Banner for GetTested.se

GetTested.se Avaliações 259

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Enkel och tydlig process, väl presenterad information och bra kommunikationskanaler. Enda anledningen till 4 istället för 5 stjärnor, är att testresultatet tog 25-30 vardagar, när det var aviserat 11... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utökat metyleringstest beställde jag efter långvariga hälsoproblem och konstaterad nedsatt metylering efter funktionsmedicinska tester. Informationen jag fick genom gentestet var mycket värdefullt. Nu... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Åh, vad bra med fejkade recensioner! Not! Seriöst?!?!? Helena Verifyed buyer Bra test, snabba resultat! Nu behandlar jag candida, och mår mycket bättre. Rekommenderas Erik Sundbe... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och enkelt att genomföra testen. Jag har gjort flera olika test och samtliga har en igenkännande instruktion vilket gör det enklare för varje nytt test man gör. Svaren från vissa tes... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Laboratório médico
  2. Exame de Sangue
  3. Consultor de Saúde
  4. Serviço de assistência médica domiciliar
  5. Laboratório de doenças sexualmente transmissíveis

GetTested, med huvudkontor i Stockholm, har Europas största utbud av hemmatester och erbjuder även kosttillskott och konsultationer. Vi tar en helhet kring våra kunders hälsa. Sedan start har vi haft mer än 100.000 kunder och har månatligen kunder från hela världen. Våra primära marknader är Europa, USA och Indien.

Informações de contato

3,6

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

259 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt och lätt! Väldigt bra information om hur man ska…

Väldigt bra information om hur man ska gå till väga så det gör allt så mycket enklare, sen kommer resultatet ganska fort också.

9 de abril de 2026

Resposta de GetTested.se

Tack snälla för din fina recension Eyja!

Vad roligt att höra att instruktionerna var tydliga och att processen kändes enkel.😊

Enkel och tydlig process

Enda anledningen till 4 istället för 5 stjärnor, är att testresultatet tog 25-30 vardagar, när det var aviserat 11-16 vardagar. Skriv hellre inom 30 arbetsdagar från start, så slipper man oroa sig när det handlar om tester!

3 de abril de 2026

Hej Niklas😊

Stort tack för din fina recension, det uppskattar vi verkligen! 💙

Tråkigt att höra att resultatet tog längre tid än förväntat. Om det står 11–16 vardagar så är det också den tidsram det ska ta, så vi vill gärna kika närmare på om det skett någon försening i just ditt fall.

Självklart vill vi också kompensera om det tagit längre tid än det ska. Vi har mailat dig, så kika gärna i din inbox. 😉

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg vil advare andre om å gjøre det…

Jeg vil advare andre om å gjøre det samme som meg, å bestille en serotonin test. Jeg skulle sende inn fersk urin, helst på en mandag eller tirsdag. Jeg trodde testen kunne inneholde en strips eller lignende som jeg selv skulle ta, evt skulle sende inn til en analyse. Men Gettested ville at jeg skulle sende fersk urin. Til tross for store tvil, sendte jeg fersk morgenurin mandag 9.mars. To uker etterpå, tirsdag 24. mars fikk jeg en mail om at urinprøven fremdeles var under behandling, og at jeg vil få et svar om ytterligere 15-22 dager. Til sammen tar dette altså 5-6 uker, fra den blir sendt, er under behandling, blir testet og til man får svar. -På en test av fersk urin. I mellomtiden har jeg lært at urin er helt ubrukelig å teste etter 2 timer i romtemperatur. Så jeg var veldig dum som lot tvilen komme Gettested til gode, og likevel sendte inn fersk urin. Så bortkastet penger, 799 nok for bare lureri. Jeg har ikke fått resultatet ennå, men vet at min urinprøve nå er gammel og fullstendig ubrukelig å teste. -Så kjedelig å føle seg lurt, det er ikke greit av Gettested. Det verste med dette er å sende meg et testresultat som jeg vet viser feil resultat. Hvis jeg ikke hadde undersøkt situasjonen og funnet ut at urinen er ubrukelig å teste, kunne jeg ha stolt på dere og vurdert min helse feil. Folk kan være i en sårbar helsesituasjon når de velger å stole på dere, gjøre feil og det angrer jeg veldig på. Heldigvis vet jeg bedre og ble klokere av feilen, men jeg har likevel betalt dere for det.

