Jeg bestilte en HPV hurtigtest for en måned siden. Kontrollstreken kom tydelig frem og en svak men godt synlig teststrek. Sendte mail til Gettested med bildet og spurte om jeg skulle tolke testen som... Ver mais

A empresa respondeu
Everything is as described, the test time is correct and the result is correct. :)
A empresa respondeu
Gettested ga utrolig god service! Jeg måtte betale toll og slikt fordi de sendte kit-et fra Sverige - jeg klagde litt på det, og fikk det tilbakebetalt med en gang! (De jobber med saken her.) De... Ver mais
A empresa respondeu
God Service. Foregår SÅ ordentligt 🙏betyder ALT , da de blodprøver ER så vigtige for mig. Kærlig hilsen Anette ❤️
A empresa respondeu
Norges største utvalg av hjemmetester. GetTested, med hovedkontor i Stockholm, har Europas største utvalg av hjemmetester og tilbyr også kosttilskudd og konsultasjoner. Vi tar et helhetlig grep om kundenes helse. Siden oppstart har vi hatt over 100 000 kunder, og hver måned har vi kunder fra hele verden. Våre primære markeder er Europa, USA og India.
GetTested International AB c/o Laleh AS, Sandviksveien 86A, 1363 , Høvik, Noruega
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rapporten trekker konklusjoner som ikke gir mening vitenskapelig. For eksempel kobles PEMT rs7946 TT til behov for metylfolat, selv om PEMT kun påvirker kolinmetabolismen – ikke folat. Dette viser en grunnleggende mangel på forståelse av biokjemi.
I tillegg, når kolinmetabolisme faktisk omtales i rapporten, nevnes ikke PEMT rs7946 TT i det hele tatt. Det betyr at den eneste relevante varianten for kolin ikke blir vurdert i den sammenhengen hvor den faktisk har betydning, mens den feilaktig kobles til folat.
Rapporten føles generisk og automatisk generert snarere enn en ekte, faglig fundert analyse. Om du har en grunnleggende forståelse av metabolisme og genetikk, vil du raskt se feilene.
Forbedringspotensial:
- Sikre at genetiske analyser faktisk baseres på faglig dokumenterte sammenhenger.
- Unngå å anbefale kosttilskudd på feil grunnlag.
- Koble genetiske varianter til riktig metabolske prosesser – ikke ignorere relevante varianter i feil seksjoner.
Jeg kan ikke anbefale denne testen til de som ønsker en pålitelig analyse.

Resposta de GetTested.no
Support has been helpful. My test did not reach the lab, so i had to ask for a new, witch i got. Though i waited 3 months without any message that the test was lost.

Resposta de GetTested.no
Gettested ga utrolig god service!
Det var vanskelig å få nok blod til en test som krevde det, det var som trekkpapir, og blodet kom i små dråper ved hjelp av lansetter som ligner dem man bruker til blodsukkeraapparat - altså litt små dråper, som det krevdes mange av. Vær obs på det.
Men de klarte å utføre testen selv om det ikke ble 100% "dekning" på sirklene i trekkpapiret. Informasjon om prosessen underveis.
De svarte også lynraskt på mange spørsmål jeg hadde, både på mail og chat.
Anbefales på det sterkeste. Det er veldig flott å kunne få utført tester uten å måtte gå til lege først, men ta ansvar for egen helse.

Resposta de GetTested.no
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.