Giganci Programowania Avaliações 1.157

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mamy z Gigantami bardzo pozytywne doświadczenia. Bardzo dobry kontakt, ale też przejrzysta platforma do nauki. Zajęcia z programowania były ciekawe, kreatywne, grupa w sam raz, jeśli chodzi o liczebn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nasz 13-letnij syn uczy się tutaj i jest bardzo zadowolony. Zajęcia są dobrze prowadzone i ciekawe. Jako rodzic dziecka bardzo doceniam organizację: wszystko działa sprawnie, są przypomnienia, świetny... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Decyzję o rozpoczęciu kursu podjęliśmy zbyt szybko, dziecko jest jednak nieco za małe, a sprzęt którym dysponujemy, na którym lekcje dziecka miały się odbywać okazał się bardzo zawodny. Były problemy... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Giganci Programowania Od kilku dni nie mogę zalogować się na panelu klienta, jutro dziecko ma pierwszą lekcje i nadal nie wiemy co trzeba zainstalować żeby ta lekcja się odbyła. Kilka razy dzwonił... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Centro de Educação

Escrito pela empresa

„Giganci Programowania to innowacyjna placówka, w której uczymy młodych ludzi między innymi: programowania, tworzenia gier komputerowych, aplikacji mobilnych, stron internetowych oraz grafik 3D, pomagając im zrozumieć i pokochać świat nowych technologii. Pasją do programowania chcemy dzielić się z dziećmi i młodzieżą, ponieważ wierzymy, że nauka programowania rozwija nie tylko umiejętności cyfrowe, dające lepszy start w przyszłość, ale - co ważniejsze - stymuluje rozwój logicznego i kreatywnego myślenia.”

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 51% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Najlepsze kursy programowania dla dzieci

Bardzo lubię rozmawiać z pracownikami Gigantów- zawsze są rzeczowi, dobrze poinformowani i serdeczni. Dzisiejsza rozmowa z Panią Paloma również taka była, Pani Paloma to bardzo miła i konkretna osoba. To jeden z (ważnych) powodów, dla których uczymy się z Gigantami.

9 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uwaga na oszustwo

Uwaga na oszustwo! Konsultanci mówią jedno, ale czytajcie umowę. Mimo rezygnacji z kursu trzeba dalej płacić, trzeba wcześniej wiedzieć, że się zrezygnuje, a nie, tak jak Pan przez telefon obiecywał, z końcem okresu rozliczeniowego. Płaciłem za kolejny miesiąc! Zajęcia nie podobały się synowi, prowadzący nie reaguje na przeszkadzających uczniów i bardzo drogo jak za takie NIC.

1 de julho de 2025
Avaliação não solicitada
logotipo da Giganci Programowania

Resposta da Giganci Programowania

Dzień dobry,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam bardzo przykro, że doświadczenie z naszym kursem nie spełniło oczekiwań. Każdą uwagę dotyczącą jakości zajęć oraz procesu rezygnacji traktujemy bardzo poważnie i dokładnie ją weryfikujemy.

Chcielibyśmy szczegółowo wyjaśnić opisaną sytuację oraz sprawdzić wszystkie informacje związane z umową. Prosimy o przesłanie w wiadomości prywatnej danych użytych przy zapisie (imię i nazwisko uczestnika, adres e-mail lub numer telefonu), abyśmy mogli bezzwłocznie zweryfikować sprawę i udzielić pełnej odpowiedzi.

Dziękujemy za przekazane uwagi – są one dla nas cennym źródłem informacji, które pomagają nam ulepszać jakość zajęć oraz obsługi klienta.

Pozdrawiamy,
Giganci Programowania

Polecam!

Lekcje są bardzo dobrze przygotowane, ciekawe, prowadzący tłumaczy cierpliwie i poświęca czas i uwagę każdemu z dzieci.
Obsługa klienta jest na najwyższym poziomie, kontakt jest bardzo szybki, przyjemny,zawsze uprzejmy,nigdy nie zostałam pozostawiona z problemem. Jak klient czuje się zaopiekowania oraz szanowana. Zdecydowanie polecam.