26 de março de 2026

Hej Anne Lene,

Tack för din feedback.

Vi vill gärna poängtera att det tydligt framgår på produktsidan att detta är ett urintest (inte ett snabbtest/striptest) som skickas till laboratorium för analys. Detta visas tydligt både i bilder, beskrivning samt i en instruktionsvideo där du kan se hur testet går till.

Om du hade föredragit en annan typ av test, till exempel med torkat urin, är du alltid välkommen att kontakta oss, vi hjälper gärna till med retur eller att hitta ett test som passar bättre.

På samma sätt, om väntetiden kändes för lång, hade du kunnat höra av dig till oss när som helst under processen, så hade vi kunnat hjälpa dig direkt.

Vi vill också nämna att det låter som att en stor del av din oro uppstod redan innan du fick ditt resultat, och i sådana situationer är du alltid varmt välkommen att kontakta oss direkt så att vi kan reda ut eventuella frågetecken i tid.

När det gäller hållbarheten stämmer det inte att urin blir oanvändbar efter 2 timmar i detta fall. Provröret innehåller ett stabiliseringsmedel (buffer) och ska dessutom förvaras i kylskåp innan det skickas, vilket gör att provet håller hela tiden under transporten till laboratoriet.

Så snart provet når oss/labbet förvaras det under kontrollerade och kylda förhållanden. Våra tester och provrör är designade för att klara transport och hantering under denna tidsperiod.

Svarstiden är 10–15 arbetsdagar från att provet har mottagits av oss, vilket är standard för denna typ av analys och beskrivs även på produktsidan. Däremot ska själva transporten normalt bara ta några dagar.

Om det, som du beskriver, tagit veckor innan provet nått oss, tyder det på ett problem i posthanteringen. I sådana fall vill vi självklart undersöka detta och hjälpa dig vidare. Om ett prov bedöms som för gammalt analyseras det inte.

Vi ber dig därför att uppdatera din recension med kontaktuppgifter, ordernummer eller test-ID, så att vi kan gå vidare och kontrollera exakt vad som hänt i ditt fall och hjälpa dig.

Get tested

Bra kundresa väldigt professionellt och lätt att tyda svaret

28 de fevereiro de 2026

Hej Sofia,

Vad kul att höra att du är nöjd. Tack så mycket för din fina recension!😊💙

Varma hälsningar,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Gave a fair chance

Purchased one of their at-home tests. Did the test and sent back to them for analysis according to their instructions. About a week later, I received an email saying they couldn’t use my sample and that i should take the test again. They said they would send me a new test if I provide my order number. Sent the info and received nothing. Sent a follow up reminder and…nothing. So ultimately I paid for, you guessed it, nothing.

2 de fevereiro de 2026

Hi Simon,

Thank you for your review, and we’re truly sorry to hear this. That’s definitely not the impression we want anyone to have, and we really appreciate you bringing this to our attention. 💙

In some cases a sample unfortunately needs to be retaken if it becomes hemolyzed or otherwise unsuitable for analysis. We understand that this can be frustrating, especially when you’ve already taken the time to complete the test.

Thank you as well for linking your order number to your review. We will contact you directly by email so we can sort this out for you as quickly as possible.

If you previously replied to an email from us but didn’t receive a response, it might be helpful to double-check the recipient address to make sure the email was sent to the correct inbox. Please also take a look at your inbox, as we have just sent you another email.

When you reply, it would be very helpful if you could include a screenshot of your previous email(s) showing the recipient address, so we can investigate what may have happened and make sure this doesn’t happen again.

Thank you again for your patience, and we look forward to helping you resolve this.

All the best,

Fungerade toppen

Fungerade toppen, snabb leverans, tydligt resultat

3 de fevereiro de 2026

Hej Mathias!

Vad kul att allt fungerade toppen och att leveransen var snabb. Vi är väldigt glada att höra att resultaten kändes tydliga.😊

Tack för att du tog dig tiden att lämna en recension, det betyder mycket för oss!

Varma hälsningar,
GetTested💙

Enkelt och smidigt och fick snabbt svar

Enkelt och smidigt och fick snabbt svar

4 de fevereiro de 2026

Hej Anna!

