Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Suite à l'achat d'un article qui ne m'est jamais parvenu mais a été retourné chez eux, je me vois demander les frais de retours que la Poste leur facture. Ils ont même le culot de les déduire directem... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ich habe die Krakelier Paste gekauft. Anwendung Farbschicht, trocknen lassen, krakelierschicht, trocknen lassen und andere Farbe drüber. Und dann passiert nichts. Keinerlei Effekt. Blöderweise auch no... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Zuerst wollten sie eine online bestellte Ware nicht stornieren, sogar wenn wenige Tage nach Kauf & vor Erhalt der Ware erfolgt, mit dem Vorschlag, ungeöffnet an sie umgehend (!) zurückzusenden. Es war... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Das Team, das sich rund um Fragen zum Aufziehen von Bildern und Rahmung beschäftigt, verdient ein herausragendes Lob. Herr Schlegel und Frau Truxa am Münchner Standort haben im wahrsten Sinn ganze Arb... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Negociante de Arte
  2. Loja de Materiais Artísticos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Gerstaecker - Europas führender Versandhändler für Künstlerbedarf, Künstlermaterial und Künstlerfarben. Künstlerfachmärkte in Eitorf, Dresden, Bremen, Karlsruhe, Graz, Saverne, Paris, Strassburg, Nantes.

Informações de contato

2,4

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

230 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Na 16 dagen nog geen spullen binnen

Heel jammer,
we haalde vroeger altijd onze crea-spullen bij Harolds in Rotterdam en dachten nu bij de kerst inkopen: laten we de winkels in de buurt steunen met de kerstaankopen.
Dus 8 december - lekker vantevoren - bij dit bedrijf voor 100 euro aan spullen besteld.
En nu - op 24 december - nog niet binnen.
Voortaan toch maar gewoon bij de concurrent uit Spanje of de VS, dan zijn we 30% minder kwijt en is het wel op tijd want die werken niet met DPD.....

24 de dezembro de 2020

zeer slecht

Wat ongelofelijk slecht is dit. Gerstaecker heeft mij door een misverstand een product toegestuurd dat ik niet had bestelt. Kan gebeuren. Meerdere malen probeert contact op te nemen en uit te leggen dat ik dit niet had besteld en graag een retourlabel wil, zodat ik het kan retouren. Ik heb het product retourt maar heb inmiddels de tweede betalingsherinnering incl. aanmaningskosten binnen. Op mails wordt niet reageert.

16 de dezembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Service is hard omlaag gegaan, levertijd omhoog.

Wat een vervelend bedrijf is het geworden en wat een slechte service. Antwoorden op mails duren soms een dag en soms een week.

Eerder kon je je bestelling gewoon bij een winkel laten bezorgen via de site om (de erg hoge) verzendkosten te besparen. Snap sowieso niet waarom alle winkels met tekenmaterialen dit hebben, maar daarom was het extra fijn dat dit gewoon gratis afgeleverd kon worden bij het filiaal. Opeens was dat niet meer direct mogelijk. Ja via een .pdf en dan moet je maar contact opnemen met de winkel zelf.

Prima doen we dat. Hebben we 6 december gebeld en aangegeven dat het om Kerstcadeaus gaat. Ik kon een lijst opsturen, maar ze zouden het dan zelf pas de 19e bestellen. Het gaat om cadeaus...Waarom niet direct als het nog op voorraad is voordat je weer een halve bestelling mist? Helemaal als er op de site staat "bestel voor 10 december zodat het nog voor de 24e komt" en er overal in het nieuws was dat de post vertraging had. Onbegrijpelijk dat ze het niet eerder willen doen.

Dus dan maar de verzendkosten voor lief nemen en de 8ste besteld. En dan hoor je maar niks na je bevestiging. Dan moet je zelf een week later een mail sturen en dan pas zeggen ze "sorry er is vertraging opgelopen naar 7-10 werkdagen dus we weten niet of het op tijd komt". Waarom laat je dit zelf niet weten en waarom duurt het al een week om spullen die je op voorraad hebt in te pakken en te versturen? Ik snap dat er een virus heerst maar dit is wel lang en ook zonder iets te laten weten.

Oja en hun beleid van papier bestellen is ook erg slecht geworden. We bestellen altijd pastelmat papier. Deze kon je eerder los bestellen bij de winkels of online per 5 en dan mocht je kleuren combineren. Ook dat kan opeens niet meer. Je moet er nu minimaal 5 per kleur afnemen dus als je van 5 kleuren 1 vel nodig hebt ben je ipv €31 nu €155 lichter.

