Enkel och tydlig process, väl presenterad information och bra kommunikationskanaler. Enda anledningen till 4 istället för 5 stjärnor, är att testresultatet tog 25-30 vardagar, när det var aviserat 11... Ver mais

A empresa respondeu
Utökat metyleringstest beställde jag efter långvariga hälsoproblem och konstaterad nedsatt metylering efter funktionsmedicinska tester. Informationen jag fick genom gentestet var mycket värdefullt. Nu... Ver mais
A empresa respondeu
Åh, vad bra med fejkade recensioner! Not! Seriöst?!?!? Helena Verifyed buyer Bra test, snabba resultat! Nu behandlar jag candida, och mår mycket bättre. Rekommenderas Erik Sundbe... Ver mais
A empresa respondeu
Snabb leverans och enkelt att genomföra testen. Jag har gjort flera olika test och samtliga har en igenkännande instruktion vilket gör det enklare för varje nytt test man gör. Svaren från vissa tes... Ver mais
A empresa respondeu
GetTested, med huvudkontor i Stockholm, har Europas största utbud av hemmatester och erbjuder även kosttillskott och konsultationer. Vi tar en helhet kring våra kunders hälsa. Sedan start har vi haft mer än 100.000 kunder och har månatligen kunder från hela världen. Våra primära marknader är Europa, USA och Indien.
GetTested International AB, Mörtnäs hagväg 3, lokal 11 , 13444, Gustavsberg, Suécia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Väldigt bra information om hur man ska gå till väga så det gör allt så mycket enklare, sen kommer resultatet ganska fort också.

Resposta de GetTested.se
Enda anledningen till 4 istället för 5 stjärnor, är att testresultatet tog 25-30 vardagar, när det var aviserat 11-16 vardagar. Skriv hellre inom 30 arbetsdagar från start, så slipper man oroa sig när det handlar om tester!

Resposta de GetTested.se
Jeg vil advare andre om å gjøre det samme som meg, å bestille en serotonin test. Jeg skulle sende inn fersk urin, helst på en mandag eller tirsdag. Jeg trodde testen kunne inneholde en strips eller lignende som jeg selv skulle ta, evt skulle sende inn til en analyse. Men Gettested ville at jeg skulle sende fersk urin. Til tross for store tvil, sendte jeg fersk morgenurin mandag 9.mars. To uker etterpå, tirsdag 24. mars fikk jeg en mail om at urinprøven fremdeles var under behandling, og at jeg vil få et svar om ytterligere 15-22 dager. Til sammen tar dette altså 5-6 uker, fra den blir sendt, er under behandling, blir testet og til man får svar. -På en test av fersk urin. I mellomtiden har jeg lært at urin er helt ubrukelig å teste etter 2 timer i romtemperatur. Så jeg var veldig dum som lot tvilen komme Gettested til gode, og likevel sendte inn fersk urin. Så bortkastet penger, 799 nok for bare lureri. Jeg har ikke fått resultatet ennå, men vet at min urinprøve nå er gammel og fullstendig ubrukelig å teste. -Så kjedelig å føle seg lurt, det er ikke greit av Gettested. Det verste med dette er å sende meg et testresultat som jeg vet viser feil resultat. Hvis jeg ikke hadde undersøkt situasjonen og funnet ut at urinen er ubrukelig å teste, kunne jeg ha stolt på dere og vurdert min helse feil. Folk kan være i en sårbar helsesituasjon når de velger å stole på dere, gjøre feil og det angrer jeg veldig på. Heldigvis vet jeg bedre og ble klokere av feilen, men jeg har likevel betalt dere for det.

Resposta de GetTested.se
Bra kundresa väldigt professionellt och lätt att tyda svaret

Resposta de GetTested.se
Purchased one of their at-home tests. Did the test and sent back to them for analysis according to their instructions. About a week later, I received an email saying they couldn’t use my sample and that i should take the test again. They said they would send me a new test if I provide my order number. Sent the info and received nothing. Sent a follow up reminder and…nothing. So ultimately I paid for, you guessed it, nothing.

Resposta de GetTested.se
Fungerade toppen, snabb leverans, tydligt resultat

Resposta de GetTested.se
Enkelt och smidigt och fick snabbt svar

Resposta de GetTested.se
Bra service och trevligt bemötande av personal.

Resposta de GetTested.se
Gjorde en hårmineralanalys och rapporten var tydlig och lättförståelig. Gav bekräftelse på vad jag misstänkt och även nya insikter. Testvärdena gav trovärdighet.

Resposta de GetTested.se
Lurer jo på om laben deres ligger midt ute i jungelen en eller annen plass for det tok 12dgr fra jeg sendte inn de bekreftet å ha mottatt. Nå over 1 mnd etter har jeg fremdeles ikke fått noe svar.

Resposta de GetTested.se
Tydliga tester, info ! Och super snabb leverans.

Resposta de GetTested.se
Positivt att kunna göra hemma. Men otydlig bild på hur man skulle hålla stickpinnen på fingret.

Resposta de GetTested.se
Tested kom snabbt hem, det var lätt att göra och svaren kom efter ca 2 veckor.

Resposta de GetTested.se
Åh, vad bra med fejkade recensioner!
Not! Seriöst?!?!?
Helena
Verifyed buyer
Erik Sundberg
Verifyed buyer
Skärp er!
Ps. Det är inte kommatecken innan och…

Resposta de GetTested.se
Be cautious. I received abnormal results from the Tarmsjekk XL test and later discovered that GetTested does not clearly state which lab analyzes the samples or which test methods and kits are used. I followed recommendations based on the results and spent a significant amount of money on supplements without any improvement. If you look at their website, the reviews are also fake. Almost 5/5 stars on every single test. Negative reviews gets blocked. Don't rely on this website.

Resposta de GetTested.se
Jeg har næsten brugt et halvt år på at få foretaget en test, som jeg aldrig modtog. Det tog mig måneder, at få en refund på 925 kr og de gav mig 25 kr i kompensation, det er jo som om de står og pi...er mig ned ad ryggen. De er bedragerer.

Resposta de GetTested.se
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.