Bra att processen kändes smidigt och att du fick snabba svar, tack för din fina recension!😊💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra service och trevligt bemötande av…

Bra service och trevligt bemötande av personal.

24 de janeiro de 2026

Hej Lars,

Vad kul att höra att du är nöjd med servicen och att du kände dig trevligt bemött. 😊💙

Vi är så tacksamma för din feedback, tack!

Trovärdigt resultat

Gjorde en hårmineralanalys och rapporten var tydlig och lättförståelig. Gav bekräftelse på vad jag misstänkt och även nya insikter. Testvärdena gav trovärdighet.

12 de fevereiro de 2026

Resposta de GetTested.se

Tack så mycket för din fina recension, Magnus!

Vad roligt att höra att rapporten var tydlig och lättförståelig, och att du både fick bekräftelse på dina misstankar och nya insikter. 💙

Snabb leverans.

Snabb leverans.

9 de fevereiro de 2026

Hej Annika,

Kul att du fick snabb leverans!🚚

Tack för din recension. 😊

Bästa häslningar,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Lurer jo på om laben deres ligger midt…

Lurer jo på om laben deres ligger midt ute i jungelen en eller annen plass for det tok 12dgr fra jeg sendte inn de bekreftet å ha mottatt. Nå over 1 mnd etter har jeg fremdeles ikke fått noe svar.

10 de fevereiro de 2026

Hej Torleiv,

Tack för din recension.

Vi förstår att det känns frustrerande när svar dröjer längre än förväntat. Innan ditt kit skickas vidare till labbet går det först till vårt logistikcenter. Då du verkar vara norsk skickas ditt prov till vårt logistikcenter i Høvik, i Bærum nära Oslo. I Sverige skickas det till vårt logistikcenter i Sverige. Där skannas testet som mottaget och vi kontrollerar att det har registrerats korrekt innan det skickas vidare för analys.

Det brukar ta cirka 1–3 dagar för provet att nå oss, beroende på var du bor. Efter att provet registrerats som mottaget är normal analystid cirka 10–15 arbetsdagar.

Om det har tagit över en månad låter det mycket längre än normalt, och då vill vi självklart hjälpa dig att undersöka vad som hänt. Vänligen mejla oss på hello@gettested.no
och ange ditt ordernummer, så tittar vi på ditt ärende direkt.

Tydliga tester

Tydliga tester, info ! Och super snabb leverans.

3 de fevereiro de 2026

Resposta de GetTested.se

Hej Laila och tack för din fina recension!

Kul att höra att allt kändes tydligt och att leveransen var snabb. 😊🚚

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Positivt att kunna göra hemma

Positivt att kunna göra hemma. Men otydlig bild på hur man skulle hålla stickpinnen på fingret.

12 de janeiro de 2026

Tack för din feedback!

Vad bra att det uppskattades att testet kunde göras hemma och att det ändå verkar ha gått bra. 😊

Du får väldigt gärna mejla oss på hello@gettested.se
med dina synpunkter, så tittar vi gärna på vad vi kan förbättra.

Vi har även nstruktionsvideor för hur man använder lansetterna här:

samt på vår YouTube-kanal:

Vi uppskattar verkligen sådan feedback och jobbar alltid för att ge en så bra upplevelse som möjligt 💙

Maila oss gärna!

Tested kom snabbt hem

Tested kom snabbt hem, det var lätt att göra och svaren kom efter ca 2 veckor.

5 de janeiro de 2026

Resposta de GetTested.se

Hej Maria och tack för din fina recension!💙

Vad kul att höra att allt fick smidigt och snabbt.😊

Fejkade recensioner

Åh, vad bra med fejkade recensioner!
Not! Seriöst?!?!?

Helena
Verifyed buyer

Erik Sundberg
Verifyed buyer

Skärp er!

Ps. Det är inte kommatecken innan och…

23 de janeiro de 2026

Resposta de GetTested.se

Hej Pij och tack för din recension.

Vi använder oss inte av fejkade recensioner, och Trustpilot är en mycket säker och oberoende plattform. De har strikta riktlinjer och tillåter varken bottar eller falska omdömen.

Om du vill läsa mer om hur Trustpilot arbetar med detta kan du gärna besöka deras informationssida och frågecenter:

Jag har även gått igenom våra recensioner här på sidan och kan inte hitta de exempel som nämns i din recension. Om något ser fel ut får du gärna kontakta Trustpilot direkt, eller mejla oss så kan vi självklart kika på om det rör sig om en bugg eller något annat tekniskt problem, så kan även vi kontakta Trustpilot.

