gründe, dort zu kaufen.Lange Zeit habe ich bei einem anderen…
Lange Zeit habe ich bei einem anderen Kunsthandel online oder telefonisch bestellt. Durch Zufall bin ich auf Gerstaecker gestoßen und bis heute kaufe ich sämtliche Materialien dort. Aus drei Gründen: Erstens bekomme ich dort auch Produkte aus England, Frankreich, den USA präsentiert, die ich woanders nicht bekomme. Zweitens sind sämtliche Lieferungen, die ich seit zwei Jahren bekomme, ohne überflüssige Luftpolsterfolie verpackt, sondern man verwendet das gute alte Packpapier, das ich anderweitig noch verwenden kann. Nie mehr Verpackung als nötig. Drittens habe ich nie länger als drei/vier Tage auf die Lieferung gewartet. Besser geht's nicht. Und ich habe mich oft gefragt, warum andere Anbieter gerade im Service so verpennt sind.
Klantenservice is echt niet Oké!!!
Klantenservice is echt niet Oké!!!
Tig keer mailen, tig keer bellen!! Je krijgt geen antwoorden op je mail. En bellen sta je gewoon half uur in de wacht!!! Heb nu denk ik wel 20x rond een half uur in de wacht gestaan! Ik heb voor een artikel 11,99 teveel betaald maar heb na maanden nog mijn geld niet terug! Echt treurig dat er zo met klanten wordt omgegaan!!!
Atelier Legerstee
Lange Lieferzeiten
Wenn man bei Gerstäcker etwas bestellt muss man viel Zeit bis zur Lieferung einplanen!
Vorsicht Neukunde
Vor einiger Zeit wollte ich meine Künstlerutensilien vervollständigen. Gerstaecker hatte das Gewünschte und auch akzeptable Preise sowie Rechnungszahlung. Also nichts wie registriert und zur Kasse. Die Ernüchterung kam bei der Auswahl der Zahlungsmethode, Rechnung war nicht dabei. Nach etlichen Versuchen brach ich das Ganze ab und stöberte im Kleingedruckten. Als Neukunde wird man zu dieser Zahlweise nicht zugelassen. Soviel Mißtrauen in die Bonität eines Kunden quittierte ich mit einer Bestellung bei der Konkurrenz.
ik ga hier nooit meer iets bestellen
ik ga hier nooit meer iets bestellen! ik bestelde enkele Hahnemule schetsboeken om mee op vakantie te nemen. Ik kreeg geen updates over wanneer het verstuurd zou worden, ze worden ineens geleverd na een dag of 10. Bij het uitpakken blijken mijn twee A5 bestelde schetsboeken beschadigd, 1 is een productiefout waarschijnlijk, kan gebeuren, de tweede is overduidelijk gevallen tijdens het orderpicken of iets dergelijks en aan de buitenkant beschadigd. Contact opgenomen met de klantenservice, na herhaaldelijk mails uiteindelijk reactie. Het ene boekje zou opnieuw nagestuurd worden, en bij de andere die aan de buitenkant is beschadigd bieden ze me 25% korting aan. Ik ging hier niet mee akkoord. Vervolgens hoor ik niets meer en zit ik met twee beschadigde schetsboeken. Nee voor mij niet meer deze shop, ik mis de orginele Peter van Ginkel online shop, na overname is het echt een steile downhill geworden.
Ik was zeer ontevreden, nu opgelost
Ik was zeer ontevreden: situatie is nu opgelost dus ik heb mijn sterren bij gesteld van 1 ster naar 2 sterren. De oplossing is 5 sterren waard, maar ja, de geschiedenis van mijn verhaal is natuurlijk niet meer dan 2 sterren waard.
Dit is mijn verhaal.
Ik bestel pennen op 23 februari 2021. En ik betaal deze online via iDeal op 23 februari 2021.
Er wordt niks geleverd. Op 09 maart 2021 wordt duidelijk dat de collega Lukas die het moet afwerken op vakantie was en mijn bestelling verdwenen is. De collega maakt dus een nieuwe bestelling aan. Hij biedt zijn excuus aan.
Ik denk: oké, kan gebeuren. Het duurt vervolgens lang, maar uiteindelijk krijg ik mijn pennen (veel te laat).
