Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hetgeen ik hier lees begrijp ik niets van want ook ik heb in het verleden, bij hun het complete Office pakket. Besteld & betaald wat tot op de dag van vandaag 25 Maart 2025 gewoon blijft werken.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via Google gezocht op Office en kwam daarbij op de site van GigaLicense. Voor 30 euro kon je hier een download uitvoeren van Office 2019 met licentiecode. Een schappelijke prijs, maar bij Microsoft ko... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super prijs voor een geweldig software pakket. Bij de installatie kreeg ik in eerste instantie geen publisher te zien. Gebeld en tweede keer geprobeerd te installeren en toen stond alles er netjes o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de Software

Informação fornecida por fontes externas variadas

Gigalicense maakt het voor jou mogelijk om software aan te schaffen tegen de beste prijs! Ondersteuning of hulp nodig? Wij antwoorden binnen 24 uur, ook in het weekend!

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

2 mil avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

GigaLicense geeft geen support noch telefonisch noch online

Ik heb enige tijd geleden, juni 2019, een office pro + 2019 aangeschaft, eerst werkte die niet. Na vele betrachtingen hen te contacteren, telefonisch en per mail en geen gehoor gevonden te hebben, een review ingevuld en plots had ik contact waarbij alles netjes werd geregeld. Nu, moederbord was stuk en is vervangen, moet ik alle MS software opnieuw registreren en blijkt dat mijn code voor office reeds is volledig opgebruikt en ik mij niet meer kan registreren. Daarom zocht ik contact met GigaLicense, maar zelfde als voorheen, geen gehoor. Dus wees gewaarschuwd.

26 de dezembro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super prijs voor geweldige software…

Super prijs voor een geweldig software pakket.
Bij de installatie kreeg ik in eerste instantie geen publisher te zien.
Gebeld en tweede keer geprobeerd te installeren en toen stond alles er netjes op. Geweldig, ik ga voor mijn partner ook een nieuwe versie aanschaffen.

24 de dezembro de 2019

Does not work ! Scam - Werkt niet

Does not work ! Scam. Do not order!
Werkt niet! Scam! Niet doen

No reply from multiple emails.
No reply (hangs up) from telephone help.

23 de dezembro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Licentie werkt niet en geen gehoor

Helaas, de gestuurde licentie werkt niet en ik krijg geen reacties op mails. Via de telefoon wordt na 3x overgaan geroepen "bedankt voor je telefoontje" en dan wordt de verbinding verbroken. Inmiddels staat bij alle producten op de website "uitverkocht" en begint mij het gevoel te bekruipen dat de eigenaar met de noorderzon en mijn centjes is vertrokken. Ik wacht deze week nog af en dan ga ik aangifte doen.

16 de dezembro de 2019
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

officepakket

Ik heb een officepakket gekocht met ordernummer 83814. Ze heben me telefonisch goed geholpen maar de activatiecode werkte toch niet. De medewerker snapte het ook niet en ik zou een nieuwe toegestuurd krijgen, waarschijnlijk de volgende dag. Dat was maandag 9 december. Tot nu niets ontvangen. Vanochtend een paar keer gebeld en zou ik doorverbonden worden. Even later de melding: bedankt voor uw telefoontje. Is er een storing of zo, snap er niets omdat de andere keren altijd netjes te woord ben gestaan. Hopelijk wordt het nu wel opgelost. Met vriendelijke groet, Rudy Spanhak. Net iemand gesproken die dezelfde ervaring heeft. Het lijkt... op...….

13 de dezembro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geen gezeur en snel geregeld

Geen gezeur en snel geregeld. Ook installatiehandleiding is gemakkelijk te volgen. Maar vooral het gegeven dat het een betrouwbare site is, gaf voor mij de doorslag.
Heb drie Office-pakettten gedownload: voor de kleinkinderen.
Office 2010, 2016 en 2019 tegen een superleuke!!
Chapeau!

12 de dezembro de 2019
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.