Meget stabile
Veja o que dizem as avaliações
det er godt rengøring
Der er aldrig noget, at pege finger af efter endt rengøring. Meget tilfredse.
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Give Service er en rengøringsfirma i vækst som fokuserer på at yde bedre service og pris Vi har 7års erfaring indenfor branchen og garanterer professionelle løsninger Vores mål er 100% kundetilfredshed og derfor tilbyder firmaet en fornuftig pris
Informações de contato
Vejlevej 214, 7323, Give, Dinamarca
- kontakt@giveservice.dk
- giveservice.dk
Dygtige, pålidelige, søde, fleksible - har kun ros at dele
Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Give Service i flere år. Det er den bedste rengøring jeg nogensinde har haft. Meget professionelt altid. Omhyggelig og grundig. God kommunikation. Stabil. Fleksibel. Top top på alle måder.
Alt er i orden når i er gået
Alt er i orden når i er gået, og man kan lave aftaler med jer.
precise- og grundige, hvad mere kan man ønske.
Præcise- og grundige, hvad mere kan man ønske
Great work
Great work always for our house and always so flexible to meet our needs when the schedule changes!
Meget tilfreds med deres arbejde
Meget tilfreds med deres arbejde. De er flexible og giver altid besked om, hvornår de kommer.
Bedste rengøringsfirma jeg har haft
Rigtig god service og rengøringen er i topkvalitet. De er hurtige og grundige
Super service og rengøring
Super service og rengøring. Kan stærkt anbefales.
Alt man drømmer om
Give service er alt hvad man drømmer om. Dygtige, effektive, grundige og tager det der trænger af sig selv. 5 store stjerner herfra
Vi er rigtig godt tilfredse med den…
Vi er rigtig godt tilfredse med den service vi får
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.