Vervolgens is het half juni 2021. Ik krijg ineens een vage factuur per post uit Duitsland met een raar bedrag van dit bedrijf. Het is een herinnering.
Ik krijg contact met dezelfde persoon Lukas en met collega Jade. Ze gaan het laten onderzoeken bij de boekhouder en beloven binnen 24 uur iets te laten horen. Dit gebeurt niet, duurt dagen.
Uiteindelijk krijg ik per mail bevestigt van collega Jade dat de boekhouder het onderzocht heeft en het recht gaat zetten.
Ik denk oké: kan gebeuren. Dan is het nu klaar. Nee dus!
Het is nu half juli 2021 en ik krijg een 2e aanmaning met extra kosten.
En als je even goed kijkt naar de aanmaning dan zie je daar een factuurdatum: 10-03-2021.
Dit is niet mijn besteldatum. Dat is namelijk 23-02-2021.
Maar collega Lukas mailt mij wel op 09-03-2021 dat hij op vakantie is geweest en mijn bestelling uit het systeem is verdwenen.
Hij of een collega heeft de bestelling dus opnieuw aangemaakt in het systeem, waardoor er een factuurdatum ontstaat van 10-03-2021. Hierdoor krijg ik nu herinneringen gestuurd. Maar ik had de bestelling al betaald op 23-02-2021.
Ik heb nu een heleboel gedoe voor een setje pennen. Ik baal als een stekker dat ik bij deze organisatie heb besteld.
Bovendien is mijn bestelling nooit compleet geweest: ik heb niet alle pennen geleverd gekregen.
Zelfs als ze zeggen dat de boekhouder het heeft nagekeken en gaat rechtzetten, blijkt hun woord niets waard te zijn. Ik krijg gewoon een nieuwe aanmaning met extra kosten. Dit wordt gewoon een juridisch strijd: zij een slechte naam en ik een hoop tijd kwijt. Want het is overduidelijk dat de fout bij hun ligt. Ik heb nooit iets anders bij ze besteld. Als de boekhouder echt iets had onderzocht, dan zou hij het rechtzetten. En was deze review niet nodig. En had iedereen zijn tijd beter kunnen besteden aan leuke dingen.
-----
UPDATE - oplossing
Uiteindelijk is het vandaag 13 juli opgelost door Monique. Zij heeft alles goed en correct opgelost. Zij heeft ook ontdekt dat ik niet eens alles geleverd heb gekregen. En ze heeft heel fijn gecommuniceerd. Ik krijg nog de pennen die niet op voorraad waren geleverd en een cadeautje. Ze heeft de verkeerde factuur gecrediteerd en alles netjes in de administratie verwerkt. De facturen die ik nu heb ontvangen zien er ook weer professioneel in orde uit en als bewijs op papier dat ik alles heb voldaan.
Aan jullie de keuze waar je pennen gaat bestellen :-)
Sonja
En nog een klant minder
En nog een klant minder! Ik had beter eerst de beoordelingen kunnen lezen...
Een atelierezel en wat verf en kwasten besteld, atelierezel kwam binnen maar de andere spullen niet, die zijn een dag later verzonden omdat dit veiliger was volgens hen! Beetje vreemd en volgens mij gewoon een leugen omdat ik wel twee track codes had gekregen...
Nu enkele dagen later is de rest van mijn bestelling nog niet binnen, gisteren ging het mis bij DPD en was er geen toegang tot mijn filiaal volgens DPD ik heb geen bedrijfspand maar woon in een appartement, en was ook de gehele dag thuis.
Waarom ze nog steeds DPD als vervoersbedrijf gebruiken is voor mij een raadsel! Als je toch zoveel problemen hebt met dat bedrijf en ook zoveel klachten krijg van klanten kun je misschien eens na gaan denken om met een ander bedrijf in zee te gaan!
Overigens de verf ook maar bij de concurrent besteld en die was de volgende dag al in huis! Dus ik ga voortaan daar mijn spulletjes wel kopen.
Update: vandaag zou het eindelijk bezorgd worden... maar nu blijkt volgens de track en trace van DPD dat het naar een reparatieshop wordt verzonden! Serieus?! 🥺
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.