8 de setembro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dobre dla niektórych. Dla innych mniej.

Od dobrego kursu oczekiwałbym nie tylko przekazania wiedzy, ale także rozbudzenia ciekawości w uczniach – tak, aby po zajęciach sami chcieli szukać informacji i uczyć się więcej. Takie doświadczenia mają znajomi w Gigantach Programowania, niestety nasze było inne.
Plan kursu faktycznie został zrealizowany. Pierwsza część – Python w Minecraft – wypadła całkiem nieźle. Później jednak zajęcia prowadzone były pobieżnie. Dzieci na kursie często nie angażowały się, grały na komputerach, a prowadzący nie potrafił sobie z tym poradzić. Syn narzekał, że kod trzeba było jedynie przepisywać, bez wyjaśnień co i dlaczego działa w ten sposób. Zajęcia były przez to zwyczajnie nudne.
Mam wrażenie, że zamiast zachęcić syna do programowania, kurs raczej go do tego zniechęcił – mimo że szedł na zajęcia z dużą nadzieją, że nauczy się programować w Robloxie.
Przy dość wysokiej cenie uważam, że można znaleźć lepsze miejsca do nauki programowania. A jeśli chodzi tylko o granie z kolegami, to można to robić w domu, za darmo.

5 de setembro de 2025

Polecam!

Wspaniałe podejście pedagogiczne do dzieci. Bardzo dobra organizacja zajęć. Bezproblemowy kontakt.

5 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Łapanka przed szkołą.

Łapanka przed szkołą.
Dałem się namówić na podanie moich danych. Nie przesłyszałem się. Ewidentnie pani powiedziała: "darmowe lekcje z programowania" a nie: darmowa pierwsza, testowa lekcja. Syn usłyszał, że będzie się uczył bo był przy mnie. Pomyślałem, że pewnie szukają chętnych ponieważ udało się pozyskać kasę z jakiś dotacji. Później przyszedł mail z cennikiem. Domowy budżet zapięty na ostatni guzik. Młody się cieszy, dopytuje a ja jeszcze dostaję telefony i nagabywanie, żeby jednak się zapisać. Nosz kur...! To powinno być karalne.
Pal licho mnie. Ale co Wy robicie tym dzieciom, które nie mogą sobie na wszystko pozwolić.

1 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo ciekawe i rozwijające zajęcia

Bardzo ciekawie prowadzone zajęcia. Świetna praca nauczycieli. Wysoki poziom zajęć i w dużej mierze dobra zabawa.
Satysfakcja u dzieci z wykonanych projektów.
Bardzo doceniamy możliwość odrabiania zajęć w dogodnych terminach.

Pomoc w zmianie grupy

Problem z kolizją zajęć lekcyjnych został rozwiązany niemal błyskawicznie tym bardziej że syn upierał się tylko na konkretnego Nauczyciela. Dziękuję

Profesjonalizm i wiedza!

Profesjonalne indywidualne podejscie, ogrom wiedzy przekazywanej w ciekawy dla dzieci i przystepny dla danego wieku sposob. Instruktorzy zawsze kazdemu pomoga jesli ktores dziecko napotka problem lub nie nadaza. Syn programuje z Gigantami juz chyba 5 lat i na pewno wrócimy niebawem!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

świetna kadra nauczycielska

Giganci są bardzo dobrą szkołą, z bogatą ofertą kursów, świetnymi nauczycielami z podejściem. Szkoła powinna popracować nad obsługą biurową (odpowiadanie na maile, szybszy kontakt telefoniczny).

2 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zajęcia były prowadzone w sposób przystępny dla dzieci, treść zajęć interesująca. Kontakt z konsultantami bardzo sprawny, jasno przekazywane informacje.

2 de setembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais