Super service, hele mooie velgen, ze passen perfect bij mijn Renault Zoe. Het gekochte model is Dezent KF in maat 16 inch. De auto ziet er elegant en sportiever uit! De vergadering duurde ongeveer 40... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Giva Wheels levert velgen voor de camper Fiat Ducato. Die zijn niet overal verkrijgbaar! Giva Wheels heeft verschillende uitvoeringen, waaronder een low-budget. Om zeker te weten dat de velgen gesch... Ver mais
Goede service. Bij binnenkomst wordt er duidelijk uitgelegd hoe ze te werk gaan. Je wordt door de werkplaats geleid en de betreffende velgen worden laten zien waarna er een bakkie koffie klaar staat.... Ver mais
De velgen en banden die ik besteld heb zijn top👍🏻 Enige minpuntje was dat de levering langer was dan gepland ivm levertijd van banden en vervolgens problemen bij levertijd transporteur heb voor on... Ver mais
Detalhes da empresa
Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!
Informações de contato
De Hemeltjes 18, 5051JR, Goirle , Holanda
- +31135130043
- info@givawheels.nl
- givawheels.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
via de telefoon velgen met banden…
via de telefoon velgen met banden besteld omdat ik wist wat ik wilde .
zeer behulpzaam personeel met kennis van zaken en vriendelijk .
meteen een mooie offerte gekregen via de mail ,
daarna de bestelling geplaatst.
top bedrijf......
Vlotte afhandeling na telefonisch contact
Velgen netjes ontvangen na bestelling. Zijn meegegaan met een lager gevonden prijs.
Helaas kon ik ze na banden opleggen nog niet monteren daar de juiste bouten niet mee waren geleverd. Deze worden nagezonden zonder gemor.
Prijs is ok en service ook … top
Prijs is ok en service ook … top
Duidelijkheid goede prijzen en super…
Duidelijkheid goede prijzen en super goede klantenservice. Snel reactie en snel en top geleverd.
Alles netjes geleverd..en ook bij…
Alles netjes geleverd..en ook bij telefonisch contact vriendelijk uitleg gekregen.
Snelle en goede service ,verder zeer…
Snelle en goede service ,verder zeer goed product omschrijving .Niets op aan te merken
Mvg
FSL Camper in bouw
Goed advies bij de keuze voor een…
Goed advies bij de keuze voor een passende velg voor onze camper
Zeer goede klantenservice
Zeer goede klantenservice. Ik wilde 2 velgen ipv 4. Via telefonisch contact en later via whatsapp alles geregeld.
Snelle en goede service
Velgen besteld om 17:00 en de volgende…
Velgen besteld om 17:00 en de volgende dag voor 12:00 geleverd dit is echt super goed. Hartelijk bedankt
uiteindelijk heb ik niets, maar wel betaald
ik ben erg netjes door deze mensen behandeld. In overleg hebben ze me geholpen door 1 velg te bestellen(er was bij hun twijfel of deze zou passen) deze velg moest ik dan wel zelf betalen wat ik geen probleem vond. Toen bleek dat het wiel goed paste heb ik er 3 bij besteld. Nadat deze 3 velgen door de transporteur zijn kwijt geraakt bleek dat de wielen niet meer geproduceerd worden en er was er niets meer op voorraad. Als ik dat vooraf had geweten had ik die ene velg niet besteld aangezien er blijkbaar een groot risico was dat deze niet meer leverbaar zou zijn. Nu heb ik dus een velg bij hun liggen voor circa 300,- waar ik niets meer aan heb. Het had netjes geweest als ik vooraf op de hoogte was van het risico dat ze misschien niet meer leverbaar zijn en dat zij mij in de kosten op zijn minst tegemoet zijn gekomen maar tevergeefs.
In diverse reacties is te lezen dat mij opties zijn aangeboden maar dat was nadat ik zelf het probleem had aangedragen daarbij was het een slechte die mij geld ging kosten. Wat er volledig ontbreekt is dat het omschreven risico nooit duidelijk verteld is. Ja het risico was dat de velg niet zou passen dan zou het mijn verlies zijn. nu zijn er totaal andere dingen voorgevallen die niets met dat risico te maken hadden en daarom had ik het redelijker gevonden dat de kosten tussen giva, wolfrace en mij gedeelt zouden worden maar dat was teveel redelijkheid

Resposta da Giva Wheels
Professioneel bedrijf
Op zoek naar specifieke maatwerk velgen voor mijn F-type, kwam ik bij Giva Wheels terecht. De kwaliteiten van dit bedrijf was voor mij de goede bereikbaarheid, expertise, de klant volgend in zijn wensen en het meedenken van alternatieven. Ook feedback wordt geaccepteerd.
De medewerkers weten waarover ze het hebben! Bij vertraging van de levering buiten hun schuld om, wordt toch de verantwoordelijkheid genomen. Een pluim voor dit bedrijf!
Top service voor een zeer scherpe prijs
Keurige manier van zakendoen prima…
Keurige manier van zakendoen prima communicatie via app en vervolgens keurig op tijd geleverd. Volgende keer zeker weer een aankoop doen hier.
Setje velgen gekocht voor men wagen,
Setje velgen gekocht voor men wagen,
zeer goeie uitleg over vanalles gekregen wat voor type best/welke et waarden en inch beste past
en zeer snelle levering
En alle bijpassende dingen gekregen
Zeer erg aangeraden om via giva wheels te bestellen !!!
Snelle service en goede communicatie
Snelle service en goede communicatie.
Mijn velgen werden op het afgesproken tijdstip geleverd.
Mooie velgen voldoen aan de…
Mooie velgen voldoen aan de verwachtingen
Goed advies
Goed advies, goede bereikbaarheid en alles netjes geleverd!
Mooie wielen
Wielen waren goed te zoeken met de zoekmachine incl alle maten.
Eenmaal gevonden en besteld, laten afleveren bij een autobedrijf.
2,5 dag van zoeken tot aflevering.
Well done, team Giva Wheels.
Prima en deskundig geholpen op mijn…
Prima en deskundig geholpen op mijn vraag welke (winter)velgen ik moest kiezen voor mijn auto.
Kreeg netjes een tweetal voorbeelden toegestuurd waaruit ik kon kiezen.
Inmiddels zitten de velgen + winterbanden onder mijn auto.
Dus prima service, goed en vriendelijk geholpen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.