Giva Wheels levert velgen voor de camper Fiat Ducato. Die zijn niet overal verkrijgbaar! Giva Wheels heeft verschillende uitvoeringen, waaronder een low-budget. Om zeker te weten dat de velgen gesch... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super service, hele mooie velgen, ze passen perfect bij mijn Renault Zoe. Het gekochte model is Dezent KF in maat 16 inch. De auto ziet er elegant en sportiever uit! De vergadering duurde ongeveer 40... Ver mais
Goede service. Bij binnenkomst wordt er duidelijk uitgelegd hoe ze te werk gaan. Je wordt door de werkplaats geleid en de betreffende velgen worden laten zien waarna er een bakkie koffie klaar staat.... Ver mais
Giva Wheels is een heel fijn bedrijf waarbij de klant koning is. De service gaat ver en zorgen altijd voor een degelijke oplossing. De medewerkers reageren snel op e-mails voor eventuele vragen. Het... Ver mais
Detalhes da empresa
Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!
Informações de contato
De Hemeltjes 18, 5051JR, Goirle , Holanda
- +31135130043
- info@givawheels.nl
- givawheels.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Zeer tevreden
Zeer tevreden de set velgen en banden aan heb gekocht bij Giva Wheel keurig en correct geholpen

Ik ben al meerdere keren bij Giva Wheels geweest. Dik tevreden
Ik ben al meerdere keren

Resposta da Giva Wheels
De velgen zijn binnen maar de mee…
De velgen zijn binnen maar de mee geleverde moeren waren voor een andere auto. Gelukkig kwam ik er optijd achter. Ik hoop dat is nog een setje toegestuurd krijg voor deze auto. Suzuki M12 x 1,25 moeren.

Resposta da Giva Wheels
Correcte afhandeling bij nieuwe velgen…
Correcte afhandeling bij nieuwe velgen met banden.
Alles netjes geleverd tegen een zeer correcte prijs.
Ik had nog enkele vragen die zeer snel behandeld werden zelfs op zondag.
Als ik nog eens nieuwe velgen nodig heb, zal ik ze zeker bij Giva wheels.
Wielen netjes geleverd.
Wielen werden netjes en zorgvuldig geleverd. Alles zat er bij en precies zo als ik het besteld had.
Blij met mijn velgen
Mooie velgen zoals altijd,staan super onder mijn T-roc.
Binnen 1 week in huis Toppie.
Zonder trillingen dus goed gebalanceerd.
Goede en vriendelijke begeleiding bij…
Goede en vriendelijke begeleiding bij bestellen, vlotte en professionele montage.
service impeccable
Toppie
Ik had een paar wielen besteld op het verkeerde adres en ik kon ze makkelijk bereiken via de telefoon. En de kwaliteit van de velgen en banden zijn top💪🏼 levering erg netjes en snel.
Slechte ervaring..had nieuwe wielen…
Slechte ervaring..had nieuwe wielen gekocht na een paar maanden begonnen ze te oxideren.nieuwe gehad voor garantie.werd gezegd dat deze top waren.na enkele maanden begon het weer en toen geen garantie meer en nog brutaal ook door de tel..nare mensen en slechte service..

Resposta da Giva Wheels
heel vriendelijk personeel heel fijn…
heel vriendelijk personeel heel fijn contact via de telefoon super fijn geholpen en snel geleverd
Prima service en goede communicatie.
Zeer goede service heel tevreden velgen…
Zeer goede service heel tevreden velgen besteld 1 was beschadigd maar binnen korte tijd heb ik andere in ontvangst gekregen . Ik mag u Giva Wheels zeer aanbevelen.
Niet bestellen bij dit bedrijf ik…
Niet bestellen bij dit bedrijf ik waarschuw iedereen
Als ze via Klarna hun geld hebben gebeurd kun je naar de ……… lopen . Zijn oplichters pleuren spul op straat en bekijk het maar . Ik moet met rechter achter mijn geld aan . U vergeet te melden dat u de spullen spoedig op moet halen . Spullen staan op straat en u wist dat ik moest werken .

Resposta da Giva Wheels
Ruime keuze voor een heel goede prijs!
Ruime keuze velgen met banden voor een heel goede prijs, uiteindelijk een top resultaat voor mijn auto. Een echte aanrader! Plus goede service!
Ik heb geen standaard wielen en het was…
Ik heb geen standaard wielen en het was lastig om de juiste velgen voor mijn auto te vinden. Giva heeft enorm geholpen bij het vinden van de juiste velgen.
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden bij iedereen.
In eerste instantie prima velgen…
In eerste instantie prima velgen besteld voor mijn zwager.
Nadat de velgen en banden gemonteerd waren een hoop trillerij en was het zelfs gevaarlijk om hier sneller dan 70 mee te gaan rijden.
4 x bij aparte garages laten balanceren en het probleem bleef, niet 1 kreeg de trillerij eruit.
Contact gezocht met Giva die toen nog behulpzaam leek in eerste instantie.
We hebben nieuwe banden om de velgen laten zetten maar dit heeft niets opgelost.
Daarna nog enkele keren geprobeerd voor enige coulance voor velgen waar we niks mee kunnen omdat het te gevaarlijk rijden is maar dan krijg je geen reactie meer van hun kant.
Jammer dit,
De oude velgen maar laten stralen en poedercoaten en die zitten er nu wel trillingsvrij onder.
Nooit zal hier weer een set velgen gekocht worden door ons.
Niks kopen hier ! Rotzooi
Niks kopen hier ! Rotzooi eerst tot 3 keer toe beschadigde velgen geleverd gekregen slechte communicatie , mensen die komen leveren die geen eens Nederlands praten , daarna nieuwe velgen uitgezocht nu naar 1 5 jaar valt het polijste deel er al af wat een troep zowel de leverancier als Giva wheels zelf reageren heel arrogant,
Niet goed schoongemaakt! Dag ben zeer zuinig op mijn auto,dit is gewoon rotzooi!
Ook totaal geen idee hoe iets goed op te lossen , spijtig dat is het , wat koop ik daar voor? Genoodzaakt nieuwe velgen te kopen en 20 inch zijn niet goedkoop.
Mijn jurist zal dit wel verder afhandelen , als je met een goede oplossing komt vind ik dat netjes maar ho maar hier.
En dan komen met een heel verhaal en dan nog zit ik met de schade , helemaal geen oplossing dus dat is helemaal schandalig wat koop ik daarvoor heel bla bla verhaal? Beetje korting ja hoor, het blijft gewoon rotzooi dit mag nooit na 1.5 jaar al einde verhaal zijn.
Ik verwacht als dat pech is dat de velgen gewoon netjes worden vergoed! Geen bla bla verhalen! Excuses heb ik verder niks aan want ik zit mooi met de schade na 1.5 jaar dar kan echt niet , gaat hier niet om een pakje boter toch?
Ik zal indeze ook verder juridische stappen gaan ondernemen met deze "velgen "tent.
Wie de velgen verkoopt is ook gewoon verantwoordelijk!
Ik neem geen genoege met excuses!

Resposta da Giva Wheels
Ik heb voor mijn Volvo V90 een mooie…
Ik heb voor mijn Volvo V90 een mooie set 20 inch zwarte velgen inclusief TPMS sensoren besteld met bandenmaat 255-35-20 merk Fortuna ecoplus XL
Ik heb de set er nu drie weken onder liggen en ongeveer 3000 kilometer mee gereden.
Ik ben naar een vakkundig bandenmontagebedrijf in de buurt gegaan om ze opnieuw te laten balanceren en anders te laten monteren op de velgen ivm een hoogteslag in 2 van de vier banden en de auto trekt sinds deze banden gemonteerd zijn naar rechts. Ik ben met de auto naar de garage gegaan omdat de auto klinkt alsof ik met een kapot wiellager rij. Conclusie van de monteur was dat het geluid van de banden afkomt.
De set heeft mij nu al genoeg geld gekost, maar ik zal de banden wel eerst af moeten rijden voordat ik nieuwe laat monteren. Voorlopig de radio maar iets harder zetten. Ik leg de schuld niet bij Giva Wheels, maar voor mij geen Fortuna banden meer!