GetTested😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Borde funnits beskrivning på SVENSKA!

19 de janeiro de 2026

Hej Anita,

Tack för din feedback. Vi vill gärna hjälpa dig, men är lite osäkra på vilken beskrivning du syftar på, till exempel om det gäller instruktionerna för hur testet går till, information på webbplatsen eller språket på resultatet.

Om du vill får du gärna mejla oss eller uppdatera din recension med lite mer information, så kan vi hjälpa dig att hitta rätt, ändra språk på resultaten eller guida dig till rätt manual eller beskrivning. 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lack of transparency and questionable value. Stay away.

Be cautious. I received abnormal results from the Tarmsjekk XL test and later discovered that GetTested does not clearly state which lab analyzes the samples or which test methods and kits are used. I followed recommendations based on the results and spent a significant amount of money on supplements without any improvement. If you look at their website, the reviews are also fake. Almost 5/5 stars on every single test. Negative reviews gets blocked. Don't rely on this website.

15 de novembro de 2025

Hi Silje,

Thank you for sharing your experience.

Please email us or update your review with your order number or email address, and we will provide you with the laboratory accreditation certificates and supporting documentation.

These documents confirm that the test was analyzed at an ISO 15189–accredited laboratory, that the laboratory is approved by the national accreditation authority, that its quality management system is regularly audited, and that the analyses comply with the requirements for medical laboratory diagnostics.

For competitive reasons, we unfortunately cannot publicly disclose the name of the laboratory. Thank you for your understanding.

If you did not notice any improvement, we would also encourage you to contact us and share more details about your situation. We are happy to look into it together and review the results in more depth. 💙

It is also important to note that changes related to gut health are not always immediately noticeable. For many people, it can take several weeks to a few months before dietary or lifestyle adjustments lead to noticeable changes, and responses can vary significantly between individuals.

We appreciate your feedback and the opportunity to address your concerns. Please feel free to email us, or update your review with a way of contact, at your earliest convenience. 😊

we’d like to clarify that this is not correct. We do not block negative reviews, and all reviews shown on our website are collected through independent review platforms with moderation rules we do not control.

Update; Hi again Silje,

We can see that you updated your review but still haven't added any contact information to it. We always welcome honest feedback, both positive and negative, as it helps us improve. If you’ve seen something specific that looks unusual or incorrect, you’re very welcome to email us with more details and we’ll be happy to look into it.

Again, we'd love to be able to contact you if there are any issues, or if you're unhappy with anything, but are unable to do so as you still have not added ordernumber or emailaddress to the review.

You can always contact us on: hello@gettested.io

All the best,

BRUG DEM IKKE!

Jeg har næsten brugt et halvt år på at få foretaget en test, som jeg aldrig modtog. Det tog mig måneder, at få en refund på 925 kr og de gav mig 25 kr i kompensation, det er jo som om de står og pi...er mig ned ad ryggen. De er bedragerer.

12 de janeiro de 2026

Hej Sally,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi vil gerne starte med at undskylde for den frustration, dette har forårsaget. Vi tilbagebetalte din test, som du bad om, men desværre afviste din bank anmodningen, hvilket gjorde, at pengene ikke kom ind på din konto. Dette var desværre uden for vores kontrol, og derfor tog det længere tid end forventet. Vi har også forsøgt at forklare dette via e-mail.

For at undskylde for forsinkelsen, på trods af at problemet lå hos banken, foretog vi en bankoverførsel til dig på et beløb, der var højere end det, du oprindeligt betalte for produktet (1000 kr.), da vi opdagede problemet.

Vi har delt beviser og vores samtaler med den betalingsløsning, du valgte, som bevis på, at vi har håndteret sagen korrekt. Derfor er det ikke korrekt at påstå, at vi er en scam.

Vi beklager virkelig, at du har været utilfreds med processen, og håber, at dette hjælper med at afklare situationen.

Tak for din forståelse.

Venlig hilsen,

Fantastiska rapporter!

14 de janeiro de 2026

Resposta de GetTested.se

Hej Damir, tack så mycket för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med rapporterna 💙

GetTested

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.