Ik vind het erg jammer dat het zo erg achteruit gegaan is. Bestel hier je Kerstcadeaus maar alvast met Pasen, want dan heb je het misschien nog op tijd en heb je niet 1 iemand zonder cadeaus... Heel handig ook als je opdrachten krijgt waar je materiaal voor nodig hebt. Wat trouwens ook een minpunt is want waarom ligt dit niet in de filialen? Pastelmat, over het algemeen gezien als 1 van de beste qua papier voor pastel, ligt er niet. Ze komen altijd met "dit en dit hebben we wel". Ja leuk maar dat is wit, kan weinig laagjes en komt totaal niet in de buurt. Laatst gevraagd om een paar soorten pastelpotloden. Was er niet "maar we hebben wel Polychromos potloden voor u". Ja ook heel leuk, maar dat is kleurpotlood en geen pastel dus ga je klanten alsjeblieft niet met verkeerde dingen opschepen en zoek even uit wat allemaal de beste merken/materialen zijn en neem die sowieso op in je voorraad. Snap ook niet dat dit ook geen beleid is vanuit Gerstaecker zelf.

15 de dezembro de 2020

Pictures a little misleading

Slow delivery but not such an issue. Some of their product pictures aren't quite representative so read and measure carefully! I was rather disappointed.

4 de dezembro de 2020

Weer een klant minder

Helaas moet ook ik mij aansluiten bij alle negatieve reacties over dit bedrijf.
In de afgelopen jaren hebben zij tal van winkels in NL overgenomen zoals Harolds in R'dam, Jan Best in Groningen, Peter van Ginkel in Utrecht ed.
Voor de klanten van bovengenoemde winkels een uiterst onaangename verrassing en je hoeft maar even door de reacties hier te bladeren om te zien waarom. Hoewel het assortiment aantrekkelijk lijkt zijn er toch tal van problemen die meestal niet direct met de kwaliteit van de producten te maken hebben maar met al het gedoe er omheen zoals levering en de belachelijk hoge verzendkosten.
Het is toch ongelofelijk dat je 11 euro moet betalen op een bestelling van minder dan 25 euro?
Dat is bijna de helft!
Ook zie ik nu dat Gerstaecker zelf het Trustpilot-profiel niet heeft geclaimd en dus ook al deze reacties niet valideert.
Dit tart elk besef van 'eerlijk, fair zaken doen'
Een bedrijf dat zo met zijn klanten omgaat, daar ga ik niets meer kopen.
Maar ja, ik zit nu wel met de gebakken peren want al die spullen die ik gebruik om creatief bezig te zijn zal ik voortaan ergens anders moeten halen.
Hartelijk dank firma Gerstaecker!!!

26 de novembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

hoe slecht derwent lightfast…

Helaas hoe slecht derwent lightfast kost bij ons slechts 199,00 euro.
Maar als je ze wilt afhalen of bestellen. Geen voorraad.
Derwent metallic zijn slecht 24,00 euro maar .... je snapt het al.

Lekker makkelijk reclame maken zo.

Nou Gersteacker ik ga wel naar v beek dan maar iets duurder uit die kan namelijk wel leveren.

14 de novembro de 2020

Einfach immer super

Gerstaecker ist mein Lieblings-Onlineshop für Künstlerbedarf. Natürlich dauert die Lieferung länger (etwa eine Woche) als die Übernacht-Express-Prime-Lieferungen, die man durch Amazon mittlerweile gewöhnt ist, aber das ist absolut in Ordnung. Alles kommt immer perfekt verpackt an, die Blöcke sind nie zerknickt, die Packungen nie eingedellt, auch empfindliche und leicht zerbrechliche Materialien wie Pastellkreiden, Pastellstifte oder Zeichenkohlen sind immer im top Zustand.
Die Versandkosten sind ebenfalls in Ordnung.
Jederzeit gerne wieder!

5 de novembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In prima staat en op tijd geleverd

Na het lezen van veel toch wat negatieve ervaringen was ik een beetje bang dat het dezelfde kant op zou gaan... Maar ik ben aangenaam verrast. Website geeft aan dat ze erna streven binnen 5 werkdagen te leveren, en dat is ze prima gelukt. Met 4 dagen had ik de spullen in huis. En alle spullen zijn in prima staat geleverd. Ik ben tevreden :)

23 de outubro de 2020

Beetje jammer

Op hun website geven ze aan binnen 4-8 dagen te leveren. Dit waren er bij mij 13. Zij en dpd zijn beide traag met leveren. Bij Gerstaecker stond een week lang de bestelling 'in verwerking', vlak na het plaatsen van de bestelling kwam een groter formaat product weer op voorraad. Direct gemaild en ontving een week later pas een reactie dat ze de order niet meer konden wijzigingen. Ze hebben een mooie website, al zijn ze traag en ouderwets qua communicatie.

15 de outubro de 2020

Immer wieder gerne

Bestelle schon seit vielen Jahren hier Farben für mich selbst und auch für meine Schüler. Das Preis-Leistungsverhältnis ist super und ich finde (fast) immer alles, was ich brauche.
Eigentlich geht der Versand immer recht fix, im Moment dauert es tatsächlich etwas länger, aber man wird ja auf der Internetseite im Vorfeld darauf hingewiesen und kann sich so darauf einstellen. Und genau deshalb ist das für mich kein Grund für einen Punkteabzug. Hier wird transparent damit umgegangen. Das finde ich gut. Sowieso ist der Kundenservice super. Ein Grund, weswegen ich immer wieder gerne hier bestelle.

12 de outubro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich bin bei Gerstaecker-Kreativ schon…

Ich bin bei Gerstaecker-Kreativ schon lange Kundin und habe bisher keine bessere Alternative gefunden. Der Kundendienst ist immer super freundlich und ich bekomme alles was mein Herz begehrt. Das die Lieferzeiten sich etwas verändert haben ist natürlich der derzeitigen Situation durch Sars Covid 19 geschuldet und daher kein Kritikpunkt in dieser außergewöhnlichen Zeit. Und mal an alle die hier mit ihrem Attest kommen, das bedeutet nicht das ihr einen Freifahrtschein habt, das ist nämlich ein Ammenmärchen . Und wenn die Händler Maskenpflicht vorschreiben und Eurer Attest nicht akzeptieren, ist das ihr gutes Recht ! Ebenso könnte man auch einfach mal Verständnis für die Mitarbeiter aufbringen, denn die müssen jedem Deppen der nicht in der Lage ist, seine Maske richtig aufzusetzen dies mitteilen ! Also selber erst mal 100% als Kunde dran halten , dann kann man auch erst etwas kritisieren ! Jasmin H. aus Berlin

5 de outubro de 2020

Top Service

Top Service. Ich bin seit 20 Jahren Kundin, früher habe ich im Laden in Hamburg eingekauft und war jedes mal sehr zufrieden. Nach unserem Umzug kaufe ich vorwiegend online. Die Ware wird schnell versendet, ist perfekt verpackt, sodass nichts beschädigt ankommt. Wenn ich Fragen hatte, wurde ich freundlich und kompetent beraten. Ein paar Mal musste ich leider etwas zurücksenden, der Kundenservice war auch dann immer hilfsbereit und freundlich. Ich bin sehr froh, dass es heute noch solche Firmen gibt.

4 de outubro de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Okay

Habe bis jetzt 2x bestellt. Lieferzeit beim ersten Mal viel zu lang, beim zweiten Mal okay.

24 de setembro de 2020

Top zaak

Begrijp niets van de de negatieve reviews. Koop hier online al jaren. Goed contact en service. Toen ik tien ezeltjes had gekocht die ik achteraf te klein vond, kon ik makkelijk retourneren en kreeg snel mijn geld retour. Grote sortering en billijke prijzen.
Veel goede aanbiedingen en acties.

21 de setembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich bestelle seit Jahren bei…

Ich bestelle seit Jahren bei Gerstaecker auf Rechnung. Habe bis jetzt nur einmal was reklamiert, was mir ohne Probleme ersetzt wurde.
Letzte Lieferung war vor 2 Tagen. Es waren sehr viele Einzelteile. Dadurch hat die Lieferung vielleicht ein paar Tage länger gedauert oder wegen Korona. Normalerweise ist innerhalb von einer Woche jede Bestellung da.
Ich bin mit dem Versandhaus zufrieden.

17 de setembro de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Misschien niet morgen in huis, maar wel heel binnen

Heel veel slechte reviews gezien dus was toch wat onzeker maar heb tot mijn verassing een erg goede service gehad!

De verzendtijd is wel wat langer dan wat je gewend kan zijn, denk aan 7-14 dagen, maar het kwam heel binnen en er was verder geen probleem.

11 de setembro de 2020

Balen als een staecker!

Belachelijke site, geen contact mee te krijgen.
Zijn vanwege corona telefonisch onbereikbaar
Waarom? Ligt de hele helpdesk aan de beademing? Denken ze besmet te worden via de telefoon? Moet ik bellen met een mondkapje voor? Zeg het maar...
Geen enkele terugkoppeling of indicatie hoe lang het duurt eer de bestelling bezorgd wordt. Tegen de tijd dat mijn verf aankomt is de winterschilder al geweest.
Gênant dat Peter van Ginkel Utrecht zijn naam hieraan verbindt.

2 de setembro de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Goed assortiment, hoge prijzen en slechte webshop.

Groot assortiment met dito prijzen. Je aankopen kun je beter niet via de webshop doen. Ga liever naar de winkel. De verzendkosten van maar liefst €11,00 en een levertijd van maar liefst 5 tot 8 werkdagen staan niet in verhouding tot elkaar. Dit alles zorgt er voor dat aankopen via de webshop een negatieve ervaring achter laat.

29 de agosto de 2020

Kunden werden hier diskriminiert

Kunden werden hier diskriminiert, weil sie aus gesundheitlichen Gründen keine Maske tragen dürfen. Werden wohl viele Anzeigen kommen wegen Verstoß gegen das AGG. Solche Läden sollte man als Betroffene/r tunlichst meiden !!!

15 de agosto de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.